کد خبر: ۲۹۷۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۳

امکان ریزش شاخص کل تا ۱٫۱ میلیون واحد

وضعیت بورس در میانه بازار امروز اندکی بهبود یافته است. از شدت افت شاخص کل کاسته شده و هم‌اکنون ارزش معاملات ۱۴۰۰ میلیارد تومان است.
امکان ریزش شاخص کل تا ۱٫۱ میلیون واحد

وضعیت بورس در میانه بازار امروز اندکی بهبود یافته است. از شدت افت شاخص کل کاسته شده و هم‌اکنون ارزش معاملات ۱۴۰۰ میلیارد تومان است. البته شاخص کل و هم‌وزن همچنان ۰٫۲ و ۰٫۸ درصد منفی است.

امکان ریزش شاخص کل تا ۱٫۱ میلیون واحد
مخاطب ۲۴- علی صادقین، کارشناس بازار سهام در این خصوص گفت: بازار امروز نسبتا از دو روز گذشته بهتر است و امیدوارم هر چه قدر به پایان بازار نزدیک می‌شویم قیمت آخرین معامله بهتر شود و حتی وضعیت بهتری برای فردا ایجاد کند.

وی ادامه داد: نگرانی بازار تا حدودی از افزایش شدید نرخ انرژی و سوخت برای پتروشیمی، پالایشی و فولاد مرتفع شده است. با توجه به اینکه برای سوخت گاز ظاهرا سقفی در نظر گرفته شده شاهد وضعیت بهتری در بازار هستیم.

 



این کارشناس عنوان کرد: بازار همچنان مستعد ریزش هست و شاخص با این وضعیت می‌تواند وارد کانال ۱٫۱ میلیون واحد هم بشود. دلایل اصلی برای ریزش عدم اعتماد عمومی نسبت به بازار سرمایه، عدم توجه کافی به بورس از سوی سیاست‌گذار علی‌رغم وعده‌های داده شده و همچنین عدم حمایت از صندوق‌های پشتیبان بازار است.

صادقین ادامه داد: علاوه بر این همچنان شاهد تداوم فروش اوراق در بورس هستیم و چشم‌انداز افزایش بیشتر این عرضه تا پایان امسال برای تامین کسری بودجه وجود دارد.

ابهام در ارقام بورسی بودجه 

وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه در دو هفته گذشته نرخ بهره کاهش داشته، ولی چشم‌انداز معناداری برای کاهش این نرخ تا پایان امسال وجود ندارد و حتی در بودجه هم در خصوص نرخ بهره بین بانکی ابهامات پابرجاست.

این کارشناس اظهار کرد: همچنان در زمینه بودجه ابهاماتی در حوزه‌های تعیین نرخ خوراک، نرخ بهره مالکانه، عوارض حوزه فلزات، قیمت‌گذاری دستوری و دخالت در بازار هست. همگی این موارد باعث شده حجم معاملات و به ویژه معاملات خرد در سطح پایینی باشد. در مجموع امروز را از روز‌های قبل برای بازار بهتر تلقی می‌کنیم. اگر چه شاخص کل و هم وزن همچنان منفی هستند.

منبع: تجارت نیوز

captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.