کد خبر: ۳۰۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۹
با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی رونمایی شد:

رونمایی از خدمت پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری بانک ملت در دفاتر پیشخوان دولت

با حضور دکتر خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی از محصولات فناورانه بانک ملت به ویژه اعطای تسهیلات غیرحضوری فرزندآوری و ازدواج در هفت هزار مرکز پیشخوان دولت در سراسر کشور رونمایی شد.
رونمایی از خدمت پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری بانک ملت در دفاتر پیشخوان دولت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت: دکتر سیداحسان خاندوزی در مراسم رونمایی از خدمت جدید بانک ملت با عنوان اعطای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از طریق ۷.۰۰۰ دفتر پیشخوان دولت که با حضور مدیرعامل و مدیران ارشد و همچنین محمدجواد شریف زاده معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد برگزار شد، کارنامه بانک ملت را از لحاظ شاخص‌های کیفی اقتصادی درخشان و قابل دفاع عنوان کرد و با قدردانی از مدیران و مجموعه بانک ملت، اظهار کرد: بانک ملت به تنهایی بار بیش از یک پنجم شبکه بانکی را از لحاظ تسهیلات به دوش می‌کشد و کارنامه درخشانی دارد که نمود آن در بحث فناوری مشهود است و امیدوارم بتوانید سرآمدی خود را حفظ کنید.
وی اعطای تسهیلات تکلیفی به ویژه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از سوی بانک ملت در ۷ ماه نخست سال را نشان دهنده جدیت بانک ملت در این حوزه دانست و با قدردانی از مدیران و کارکنان بانک ملت گفت: بانک ملت در اعطای تسهیلات تکلیفی عملکردی ۱۲۸ درصدی داشته است، که این عملکرد جای تقدیر دارد.
خاندوزی خاطرنشان کرد: مساله دیگر دسترسی طبقات ضعیف جامعه به تسهیلات خرد بانکی است که در این زمینه بانک ملت اقدامات خوبی انجام داده و خوب است که این اقدامات گسترش یابند تا بیشترین رضایتمندی بین مردم فراهم شود.
وزیر اقتصاد تاکید کرد: باید این اقدامات را به اقدامات چند سال اخیر بانک ملت اضافه کنیم، که انصافا جزو بانک‌های با کمترین حاشیه است، امیدواریم که این استمرار مدیریت حرفه‌ای دقیق و کارآمد و پایبند به اصول توسعه ملی در بانک ملت، کمک کند تا بتوانیم شاهد کارنامه عملکردی بهتری نسبت به گذشته باشیم.
وی گفت: موضوع مولدسازی دارایی‌ها و خروج از برخی فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری که پیش‌تر انجام شده است، مساله دیگر است. بدهی‌های حوزه نفت و گاز، زنجیری بر پای بانک ملت بود که در این زمینه هماهنگی‌هایی شده است تا آرام آرام بخشی از این تنگنا‌ها به گشودگی تبدیل شوند.
وزیر اقتصاد ادامه داد: باید از سرمایه‌گذاری‌های قدیم به سمت سرمایه‌گذاری‌های جدید حرکت کنیم و این باید سرعت بگیرد، حتی با لحاظ سقف رشد ترازنامه که بانک مرکزی در نظر گرفته است که در این خصوص می‌توانیم از ظرفیت‌هایی مانند استفاده از ظرفیت ضمانتنامه‌ها و ... استفاده کنیم.
وی خطاب به مدیران بانک تاکید کرد: این موارد را می‌توانید به گوش تسهیلات‌گیرندگان حرفه‌ای و بزرگ در اقتصاد برای تامین مالی تولید برسانید.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: اقتصاد ایران اگر می‌خواهد برای برون رفت از دام نرخ رشد اقتصادی پایین و سرمایه‌گذاری پایین که حتی در سال‌های گذشته منفی هم بوده عزم جدی نشان دهد، بدون سازماندهی تحول گرایانه در عرصه شبکه بانکی این اتفاق نخواهد افتاد چرا که شبکه بانکی رکن اصلی نظام تامین مالی است.
وی افزود: برخی صاحبنظران البته به درستی مساله تمرکز بیش از اندازه تامین مالی بر دوش شبکه بانکی را مطرح می‌کنند، اما ساختار نظام تولید و کسب و کار و نهاد‌های تامین مالی ما در کشور بیش از همه ارکان متکی بر شبکه بانکی است و اگر بانک‌های ما بانک‌های ضعیفی باشند یا از رسالت تامین مالی دور افتاده باشند، اهداف رشد اقتصادی و سرمایه‌گذاری دچار وقفه خواهد شد.
خاندوزی بیان کرد: یکی از نقاط انحرافی که در سال‌های گذشته در مسئله سرمایه‌گذاری کشور وجود داشت، ممنوع کردن هرگونه فعالیت سرمایه‌گذاری و مشارکتی توسط بانک‌های کشور بود؛ باور داریم باید از این افراط و تفریط به حد میانه بازگشت تا بانک‌ها بتوانند طبق روال گذشته، اما هدف گذاری شده در راستای اهداف اقتصادی توسعه ملی گام بردارند.
وی متذکر شد: این تغییر نگاهی است که ما در کشور به آن نیاز داریم و از ابتدای دولت سیزدهم تلاش داریم به آن برسیم؛ نخست اینکه بانک‌ها باید توانمند و قوی شوند و شاخص‌های آن‌ها به نحوی قوی شوند که بانک مجموعه مستحکم و توانمندی شود تا مردم بتوانند به آن اتکا کنند؛ بنابراین تلاش شد تا بانک‌های دولتی از طریق افزایش سرمایه بانک‌ها، به این مهم دست یابند.
خاندوزی عنوان کرد: باید خود بانک‌ها را به عنوان ابزار‌های تامین مالی نسبت به سایر امور اولویت دهیم.
وزیر اقتصاد ادامه داد: با اقداماتی از جمله اینکه دولت از مالیات خود چشم‌پوشی کند، بانک‌ها از جمله بانک ملت می‌توانند از فرصت‌هایی مانند افزایش سرمایه استفاده کند و مشاهده کردیم که بانک ملت نیز ۳۵ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه داد و سرمایه خود را به ۷۰ هزار میلیارد تومان رساند
وزیر اقتصاد با طرح چند مطالبه از مجموعه شبکه بانکی کشور اعلام کرد: اگر دشمنان ملت نمی‌خواهند اقتصادمان قوی شود و دامنه تعاملات بین المللی وسعت یابد، حتما مقابله با این تدبیر باید از اولویت‌های شبکه بانکی به ویژه بانک ملت باشد که البته شاهد اقدامات خوبی از این بانک در این زمینه هستیم.
وی افزود: توقعم تسریع این مسیر است که بانک ملت بتواند در عرصه بین‌المللی و در آن بخش‌هایی از اقتصاد جهان که آماده کار با صادرکنندگان و فعالان اقتصادی هستند، موفق عمل کند و نقش پررنگ‌تری داشته باشد که البته این تعاملات باید همسو با سیاست‌های کشور نیز باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در پایان ضمن رونمایی از خدمت اعطای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از طریق دفاتر پیشخوان دولت اظهار امیدواری کرد با استفاده از این خدمت در زمان و انرژی آحاد مردم صرفه جویی شده و موجبات رضایتمندی آن‌ها فراهم شود.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر