کد خبر: ۲۹۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۱
وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه با رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری:

ابتکار وزارت اقتصاد در استقرار میز ارتباطات مردمی در میان شهروندان

وزیر اقتصاد اظهار داشت: با ابتکار وزارت اقتصاد، میز ارتباطات مردمی در میان مردم مستقر می‌شود.
ابتکار وزارت اقتصاد در استقرار میز ارتباطات مردمی در میان شهروندان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه شورای معاونین این وزارتخانه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به ابتکار عمل این وزارتخانه در استقرار میز ارتباطات مردمی در میان شهروندان تاکید کرد: در این ابتکار عمل بجای مراجعه مردم به ستاد و یا سازمان‌های تابعه این وزاتخانه، ترتیبی اتخاذ شده تا کارشناسان با استقرار میز ارتباطات مردمی در میان مردم، پاسخگوی سوالات آنان هستند.

وزیر اقتصاد افزود: این برنامه در راستای تکریم و خدمت رسانی بیشتر به مردم است و در دیدار جمعی از نمایندگان بازار تهران، یکی از نقاطی که این کسبه، ابزار تشکر و قدردانی داشتند، حضور میز‌های ارتباط مردمی وزارت اقتصاد از جمله حضورکارشناسان سازمان امور مالیاتی در بازار تهران و پاسخگویی به سؤالات مردم و یا مودیان بوده است.

در ابتدای جلسه شورای معاونین این وزارتخانه، خاندوزی به عمکلرد وزارت اقتصاد در وضعیت عمومی بودجه دولت در جلسات ستاد اقتصادی اشاره کرد و بیان داشت: به علت ضرورت هماهنگی و همکاری میان واحد‌های تصمیم گیر در تامین مالی دولت، جلسه شورای هماهنگی مالی در وزارت اقتصاد آغاز بکار کرده است.

خاندوزی در ادامه به سه پروژه سامانه‌ای وزارت اقتصاد اشاره کرد و گفت: سه سامانه داشبورد جامع اطلاعات اقتصادی، حساب اعتباری و پرداخت به ذینفع نهایی و سامانه یکپارچه اطلاعات شرکت‌های دولتی (سماب) در حال تکمیل است که در آینده رونمایی خواهند شد که جامعیت، یکپارچه بودن و بروز رسانی بر خط از ویژگی‌های اصلی این سامانه‌ها است.

وی افزود: تجمیع و بروز رسانی این سامانه‌ها بدون همت و تلاش جهادی بخش‌های مرتبط با این سامانه‌ها از جمله همکاران مرکز فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و اقتصاد هوشمند و سایر کارکنان در حوزه‌های متخلف مسیر نمی‌شد.

گفتنی است جلسه شورای معاونین این وزارتخانه با حضور حجت الاسلام و المسلمین صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، معاونین وزیر، مدیر عامل بانک ملی ایران و رئیس بیمه مرکزی در سالن جهاد اقتصادی این وزارتخانه برگزار شد.

علی نظامی رئیس مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت اقتصاد، گزارشی خلاصه از عمکلرد حوزه ارتباطات مردمی و پاسخگویی به شکایات مجموعه این وزارتخانه را ارائه کرد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
برگزیده
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
صفحه خبر بالای تصاویر