کد خبر: ۲۹۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۹
وزیر اقتصادی در گفتگو با بخش خبری ۱۴ سیما:

انتشار صورت‌های مالی ۲۰۰۰ شرکت دولتی تا پایان سال/۴۸ شرکت زیان ده دولتی سودده شدند

وزیر اقتصاد با اعلام خبر انتشار ۱۰۰۰ صورت مالی شرکت‌های دولتی در سامانه کدال طی روز جاری، گفت: امیدواریم که تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ بتوانیم صورت‌های مالی ۲ هزار شرکت دولتی یا تحت کنترل بخش عمومی اقتصاد را برای نخستین بار منتشر کنیم.
انتشار صورت‌های مالی ۲۰۰۰ شرکت دولتی تا پایان سال/۴۸ شرکت زیان ده دولتی سودده شدند

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت‌وگوی تلفنی با بخش خبری ۱۴ سیما در خصوص شفافیت صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی اظهار کرد: همانطور که در خصوص موضوع شفافیت اطلاعات اقتصادی و مالی وعده داده شده بود، می‌خواهیم امکان این را فراهم کنیم که صاحبنظران، متخصصین و عموم مردم ایران یک نظارت مردمی بر این موضوع داشته باشند. وی افزود: امروز موفق شدیم ۱۰۰۰ صورت مالی مربوط به شرکت‌های دولتی را در سامانه کدال برای عموم مردم منتشر کنیم.

این عدد در شروع به کار دولت مردمی سیزدهم صفر بود، یعنی هیچ اطلاعات شفاف و دقیقی رسماً از سوی شرکت‌های دولتی منتشر نمی‌شد. خاندوزی گفت: در سال اول دولت صورت‌های مالی بیش از ۳۰۰ شرکت و سال گذشته حدود هزار شرکت منتشر شد و امیدوار هستیم که در سومین سال دولت و تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ بتوانیم صورت‌های مالی ۲ هزار شرکت دولتی یا تحت کنترل بخش عمومی اقتصاد را برای نخستین بار منتشر کنیم.

وزیر اقتصاد گفت: فایده انتشار صورت‌های مالی این است که هم امکان نظارت را فراهم می‌کند و هم اینکه دستور رئیس جمهور در جلسه هیات دولت که انضباط مالی در شرکت‌های دولتی و پاسخگویی و شفافیت بود، محقق می‌شود.

وی اعلام کرد: ناشی از این اقدامات سختگیرانه در حوزه نظارت مالی و انضباط مالی که با دستور رئیس جمهور انجام شد، در سال گذشته ۴۸ شرکت زیان‌ده دولتی تبدیل به شرکت‌های سودده شدند و ۱۲۳ شرکت که زیان انباشته طی سال‌های متوالی داشتند، از زیان انباشته خارج شدند و وارد سودآوری شدند و انباشت سال‌های گذشته آن‌ها سودآور شد.

وزیر اقتصاد توضیح داد: همچنین ۸۳ شرکت دولتی نسبت به سال‌های قبل سودده‌تر شدند و ۱۲۳ شرکت دولتی بیش از ۵۰ درصد افزایش سودآوری داشتند که نشان‌دهنده این است که مساله مدیریت و کیفیت عملکرد این شرکت‌ها که دارند اموال دولت را مدیریت می‌کنند، بهبود عملکرد پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: شفافیت ادامه پیدا خواهد کرد و انشاالله بتوانیم در پایان ۱۴۰۲ به عنوان جشن خاتمه شفافیت کامل تمام شرکت‌های دولتی به جز بخش‌هایی که به جهت مسائل نظامی و دفاعی درجه محرمانگی دارند و نباید اطلاعات آن‌ها منتشر شود؛ در مورد سایر شرکت‌ها این کار را به انجام خواهیم رساند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.