کد خبر: ۳۰۲۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳

این ماده خوراکی کوپنی می‌شود

مدیرعامل اتحادیه دام سبک با بیان اینکه نرخ منطقی هرکیلو گوشت ۴۲۰ هزارتومان است، گفت: بعد از اصلاح نظام یارانه، قیمت تمام شده گوشت افزایش پیدا کرد که باید از تولید داخل حمایت شود و برای ارتقای سرانه مصرف و افزایش توان خریدار، گوشت قرمز را جزء سبد کالابرگ قرار دهند.
این ماده خوراکی کوپنی می‌شود

مخاطب 24- افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: قیمت کنونی هرکیلو دام سبک ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزارتومان بوده که بر این اساس نرخ منطقی هرکیلو گوشت ۴۲۰ هزارتومان است.

او از رکود بازار دام و گوشت خبر داد و گفت: آثار و تبعات رکود بازار منجر به قاچاق دام و کشتار دام‌های مولد شده است.

صدردادرس ادامه داد: با توجه به بحران تولید دام، امکان رسیدن به خودکفایی گوشت تا بهار آینده وجود ندارد.

در این رابطه:

بیشتر بخوانید

مدیرعامل اتحادیه دام سبک کمبود دام پروار را پاشنه آشیل تولید در حوزه دام و گوشت اعلام کرد و افزود: در شرایط کنونی کمبود دام پروار منجر به عدم کاهش قیمت در بازار داخل شده که برای تحقق خودکفایی و پایداری تولید، حفظ گله‌های مولد امری ضروری است.

او ادامه داد: بنابر آمار تا قبل از اصلاح نظام یارانه، سرانه مصرف گوشت قرمز به ازای هر نفر ۱۲ کیلو بود که حدود ۹۰۰ هزارتن در داخل تولید و ۱۰۰ هزارتن گوشت صنعتی از طریق واردات تامین می‌شد.

صدردادرس افزود: بعد از اصلاح نظام یارانه، قیمت تمام شده گوشت افزایش پیدا کرد و اکنون مسئولان به دنبال کاهش قیمت از طریق واردات گوشت هستند، درحالیکه به جای پرداخت یارانه به تولیدکننده خارجی باید از تولید داخل حمایت شود و برای ارتقای سرانه مصرف و افزایش توان خرید کننده، گوشت قرمز را جزء سبد کالابرگ قرار دهند.

مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: بنابر آمار جمعیت دام سبک در بهار امسال ۶۸ میلیون راس بود که در پایان تابستان به ۶۰ میلیون راس کاهش یافته است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: گوشت‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چراغ سبز برانکو به پرسپولیس، مذاکرات مثبت بود چراغ سبز برانکو به پرسپولیس، مذاکرات مثبت بود
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از انجام مذاکراتی مثبت با این باشگاه خبر داد.
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر