کد خبر: ۲۹۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۲

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۲/۰۸/۱۳

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۳۵ درصد افزایش به ۱۹۹۲ دلار و ۶۵ سنت رسید.
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۲/۰۸/۱۳

مخاطب 24- قیمت طلا به دنبال انتشار گزارش بازار اشتغال آمریکا افزایش یافته است. این گزارش نشان می‌دهد رشد اشتغال در آمریکا در ماه اکتبر آهسته‌تر از حد انتظار بوده است. 
علاوه بر آمار اشتغال، متوسط درآمد ساعتی هم که نشانه‌ای از هزینه‌کرد مصرف‌کنندگان و تورم در این کشور است 0.2 درصد در ماه اکتبر رشد داشته که پایین‌تر از انتظار اقتصاددان‌ها بوده است. بدین ترتیب احتمال توقف روند افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا بالاتر می‌رود.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.35 درصد افزایش به 1992 دلار و 65 سنت رسید.

بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد. بنابراین توقف روند افزایش نرخ بهره به نفع طلا و سایر فلزات گرانبهاست. از طرف دیگر، ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه، تمایل به طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن را در کوتاه مدت تقویت کرده است.

سرمایه‌گذاران امیدوارند فدرال رزرو به دنبال ثابت نگه داشتن نرخ بهره بین 5.25 و 5.50 درصد در روز چهارشنبه، این روند را متوقف کند.
اما جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا همچنان احتمال افزایش دوباره نرخ بهره را زنده نگه داشته تا بتواند فشار تورم را مهار کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 1.92 درصد افزایش به 23 دلار و 29 سنت رسید و پلاتین با 1.02 درصد افزایش، 934 دلار و 75 سنت معامله می‌شود.



برچسب ها: قیمت طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم
رئیس‌جمهوری آمریکا دیدار خود با ولادیمیر پوتین درباره جنگ اوکراین را «بسیار سازنده» توصیف کرد و از توافق‌های متعدد، اما باقی ماندن اختلافات مهم خبر داد.
گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه
رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌اند چین در بازسازی توان موشکی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه با تل‌آویو نقش داشته و این همکاری نظامی را چالش امنیتی جدی می‌دانند.
ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که شی جین‌پینگ، رهبر چین، به او اطمینان داده تا زمانی که او در قدرت است، چین به تایوان حمله نخواهد کرد.
توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
نشست مطبوعاتی ترامپ و پوتین در آلاسکا با وجود فضای مثبت، بدون توافق نهایی در یک موضوع کلیدی پایان یافت و احتمال دیدار بعدی در مسکو مطرح شد.
بولتون: در دیدار آلاسکا پوتین به وضوح پیروز شد بولتون: در دیدار آلاسکا پوتین به وضوح پیروز شد
مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا اعلام کرد ولادیمیر پوتین در نشست آلاسکا به اهداف اصلی خود دست یافت، در حالی‌که ترامپ دستاورد چندانی نداشت.
راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان
کارشناسان هشدار می‌دهند گرمای شدید تابستان می‌تواند به باتری و عملکرد گوشی آسیب بزند و توصیه‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن آن ارائه کرده‌اند.
ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین
منابع آگاه می‌گویند آمریکا در محموله‌های تراشه‌های پیشرفته، ردیاب مخفی نصب کرده تا هرگونه انتقال غیرقانونی آنها به چین را شناسایی کند.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر