کد خبر: ۲۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰

معرفی پربیننده‌ترین سریال تلویزیون

نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما پیرامون سریال‌های سیما در آبان ماه ۱۴۰۰ نشان می‌دهد ۷۸/۸ درصد مردم در نیمه ابتدایی و ۷۹/۱ درصد در نیمه دوم این ماه مخاطب سریال های تلویزیون بودند.
معرفی پربیننده‌ترین سریال تلویزیون

نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما پیرامون سریال‌های سیما در آبان ماه ۱۴۰۰ نشان می‌دهد ۷۸/۸ درصد مردم در نیمه ابتدایی و ۷۹/۱ درصد در نیمه دوم این ماه مخاطب سریال‌های تلویزیون بودند.

معرفی پربیننده‌ترین سریال تلویزیون
به گزارش مخاطب ۲۴،  به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، سریال «سرجوخه» از شبکه سه سیما با ۲۷/۷ درصد مخاطب در نیمه اول و با ۳۲/۹ درصد مخاطب در نیمه دوم آبان ماه در صدر سریال‌های تلویزیون قرارگرفته است.

 



بر مبنای این آمار در نیمه اول آبان ماه سریال‌های «سرجوخه» از شبکه سه سیما با ۲۷/۷ درصد و «روزگار جوانی» از شبکه پنج سیما با ۹/۸ درصد بیشترین بیننده را داشته­ اند و در نیمه دوم این ماه، سریال «سرجوخه» با ۳۲/۹ درصد، «پلاک ۱۳» از شبکه سه سیما با ۱۷/۷ درصد و  «روزگار جوانی» با ۸/۹ درصد بیشترین مخاطب را از آن خود کرده‌اند.

از بین سریال‌های بازپخش شده سیما، در نیمه اول آبان ماه «دلدادگان» از شبکه آی فیلم با ۱۳/۹ درصد پربیننده‌ترین سریال بوده است و سریال‌های «نون خ ۲» با ۱۳/۳ درصد از شبکه آی فیلم، «زیرخاکی۱» با ۵/۲ درصد از شبکه یک سیما و «شمعدونی» با ۵/۱ درصد از شبکه تماشا در رده‌های بعدی قرار دارند.

در نیمه دوم آبان ماه سریال «نون خ ۳» پخش شده از شبکه آی فیلم با ۱۵/۴ درصد بیننده، بیشترین مخاطب را داشته است. سریال‌های «بچه مهندس۱» از شبکه آی فیلم با ۱۰/۶ درصد، «شمعدونی» از شبکه تماشا با ۵/۳ درصد و «زیرخاکی۲» از شبکه یک سیما با ۵ درصد مخاطب در رتبه‌های بعدی هستند.

سریال‌های بازپخش شده شبکه‌های استانی، ۲۷/۱ درصد بیننده در نیمه اول آبان ماه را داشته‌اند و ۲۴/۸ درصد از پاسخگویان غیر تهرانی را در نیمه دوم این ماه به خود اختصاص داده‌اند.

در نیمه اول آبان ماه ۳۰/۹ درصد بیننده شبکه نمایش خانگی و ۱۷/۳ درصد بیننده سریال‌های شبکه‌های ماهواره‌ای بوده‌اند. در نیمه دوم این ماه نیز ۳۲/۴ درصد متعلق به شبکه نمایش خانگی و ۱۷/۴ درصد مربوط به شبکه‌های ماهواره‌ای بوده است.

۱۵/۷ درصد پاسخگویان، بیننده تکرار سریال‌های سیما در نیمه اول آبان ماه از طریق سایت‌ها و اپلیکیشن­‌های اینترنتی بوده‌اند. ۱۲/۶ درصد مخاطب در نیمه دوم آبان ماه گزارش شده است.  

برچسب ها: سریال صدا و سیما
captcha
اخبار داغ
پیام احساسی رونالدو برای خداحافظی مسی + عکس پیام احساسی رونالدو برای خداحافظی مسی + عکس
کریستیانو رونالدو به خداحافظی لیونل مسی از بازی‌های ملی واکنش نشان داد.
زاکانی: طرح «تورم صفر» اثر مستقیم در زندگی مردم دارد + فیلم زاکانی: طرح «تورم صفر» اثر مستقیم در زندگی مردم دارد + فیلم
علیرضا زاکانی با تشریح جزئیات طرح تثبیت قیمت کالاهای اساسی «تورم صفر» گفت بخشی از کالاها از طریق واردات و بخشی با خرید مستقیم از تولیدکنندگان داخلی تأمین شده و هدف طرح، شکستن حباب قیمتی و کاهش فشار معیشتی بر مردم است.
جواب ترامپ به یک شایعه درباره طاعون روسیه جواب ترامپ به یک شایعه درباره طاعون روسیه
ترامپ در پاسخ به این سوال که طاعون در روسیه یک سلاح بیولوژیک است؟ گفت که ما چنین فکری نمی‌کنیم.
احضار سفیر ایران در فرانسه! احضار سفیر ایران در فرانسه!
سخنگوی وزارت امور خارجه کشور ادعا کرد که اقدام تهران در احضار سفیر فرانسه در تاریخ ۶ اکتبر، بی‌اساس بوده است.
فوری:صدای انفجار در شمال اسرائیل؛ جنگ شد؟ فوری:صدای انفجار در شمال اسرائیل؛ جنگ شد؟
منابع عبری از شنیده شدن صدای انفجاری مهیب در حیفا واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.
دریاچه گتزوئیل در جاده اهواز-آبادان+جزئیات دریاچه گتزوئیل در جاده اهواز-آبادان+جزئیات
انتشار تصاویری از تجمع گازوئیل و ترافیک در جاده آبادان - اهواز در فضای مجازی، نگرانی‌هایی ایجاد کرد که مسئولان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خوزستان جزئیات مهار این حادثه را تشریح کردند
سوابق مهرداد اخلاقی کتابچی وزیر پیشنهادی دفاع سوابق مهرداد اخلاقی کتابچی وزیر پیشنهادی دفاع
پزشکیان در نامه‌ای به محمد باقر قالیباف رئیس‌ مجلس شورای اسلامی، مهرداد اخلاقی را برای تصدی وزارت‌ دفاع به مجلس معرفی کرد.
برگزیده
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.