کد خبر: ۳۰۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۱

توافق بانک توسعه تعاون استان خراسان رضوی با صندوق حمایت از بخش کشاورزی برای توسعه روابط

مدیرشعب استان خراسان رضوی از توافق بانک توسعه تعاون با صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان خراسان رضوی خبر داد.
توافق بانک توسعه تعاون استان خراسان رضوی با صندوق حمایت از بخش کشاورزی برای توسعه روابط

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛رئوف احمدی میزبان مدیرعامل صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان خراسان رضوی بود.

احمدی در این دیدار با تشریح رسالت بانک توسعه تعاون و همچنین فعالیت‌های صورت گرفته در حمایت از بخش کشاورزی گفت: یکی از افتخارات بانک توسعه تعاون ایجاد اشتغال پایدار در روستا‌ها بوده است که هم اکنون هم ادامه دارد.

مدیرشعب استان خراسان رضوی ضمن اشاره به آمار ایجاد اشتغال از محل تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری گفت: امروز بانک توسعه تعاون در این حوزه مدعی هست که یکی از ارکان مهم حمایت از بخش کشاورزی می‌باشد.

وی ضمن اعلام آمادگی برای افزایش سطح همکاری‌ها با صنددوق حمایت از بخش کشاورزی گفت: قطعا این تفاهم نامه منجر به افزایش اثرگذاری در حمایت از این قشر زحمت کش از بدنه جامعه خواهد شد.

احمدی در ادامه افزود: طرح رویان بانک توسعه تعاون هم اکنون به صورت ویژه و اختصاصی با هدف رونق دهی به محصولات کشاورزی و باغی در کل کشور در حال اجرا می‌باشد که با استقبال کشاورزان عزیز روبرو شده است.

در پایان این دیدار قرار شد مقدمات و اقدامات لازم جهت انعقاد تفاهم نامه توسط طرفین صورت پذیرد.

گفتنی است معاون ارزی و ریالی، رئیس دایره اعتبارات و رئیس شعبه ممتاز مشهد هم از حاضرین در جلسه بودند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر