کد خبر: ۲۹۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۳

برای عبور از این جاده‌ها عوارض ندهید

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از برنامه اخذ عوارض از جاده‌های اصلی و بزرگراهی کشور خبر داد و گفت: از جاده‌های فرعی و روستایی عوارض دریافت نخواهیم کرد.
برای عبور از این جاده‌ها عوارض ندهید

مخاطب 24-رضا اکبری در همایش ملی قیر و آسفالت در پاسخ به مبنی بر اخذ عوارض از جاده‌های کشور، اظهار کرد: وقتی دنیا را نگاه می‌کنیم می‌بینیم که سه روش برای تامین مالی نگهداری جاده‌ها دارند؛ عوارض سوخت، عوارض خودرو و عوارض جاده‌ای.

او ادامه داد: در کشور ما عوارض خودرو را شهرداری‌ها دریافت می‌کنند و با توجه به سیاست‌های حمایتی، دولت به دنبال گرفتن عوارض سوخت نبوده و موافق آن هم نیست.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه در بحث عوارض جاده‌ای به دنبال دریافت عوارض از جاده‌های پرتردد اصلی و بزرگراهی هستیم، افزود: در این برنامه سیاست ما این است که از مردم آسیب‌پذیر این عوارض دریافت نشود.

اکبری با بیان اینکه اخذ عوارض از جادهای پرتردد اصلی و بزرگراهی در دستور کار قرار دارد، گفت: جاده‌های فرعی و روستایی و محلی تحت پوشش دریافت عوارض جاده‌ای قرار نمی‌گیرند.

 

منبع: فردای اقتصاد

برچسب ها: عوارض جاده‌ای
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر