کد خبر: ۲۹۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۱
پیش‌بینی بورس امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۲؛

امید به بازگشت کمرنگ شد+ جدول

دیروز بورس نتوانست سومین روز صعودی را ثبت کند. آیا بازگشت به کانال ۲ میلیونی منتفی است؟
امید به بازگشت کمرنگ شد+ جدول

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- در روز سه‌شنبه شاخص کل بورس ۲۰۶ واحد ریزش کرد و به رقم یک میلیون و ۹۸۱ هزار و ۲۰۸ واحد رسید. شاخص کل هم‌وزن نیز ۱۱۸ واحد بالا آمد و در رقم ۶۷۰ هزار و ۲۱۳ واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس ۳۲ واحد افت کرد و به رقم ۲۴ هزار و ۳۰۸ رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز کاهش ۱۶۰ واحدی داشت و به سطح ۱۱۸ هزار و ۶۳۳ واحد رسید. در پایان معاملات ‌روز سه‌‌شنبه، ۳۲ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۶۸ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت

روز سه‌شنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران (واعتبار)، شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد (وتوکا) و شرکت مخابرات ایران (اخابر) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت پگاه گلپایگان (غگلپا)، شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر) و شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال غرب (ثغرب) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای کفپارس (شرکت فراورده‌های نسوز پارس)، ثشاهد (شرکت سرمایه گذاری شاهد) و غگرجی (شرکت بیسکوییت گرجی) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت صنعت روی زنگان (زنگان)، شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر) و شرکت تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا (کتوکا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات سه‌شنبه، 34 نماد صف خرید داشتند و 80 نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت 53 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 112 میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش 17 درصدی به 588 میلیارد تومان رسید.

020809

پیش‌بینی بورس امروز

معامله‌گران در شرایطی به استقبال معاملات امروز می‌روند که دیروز شاخص‌های بازار روند پرنوسانی داشتند. شاخص کل در نیمه اول روند صعودی داشت اما در نیمه دوم نزول کرد، تا جایی که پایین‌تر از سطح روز قبل ایستاد. 

اما دیروز ارزش معاملات خرد افت کرد و با کاهش 15 درصدی به 3 هزار و 218 میلیارد تومان رسید. 

شاخص با جلوداری نمادهای شتران، شبندر و خودرو ریزش کرد. همچنین دیروز باز هم پول حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن 415 میلیارد تومان بود. نمادهای وبملت، خساپا، آریان، شستا، شپنا، فملی، خودرو، خگستر، وسدید و ثبهساز بیشترین خروج سرمایه بازار را داشتند. در میان گروه‌ها نیز، گروه‌های بانک‌ها، خودرویی‌ها و فلزات اساسی بیشترین خروج سرمایه حقیقی را ثبت کردند.

بدین ترتیب بازار در روزی که حجم معاملات پایین بود، خروج پول باز هم از سر گرفته شد و شاخص‌ها ریزش کردند. بنابراین شاخص نتوانست صعود دو روز پیشین را ادامه دهد و امیدها برای بازگشت به کانال 2 میلیونی کمرنگ شد.

 

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر