کد خبر: ۳۰۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴

ایرانسل اپراتور برتر در حوزه پدافند غیرعامل شد

همزمان با هفته نکوداشت پدافند غیرعامل، ایرانسل، به‌عنوان اپراتور برتر در حوزه پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، مورد تقدیر قرار گرفت.
ایرانسل اپراتور برتر در حوزه پدافند غیرعامل شد

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی ایرانسل:همایش هفته نکوداشت پدافند غیرعامل، صبح شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲، با حضور دکتر عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، دکتر سید محمدامین آقامیری دبیر شورای‌عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، دکتر یوسف امیری رئیس مرکز حراست و دبیر کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و شماری از معاونان وزیر و مدیران این حوزه، در سالن همایش‌های بین‌المللی شهید قندی برگزار شد و ایرانسل، لوح اپراتور برتر در حوزه پدافند غیرعامل را دریافت کرد.

این همایش، همزمان با هفته پدافند غیرعامل و با هدف بررسی آخرین وضعیت پدافند غیرعامل در حوزه سایبری و معرفی برنامه‌ها، اقدامات و دستاورد‌های پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، برگزار شد.

در لوح اهدا شده به ایرانسل به این مناسبت، از دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل ایرانسل، به دلیل زحمات بی‌شائبه با روحیه جهادی در عرصه تحقق اهداف پدافند غیرعامل، تقدیر شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، در این مراسم با اشاره به اهمیت موضوع پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری‌اطلاعات گفت: امروزه وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات از جمله وزارتخانه‌هایی است که به‌طور مستقیم با زندگی مردم سر و کار دارد و هرگونه اختلال در ارتباطات، می‌تواند مشکلات جدی برای مردم ایجاد کند.

زارع‌پور افزود: در شرایطی که مردم کندی یا قطعی ارتباطات را برنمی‌تابند، باید به موضوع پدافند غیرعامل و آمادگی در برابر تهدیدات، توجه ویژه داشت و از قبل، سطح آمادگی را در برابر تهدید‌ها افزایش داد.

در پایان این مراسم، حاضران، از غرفه ایرانسل در نمایشگاه نوآوری‌ها و دستاورد‌های پدافند غیرعامل حوزه ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، بازدید کردند و با آخرین اقدامات و دستاورد‌های ایرانسل در این زمینه، آشنا شدند.

همچنین چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۲، در بازدید دکتر سعید رحیمی معاون فاوای پدافند غیرعامل کشور، دکتر یوسف امیری رئیس و دکتر محمد صمدایی دبیر کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات و هیئت همراه از ساختمان مرکزی ایرانسل به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، گزارشی از اقدامات انجام شده توسط ایرانسل در حوزه پدافند غیرعامل ارائه شد.

ایرانسل اپراتور برتر در حوزه پدافند غیرعامل شد

در این نشست، علاوه بر انجام مانور موفقیت‌آمیز پایداری زیرساخت ابر ایرانسل و سامانه هوشمند مدیریت برق ایرانسل و شبیه‌سازی موفقیت‌آمیز تست نفوذ و پایش حمله سایبری به سایت ایرانسل توسط تیم مرکز عملیات امنیت، به درخواست حاضران، مانور غیرفعال‌سازی دیتابیس اصلی مشترکان ایرانسل (HLR) نیز انجام شد. در صورت ناموفق بودن این آزمایش، سرویس ده‌ها میلیون مشترک فعال ایرانسل، قطع می‌شد و مشترکان از دسترس خارج می‌شدند. اما کارشناسان ایرانسل توانستند بدون آمادگی قبلی و به صورت پیش‌بینی نشده، در ساعت پیک شبکه، این آزمایش را انجام دهند و با غیرفعال‌سازی دیتابیس اصلی، دیتابیس جایگزین در شهرستان دیگر، بلافاصله (در کسری از ثانیه) و بدون کوچکترین تأثیر در شبکه فعال شد.

سوم تا دهم آبان‌ماه، هفته نکوداشت پدافند غیرعامل نامگذاری شده است و امسال، با شعار «ایران پایدار، به وسعت ایمان، به بلندای امید» گرامی داشته شده است.

پیش از این، وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، موفق شده بود بر اساس ارزیابی‌های تخصصی انجام شده، دستگاه برگزیده حوزه پدافند غیرعامل کشور شناخته شود و امروز نیز، ایرانسل به عنوان تنها اپراتور، جایزه برتر این حوزه را در مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، دریافت کرد.

برچسب ها: ایرانسل
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر