کد خبر: ۳۰۱۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۸

طرح بیمه‌نامه مستمری ویژه بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (طرح میعاد)

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از تهیه و اجرایی شدن طرح بیمه‌ای با همکاری شرکت بیمه معلم به منظور پرداخت مستمری به فرهنگیان بازنشسته عضو موسسه از محل سهم‌الشرکه آن‌ها خبر داد و گفت: بازنشستگان از طریق نصب اپلیکیشن «بامعلم» می‌توانند در این طرح ثبت‌نام کنند و از مزایای این طرح شامل مستمری مادام‌العمر، پوشش فوت، سود سالانه، پرداخت وام و … برخوردار شوند.
طرح بیمه‌نامه مستمری ویژه بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (طرح میعاد)

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه معلم؛دکتر حمیدرضا نجف‌پورکردی با توصیه به فرهنگیان برای ادامه عضویت در موسسه پس از بازنشستگی به منظور بهره‌مندی از مزایای این طرح، افزود: هدف این طرح، نگاه ویژه موسسه به نیاز‌های فرهنگیان بازنشسته در بحث کیفیت سلامت (ارائه بیمه اکمل درمان) و افزایش مستمری در دوره بازنشستگی است.
وی با اشاره به مزایای بیمه مستمری برای بازنشستگان عضو صندوق ذخیره فرهنگیان، گفت: پرداخت مستمری ماهانه به حساب بیمه‌شده یا ذینفع به نسبت سرمایه شخص سی روز پس از صدور بیمه نامه، پوشش فوت عادی و فوت بر اثر حادثه، وام با کارمزد پایین و بدون ضامن دو سال پس از صدور بیمه نامه، سود مشارکت سالانه قابل برداشت از مزایای این طرح است.
مدیرعامل موسسه افزود: از سایر مزایای این طرح می‌توان به امکان برخورداری از مزایای بیمه اکمل درمان تکمیلی با پرداخت حق بیمه اندک و همچنین استفاده از تخفیف بیمه‌ای در رشته‌های مختلف از جمله بیمه ثالث و بدنه خودرو و آتش سوزی و ... اشاره کرد.
دکتر نجف‌پور با اشاره به بخشنامه شماره ۸۰۰ با موضوع «استمرار عضویت و عدم تسویه حساب» فرهنگیان عضو موسسه، اظهار داشت: طبق این بخشنامه فرهنگیان در شرف بازنشستگی عضو موسسه می‌توانند با مراجعه به دفاتر نمایندگی موسسه در استان‌ها و یا ادارت آموزش و پرورش منطقه خود، فرم شماره ۴ را تکمیل و استمرار عضویت خود در موسسه را اعلام نمایند تا از مزایای این طرح برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه فرهنگیانی که استمرار عضویت می‌دهند می‌توانند در هر زمان نسبت به بازخرید بیمه خود اقدام کرده و پول خود را دریافت کنند، یادآور شد: فرهنگیانی که در طرح بیمه‌نامه مستمری ثبت نام می‌کنند همانند سایر اعضا از طرح ارزش مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان نیز برخوردار خواهند شد.
فرهنگیان عزیز برای اطلاع از جزییات این طرح و ثبت‌نام، پس از نصب اپلیکیشن «بامعلم»، وارد قسمت طرح میعاد شد ه و ثبت‌نام خود را کامل کنند. همچنین جهت اطلاعات بیشتر و یا سوالات احتمالی با شماره تلفن ۰۲۱۸۴۲۲۳ تماس حاصل فرمایید.

برچسب ها: بیمه معلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازگشایی سفارت سوئیس در تهران بازگشایی سفارت سوئیس در تهران
سفیر سوئیس نیز به تهران بازگشته است.
حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز حضور پزشکیان در عزاداری ظهر عاشورای تبریز
رئیس جمهور در مراسم عزاداری عاشورا در میدان تبریز شرکت کرد.
نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی نیویورک‌تایمز: خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
نشریه آمریکایی با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران نوشت: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟ پیام خداحافظی کارتال برای هواداران پرسپولیس چه بود؟
سرمربی ترکیه‌ای پیشین پرسپولیس با انتشار پیامی از هواداران این تیم خداحافظی کرد.
ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا ایلان ماسک و تأسیس حزب سوم در آمریکا
«ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس، روز شنبه (۱۴ تیرماه) اعلام کرد که پس از اختلاف شدید با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده، تصمیم به تأسیس یک حزب سیاسی جدید گرفته است؛ اقدامی که به‌نظر می‌رسد پاسخی به تصویب قانون «زیبا و بزرگ» دولت ترامپ باشد.
توئیت مهم عراقچی توئیت مهم عراقچی
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی به حضور رهبر انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی (ره) واکنش نشان داد.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر