کد خبر: ۳۰۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷
پیش‌بینی بورس فردا 17 آبان 1402؛

عبور از میانگین ۵۵ روزه شاخص شروع روند صعودی است؟

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در جریان معاملات روز جاری با رشد بیش از ۲۱ هزار واحدی همراه شده تا خود را به میانگین ۵۵ روزه برساند. سطحی که برای اهالی تکنیکالیست از درجه اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند برای تغییر روند‌ها از آن استفاده شود.
عبور از میانگین ۵۵ روزه شاخص شروع روند صعودی است؟

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- ارزش بازار بورس اوراق بهادار ظرف چند روز گذشته دوباره به کانال 7 هزار همتی برگشته است و خود را تثبیت کرده همچنین ارزش معاملات در بازار بورس تهران حوالی 5 هزار و 800 میلیارد تومانی ثبت شد. گروه خودرویی در بازار امروز ارزش معاملاتی بیش از 564 میلیارد تومانی را به خود گرفت و در رتبه اول برترین ارزش معاملاتی را به خود گرفت و پس از آن فلزات اساسی و گروه شیمیایی‌ها در رتبه‌های دوم جای گرفتند.

 تاثیر گذاران مثبت بازار در روز گذشته نمادهای فولاد، فملی و خودرو بود تا شاخص بتواند به محدوده میانگین 55 روزه خود برسد و امید برای شکست این محدوده در روز آینده بیشتر شود.

 شاخص هم وزن نیز امروز بیش از 11 هزار واحدی افزایش را به خود دید. نمادهای ذوب و بانک صادرات بیشترین ورود پول حقیقی‌ها را به خود اختصاص دادند ذوب بیش از 67 میلیارد تومان خالص ورود پول‌های حقیقی را ثبت کرد و نماد بانک صادرات با ورود 39 میلیارد تومان خالص ورود پول‌های حقیقی بازار را به پایان بردند.

 از سویی هم رقم 352 میلیارد تومان پول از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد و نمادهایی مثل کارا، افران، یاقوت و اعتماد از جمله نمادهای صندوق‌های بورسی بودند که با خالص خروج پول‌های حقیقی کار را تمام کردند. اما در مقابل نماد اهرم با ورود 92 میلیارد تومان پول حقیقی رتبه اول را در جذب نقدینگی پول‌های حقیقی به خود اختصاص داد.

 خودرو لیدر سنتی بازار سرمایه در یک ساعت پایانی بازار به صف خرید نشست.

 رضا عیوضلو، عضو هیئت مدیره سازمان بورس در حاشیه دهمین نمایشگاه کیش اینوکس و در نشست تخصصی با مدیران و فعالان اقتصادی با موضوع تأمین مالی مناطق آزاد گفت: تاکنون مناطق آزاد توانسته ۹۰۰ میلیارد تومان از بازار سرمایه تأمین مالی کرده است، در حال حاضر چابهار نیز در خواست برای تأمین مالی درخواست داده است همچنین با موافقت اصولی منطقه آزاد کیش صادر شده و کارهای اجرای آن در دست اجراست.

 خاندوزی، وزیر اقتصاد نیز در صحبت‌های امروز خود عنوان کرده است که برگزاری کمیسیون مشترک ایران و چین در پکن، نخستین گام در اجرای پروژه‌های توافق ۲۵ ساله ایران و چین بود. در دومین گام، مجموعه دیگری از توافق‌ها روی پروژه‌های مشخص بین بخش‌های دولتی وزارتخانه‌های متناظر ایران و چین برقرار و درباره جزئیات اجرای پروژه‌ها توافق شد.

 بررسی تکنیکالی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران

 شاخص کل بورس تهران امروز 16 آبان ماه رشد بیش از 21 هزار واحدی را تجربه کرد و شاخص تا محدوده‌های 2 میلیون و 50 هزار واحدی رشد را تجربه کرد. این محدوده به عنوان سطح میانگین 55 روزه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران محسوب می‌شود محدوده‌ای که برای اهالی تکنیکالیست به عنوان محدوده و سطح مهمی تلقی می‌شود. اهالی فنی بازار معتقد هستند عبور (شکست) این محدوده می‌تواند مسیر روند بازار را تغییر دهد.

 این در حالی است که شاخص به همراه اندیکاتور RSI در کف احتمالی خود یک واگرایی ایجاد کرده‌اند که این واگرایی در سه مرحله اتفاق افتاده است که این موضوع برای اهالی فنی بازار یک سیگنال محسوب می‌شود و با تغییر و شکست مقاومت هارمونیک 55 روزه شاخص کل روبه‌بالا که احتمالاً برای روز آینده باشد. شاخص کل از مسیر فرسایشی خارج شده است و به مسیر صعودی گام خواهد گذاشت.

 در جریان برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در جزیره کیش مجید عشقی رئیس سازمان بورس اوراق بهادار تهران اظهار داشته است که ارزش واقعی بازار سرمایه ارقامی بیشتر از رقم‌های کنونی است که این موضوع می‌تواند برای بازار یک سیگنال هم محسوب شود.

کل

 

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر