کد خبر: ۳۰۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۴

تکافل ایران؛ رونمایی از مهم‌ترین طرح امسال صنعت بیمه توسط بیمه ایران در ۱۵ آبان

الگوی اجرایی پنجره تکافل شرکت سهامی بیمه ایران به عنوان مهمترین طرح صنعت بیمه کشور در سال جاری، دوشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۲ در آیینی ویژه به مناسبت هشتاد و هشتمین سالروز تاسیس بیمه ایران رونمایی می‌شود.
تکافل ایران؛ رونمایی از مهم‌ترین طرح امسال صنعت بیمه توسط بیمه ایران در ۱۵ آبان

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران:یکی از مسائلی که از جانب بازار ایران احساس نیاز می‌شد بیمه تکافل بوده و قرار است صنعت بیمه در این زمینه حرکت‌های جدی انجام دهد.. بیمه ایران مدلی پیشرفته را در زمینه بیمه تکافل طراحی و ارائه کرده که به تایید پژوهشکده بیمه نیز رسیده است و بنا به اعلام معاونت فنی شرکت بیمه ایران، «تکافل ایران» مبتنی بر اصل تعاون مشترک پایه ریزی شده است.

بنا به این گزارش، «تکافل» نه یک رشته بیمه‌ای، بلکه یک «نظام بیمه اسلامی» است و در عمل به عنوان روشی مبتنی بر ضمانت مشترک اعضای یک گروه در برابر ضرر و زیان‌های احتمالی وارد بر هر یک از آن‌ها مطرح می‌شود. صنعت تکافل یا بیمه اسلامی ویژگی‌هایی دارد که این صنعت را از صنعت بیمه‌های بازرگانی، رایج متمایز می‌کند. برای مثال عملیات تکافل در مقایسه با عملیات بیمه‌های بازرگانی رایج از شفافیت مالی برخوردار بوده و هم‌چنین برخلاف بیمه‌های رایج، تکافل شوندگان در مازاد پذیره‌نویسی و سود سرمایه‌گذاری تکافل نیز سهیم هستند. در واقع، تَکافُل، گونه‌ای بیمه برای جبران خسارت‌های ناشی از حوادث و تکمیل نظام بانکی بدون بهره است.

طبق الگوی اجرایی پنجره تکافل شرکت سهامی بیمه ایران، پس از تشکیل هیئت عالی مشورتی (شورای عالی نظارت فقهی) و خط مشی گذاری فقهی متشکل از متخصصین شریعت اسلامی که از طرف نهاد ناظر ایجاد شده و برای تنظیم امور مشورتی فقهی تکافل فعالیت می‌نماید، شورای فقهی داخلی از طرف شرکت تکافل به منظور تطبیق فعالیت‌های تکافل با ضوابط شریعت اسلامی زیر نظر شورای عالی نظارت فقهی ایجاد می‌شود.

«تکافل خانواده» شامل پوشش‌های زندگی و اشخاص، مطابق با اصول شرعی و عقود اسلامی؛ «تکافل عمومی» شامل پوشش‌های غیرزندگی مانند اموال ومسئولیت، مطابق با اصول شرعی و عقود اسلامی؛ «اتکایی تکافل» شامل تمهیدات لازم در رابطه با جبران هزینه‌های احتمالی ریسک و واگذاری بخشی از ریسک از جمله موضوعات در «تکافل بیمه ایران» است.

راهبر کارگروه مصوب تکافل در بیمه ایران سید محمد ناصر مبرقعی (عضو هیات مدیره) و ‏ اعضای این کارگروه عبارتند از: ‏ معاون فنی شرکت، مدیر کل شورای فنی ومدیریت ریسک، مدیر کل سرمایه گذاری و امور مجامع، ‏ مدیر کل فناوری اطلاعات و آمار، مدیر کل امور مالی و ‏ مدیر کل بازاریابی و مطالعات بازار. ‏

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر