کد خبر: ۲۹۷۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۴
رییس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری:

هر کجا مسئولی هست باید دسترسی مردم به آن مسئول نیز وجود داشته باشد

رییس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری گفت: هدف ما در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری این است که هر کجا مسئولی هست در کنار آن دسترسی مردم به مسئولین نیز فراهم باشد.
هر کجا مسئولی هست باید دسترسی مردم به آن مسئول نیز وجود داشته باشد

حجت الاسلام والمسلمین احمد صالحی رییس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری با حضور در نشست شورای معاونین وزارت اقتصاد، در جریان آخرین اقدامات بخش‌های مختلف این وزارتخانه و معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه در زمینه ارتباطات مردمی قرار گرفت.

وی در این نشست اظهار داشت: طی دو سال و اندی پیش که در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری مسئولیت گرفتیم، تلاش کردیم این مرکز را بر اساس نظام نامه‌ای که شورای عالی اداری ابلاغ کرده است از تصدی گری به تنظیم گری حرکت دهیم و بر اساس منویات دولت سیزدهم عنوان مقدس خدمتگذاری به مردم را در عمل بتوانیم نهادینه کنیم.

وی افزود: حضور ریاست محترم جمهوری در ۵۴ برنامه پاسخگویی برخط و ارزیابی و عملکرد وزرای دولت که از وظایف ابلاغی ریاست محترم جمهوری به مرکز بود که در تقاطع بین مردم و دولت بالاترین فراوانی و بیشترین میزان کسب اطلاعات از دستگاه‌ها در زمینه رضایتمندی مردم از عملکرد دولت است، نشان دهنده مجموعه اقدامات مردمی ریاست جمهوری در این مدت بوده است.

حجت الاسلام صالحی در ادامه با اشاره به حضور ۱۴ استاندار در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری گفت: گام سومی که در این زمینه برداشته شده به بحث تنظیم گیری و نظارت بر اقدامات دستگاه‌ها مربوط است و تاکنون بیش از ده هزار کارپوشه ارتباط مردم و مسئولین از سراسر کشور ایجاد شده است.

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:رییس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری افزود: هدف ما در مرکز این است که هر کجا مسئولی هست در کنار آن دسترسی مردم به مسئولین نیز فراهم باشد. وی در ادامه سخنانش راه اندازی سامانه صدور مجوز‌های کسب و کار پس از سیزده سال را یکی از اقدامات ارزنده وزارت اقتصاد در دولت سیزدهم دانست و افزود: شفافیت اطلاع رسانی اقتصادی که وزیر اقتصاد به عنوان سخنگوی اقتصادی دولت آن را بر عهده دارد از جمله اقدامات خوب دیگری است که در جهت افزایش رضایتمندی مردم به شمار می‌رود.

حجت الاسلام صالحی بخشنامه پرداخت تسهیلات خرد بانکی به مردم را از دیگر اقدامات بسیار ارزشمند وزارت اقتصاد برشمرد و در ادامه اظهار داشت: اصلاح نظام بانکی از دیگر اتفاقاتی خوبی است که در مجموعه وزارت اقتصاد شروع شده است منتهی آنچه که به عنوان اتفاقات خوب شروع شده، به اندازه کافی و در سطح مورد انتظار نیست و باید با گام‌های جلوتر نظارت بر حسن اجرای این موارد نیز حتما از سوی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و معاونین ایشان پیگیری شود.

رییس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در پایان اظهار داشت: امیدواریم با تلاش وخدمات شبانه روزی مجموعه مدیران و کارکنان وزارت اقتصاد، شاهد برطرف شدن گره‌های معیشتی و اقتصادی رسوب شده از دوران قبل باشیم و قدم به قدم به شیرین کردن و حلاوت ذائقه مردم نایل شویم. گفتنی است، حجت الاسلام صالحی، پیش از حضور در نشست شورای معاونین وزارت اقتصاد با حضور در مرکز ارتباط مردمی سازمان امور مالیاتی کشور از نزدیک در جریان فعالیت‌های این مرکز قرار گرفت.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت مجید گربه محله اکباتان بازدید جهانی داشت
گربه خشن ایرانی با ۳.۷ میلیون بیننده در آمریکا
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر