کد خبر: ۳۰۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۸

تحلیل‌های مهم بورسی امروز ۲۷ آذر

تحلیل بورس: بازار سهام در حالی به استقبال واپسین روز‌های پاییز می‌رود که ابهاماتی همچنان بودجه و برجام همچنان بر بازار سهام سنگینی می‌کند.
تحلیل‌های مهم بورسی امروز ۲۷ آذر

بازار سهام در حالی به استقبال واپسین روز‌های پاییز می‌رود که ابهاماتی همچنان بودجه و برجام همچنان بر بازار سهام سنگینی می‌کند. حال باید دید مهمترین اخبار تاثیرگذار بر بازار سرمایه امروز چه خبر‌هایی هستند.

سیگنال‌های مهم بورسی امروز
مخاطب ۲۴- تحلیل بورس - عشقی، رئیس سازمان بورس گفته است: تقویت بازار در دستور کار است و بسته ۱۰ بندی کمک به بازار سرمایه در ستاد اقتصادی تصویب شده است. صندوق تثبیت تقویت می‌شود و علاوه بر ردیف بودجه ۱۴۰۱، نزدیک ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع به صندوق تثبیت به شکل نقد و سهم تزریق می‌شود.

 



سه دیپلمات غربی در گفتگو با خبرگزاری رویترز مدعی شده‌اند نمایندگان طرف‌های باقی‌مانده در برجام قرار است جمعه دیداری درباره معوق‌کردن مذاکرات وین داشته باشند. یکی از دیپلمات‌های مورد استناد رویترز گفته قرار است مذاکرات از ۲۷ دسامبر (ششم دی‌ماه) از سر گرفته شود. یک دیپلمات دیگر بازه زمانی بین کریسمس و سال نو میلادی را به عنوان زمان از سرگیری مذاکرات مطرح کرده است.

باقری، رییس هیات مذاکره‌کننده ایران گفت: در هفته گذشته و طی مذاکرات در مورد موضوع لغو تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای به دو سند دست پیدا کردیم که این دو سند، دیگر سند به دست آمده در ۲۰ ژوئن (مذاکرات وین ۶) نخواهند بود بلکه دو سند جدید است که براساس مواضع ایران مبنای مذاکراتی خواهد بود که در آینده نزدیک در وین آغاز می‌شود.

تحول در صنعت خودرو؟

فاطمی امین، وزیر صمت گفت: نحوه قیمت‌گذاری باید به گونه‌ای باشد که ساخت داخل مزیت داشته باشد. خودروسازان ۱۱۵ هزار میلیارد تومان بدهی و ۸۵ هزار میلیارد تومان زیان انباشته داشته‌اند و بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان رانت در این صنعت وجود دارد. برنامه‌ای در قالب ۹ محور برای تحول در صنعت خودرو داریم که همه چالش‌ها و راهکار‌های آن را در بر می‌گیرد که این برنامه به زودی منتشر می‌شود.

روز گذشته در بازار‌های جهانی قیمت نفت خام تحت‌تأثیر دو عامل افزایش تقاضا و نیز کاهش ذخایر نفت آمریکا، افزایش یافت. براساس اطلاعات انرژی آمریکا، روز چهارشنبه ذخایر نفت آمریکا ۴٫۶ میلیون بشکه کاهش داشت که رقمی بیش از پیش‌بینی‌های قبلی بود. همچنین اکنون تقاضای نفت رشد زیادی داشته و پالایشگاه‌ها نفت زیادی طلب کردند و بررسی‌ها نشان می‌دهد که تقریباً رشد ۲۳٫۲ میلیون بشکه در روز در هفته‌های اخیر ثبت شده است.

منبع: اقتصاد ۲۴

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر