کد خبر: ۲۹۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۷

حضور پرتعداد خبرنگاران ملی و محلی در جزیره کیش برای پوشش بزرگترین و موثرترین رویداد اقتصادی کشور

حضور ۲۵۰ خبرنگار برای پوشش رسانه‌ای دهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی و پانزدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور ۲۰۲۳ Kish INVEX قطعی شده است.
حضور پرتعداد خبرنگاران ملی و محلی در جزیره کیش برای پوشش بزرگترین و موثرترین رویداد اقتصادی کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :پنجمین جلسه شورای معاونان و مدیران این سازمان با محوریت برگزاری با شکوه دهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی و پانزدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور Kish INVEX ۲۰۲۳ با حضور رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، معاونان و مدیران مستقل این سازمان و مدیران عامل شرکت‌های تابعه عصر دوشنبه ۸ آبان ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد.

در این جلسه اهم مصوبات ستاد‌های برگزاری این رویداد مهم اقتصادی کشور شامل ستاد مدیریت روابط عمومی، معاونت توسعه مدیریت، معاونت گردشگری، معاونت اقتصادی، اداره کل حراست، شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش مورد بحث و بررسی قرار گرفت و برنامه‌ها و رونمایی‌های پیش بینی شده در جریان برگزاری نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور ۲۰۲۳Kish INVEX مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت.

دهمین رویداد بزرگ کیش اینوکس ۲۰۲۳ از تاریخ ۱۵ تا ۱۸ آبان سال جاری در دو بخش نمایشگاهی و ۳۶ نشست تخصصی با حضور شرکت‌های داخلی و بین المللی در محل نمایشگاه‌های بین المللی جزیره کیش برگزار خواهد شد و تا کنون حضور ۲۵۰ خبرنگار برای پوشش خبری این رویداد قطعی شده است.

بر اساس این گزارش در بخش نمایشگاهی این رویداد بزرگ اقتصادی کشور ۲۰۰ شرکت، موسسه و نهاد در بخش‌های دولتی و خصوصی فعال در بازار سرمایه حضور دارند که با توجه به اجرای سیاست‌های اقتصادی دولت سیزدهم، ایجاد این فضای گفتگو و تعامل بین مسئولان اقتصادی کشور در بخش‌های خصوصی و دولتی، این امکان را برای توسعه اقتصادی کشور و عبور از چالش‌ها فراهم می‌کند.

گفتنی است برگزاری رویداد بزرگ اقتصادی "کیش اینوکس" در طول سال‌های متوالی با برنامه‌ریزی‌های لازم و با حضور مؤثر زیست‌بوم سرمایه‌گذاری و بازار سرمایه، کارشناسان و دست‌اندرکاران اقتصادی به یکی از بزرگ‌ترین و مؤثرترین رویداد‌های اقتصادی کشور تبدیل شده است.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.