کد خبر: ۳۰۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰

منتظر فرودگاه چینی در ایران باشیم

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در تشریح اقدامات و دستاورد‌های سفر دو روزه معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: در سفر دو روزه معاون اول رئیس‌جمهوری مهم‌ترین اتفاق پیگیری پروژه‌هایی بود که بعد از سفر رئیس‌جمهوری باید عملیاتی می‌شدند.
منتظر فرودگاه چینی در ایران باشیم

مخاطب 24- توافقات در سطح عالی بین روسای جمهور دو کشورایران و چین صورت گرفته بود و نیاز به عملیاتی شدن داشت. گام نخست اجرایی‌سازی توافقات در تیرماه با برگزاری جلسه کمیسیون ‌مشترک بود، گام دوم هم در سفر معاون اول رئیس‌جمهوری به شانگهای برداشته شد.

توافق ایران و چین برای ساخت یک فرودگاه بین‌المللی

او اظهارکرد: توافق مهم دیگر در حوزه فرودگاهی کشور بود که براساس آن، یک فرودگاه در تراز بین‌المللی بسیار بزرگ‌تر از مقیاس فرودگاه‌های موجود ساخته خواهد شد.

وزیر اقتصاد گفت: امیدوارم طی ماه‌های آینده با تحقق این پروژه‌ها در بخش‌های اقتصادی شاهد اتفاقات ملموس باشیم. عملیاتی‌ترین مرحله تعاملات ده ساله بین ایران و چین در این سفر رقم خورد، از دو هفته بعد مشخص خواهد شد که در چه فعالیت‌های صنعتی، معدنی، انرژی و خودرو و...کدام شرکت چینی با کدام بخش ایرانی چه پروژه‌ای را کلید خواهد زد.

ورود واگن‌های چینی به تهران برای تسهیل رفت و آمد مردم

خاندوزی با تاکید بر اینکه دستاورد دیگر سفر به پروژه هایی برمی‌گردد که نمود اجتماعی بالایی دارد و بسیاری از نیازهای جمعی را برطرف می‌کند؛ اظهارکرد: با توافقات صورت گرفته و ورود نخستین دوره واگن‌های جدید و تعهدی که چین به ساخت و انتقال فناوری واگن‌های سری بعد در داخل ایران داده، زندگی و رفت و آمد و حمل‌ونقل مردم تسهیل خواهد شد.

برچسب ها: چین فرودگاه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.