کد خبر: ۲۹۶۷۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵

تصمیم آلمان برای ارسال نیروی نظامی به لبنان

یک رسانه لبنانی از تصمیم کشور آلمان برای ارسال نیروی نظامی به لبنان در پی تنش در مناطق مرزی این کشور و فلسطین اشغالی پرده برداشته است.
تصمیم آلمان برای ارسال نیروی نظامی به لبنان

مخاطب 24-روزنامه الاخبار در این باره اعلام کرد: سفارت آلمان با ارسال یک درخواست رسمی مشابه دستور به وزارت امور خارجه لبنان از قصد خود برای اعزام نیروهای ارتش آلمان به لبنان خبر داده است.

الاخبار نوشت: در این درخواست آمده است که این نیروها به بهانه «جلوگیری از آسیب به اتباع آلمانی در خاک لبنان و نجات آنها از شرایط دشوار» در لبنان مستقر خواهند شد.

طبق این گزارش، سفارت برلین در بیروت صرفا به همین حد اکتفا کرده و توضیحی درباره دلایل پنهان پشت درخواست خود برای استقرار اعضای ارتش آلمان در قلمرو کشوری دیگر ارائه نکرده است و همچنین مشخص نکرده که منظور از شرایط دشوار و مضیقه اتباع آن چیست.

این روزنامه در ادامه گزارش داد: سفارت آلمان همچنین در پیام خود به عبدالله بوحبیب، وزیر امور خارجه لبنان درباره حفاظت از شهروندان آلمانی و «سایر افراد» بدون مشخص کردن هویت آنها صحبت کرده و همچنین پیشنهادی را مبنی بر حمایت از مقامات لبنانی در طول دوره خارج کردن افراد مذکور از طریق « کارکنان متخصص» ارائه کرده است.

الاخبار درباره دلایل این تصمیم عجیب آلمان به جای خارج کردن اتباع خود از این کشور نوشته است، پیام سفارت آلمان به وزیر خارجه لبنان ناقض حداقل قوانین مربوط به احترام به حاکمیت کشورهاست و در قسمت پایانی این پیام وزارت خارجه آلمان خواستار «تماس مستقیم با مقامات مربوطه» برای هماهنگ کردن هرگونه اقدام ارتش آلمان به منظور خارج کردن احتمالی اتباع خود در صورت نیاز شده است.

 

منبع: دنیای اقتصاد

 

 
برچسب ها: ارتش آلمان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر