کد خبر: ۲۹۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۵
رییس کل دادگستری استان در بازدید از ایران خودرو خراسان مطرح کرد

جلوگیری از خدشه دار شدن فرآیند تولید ایران خودرو از وظایف قوه قضاییه است

حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی، رییس کل دادگستری خراسان رضوی، به همراه جمعی از معاونان و مسوولان اداری استان از شرکت ایران خودرو خراسان بازدید کرد.
جلوگیری از خدشه دار شدن فرآیند تولید ایران خودرو از وظایف قوه قضاییه است

مخاطب24:رییس کل دادگستری خراسان رضوی در این بازدید اظهار کرد: در شرکت ایران خودرو خراسان حیات و پویایی را مشاهده کردم و یکی از مهم‌ترین وظایف ما در قوه قضاییه ایجاد آرامش و جلوگیری از خدشه دار شدن فرآیند تولید این شرکت است.
به گزارش روابط عمومی شرکت ایران خودرو خراسان، حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در این شرکت بیان کرد: اقدامات بسیاری در زمینه تولید صورت گرفته است که از مدیرعامل این شرکت بابت داشتن استراتژی مشخص در تمامی حوزه‌ها به خصوص مسوولیت‌های اجتماعی تشکر می‌کنم.
در ادامه، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی هدف از این بازدید را حمایت از سرمایه‌گذاری و تحقق شعار سال عنوان کرد و گفت: هدف ما مهار تورم، رشد تولید و توجه ویژه به مسایل اقتصادی است.
سید امیر مرتضوی افزود: رفع مسایل و مشکلات واحد تولیدی مانند ایران خودرو خراسان که جمعیت کارگری فراوانی در آن مشغول فعالیت هستند و در ناحیه جغرافیایی کم برخورداری واقع شده است، برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا با ایجاد اشتغال و مهاجرت معکوس مانع جرایم و آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها در حاشیه شهر شده است.
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در جریان این بازدید ضمن بیان آغاز طرح تحول حوزه صنعت، معدن و تجارت با همکاری استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به پتانسیل بالای این استان در حوزه قطعه سازی و تولید خودرو، یکی از پروژه‌های پیشران ما در این طرح، تولید خودروی برقی در استان است.
امیررضا رجبی با بیان این که ایران خودرو خراسان در سال‌های اخیر همواره در حال پیشرفت و توسعه بوده است و میزان تولید و تنوع محصول خود را ارتقا داده است، خاطرنشان کرد: خودرو‌هایی که در این شرکت تولید می‌شود، مشتریان و متقاضیان فراوانی در کشور داشته است و این نشان از تعهد مدیران و کارکنان این شرکت به مقوله افزایش کیفیت محصولات است.
مدیرعامل شرکت ایران خودرو خراسان نیز در این نشست ضمن قدردانی از حمایت‌های دادگستری استان خراسان رضوی و تلاش سایر ارگان‌ها در مسیر ارتقای تولید، گفت: شرکت ایران خودرو خراسان، اشتغال مستقیم بیش از پنج هزار نیروی انسانی فراهم کرده است که ۸۰۰ نفر از آنان طی یک سال اخیر جذب و مشغول کار شده اند و ماحصل تلاش‌های آن‌ها در شش ماهه نخست امسال تولید نزدیک به ۵۵هزار خودرو بوده است.
بیژن زاهدی فرد با اشاره به کسب تندیس سیمین مسوولیت اجتماعی در سال گذشته از هدف گذاری کسب تندیس زرین این جایزه برای سال آینده خبر داد و گفت: علاوه بر توجه به مقوله تولید، پروژه‌های متعددی در راستای مسوولیت‌های اجتماعی در حوزه‌های آب، محیط زیست و انرژی انجام شده است که در حوزه انرژی و مصرف برق و آب در شرایط سخت توانستیم مصرف انرژی را مدیریت کنیم و با همکاری تمامی کارکنان و خانواده‌های آن ها، معادل میزان مصرف پنج هزار خانوار صرفه جویی انرژی داشته باشیم.
زاهدی فرد اظهار امیدواری کرد، در آینده با پیاده سازی استراتژی‌های تبیین شده در این شرکت و همراهی مسوولان استانی بتوانیم توسعه پایداری در حوزه تولید داشته باشیم و خراسان را به قطب بزرگ صنعتی کشور تبدیل کنیم.

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها
امضای موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و عمان احتمالا کفه ترازو را به سمت عمانی‌ها سنگین‌تر کرده و اگر واردات کالا‌های عمانی با تعرفه کمتر به ایران وارد شود تولیدکنندگان ایرانی را در فضای رقابت نابرابر با عمانی‌ها می‌اندازد که نه تنها کمکی به بهبود وضع اقتصادی نخواهد کرد بلکه چالش‌های جدیدی برای برخی صنایع ایران ایجاد می‌کند.
اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان
معاون اول رییس جمهوری مصوبه اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان از سوی هیات دولت را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر