کد خبر: ۲۹۶۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۹

افزایش وام نوسازی بافت فرسوده به ۵۵۰ میلیون با سود ۲۲ درصدی

بانک مسکن از افزایش وام نوسازی بافت فرسوده به ۵۵۰ میلیون تومان خبر داد. سود ۱۸۵ میلیون تومان از این وام ۲۳ درصد و سود ۱۸۵ میلیون تومان از محل اوراق ۲۱.۵ درصد است.
افزایش وام نوسازی بافت فرسوده به ۵۵۰ میلیون با سود ۲۲ درصدی

مخاطب ۲۴- اخبار اقتصادی -، بانک مسکن از افزایش سقف تسهیلات بافت فرسوده شهری خبر داد.

این تسهیلات در محدوده‌ها و محلات مشمول طرح و برنامه‌های بازآفرینی شهری به اشخاص حقیقی و حقوقی برای احداث واحد‌های مسکونی با درنظرداشتن هزینه باقیمانده پروژه به ازای ساخت هر واحد ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

تسهیلات از سه منبع تودیعی دولت، منابع بدون سپرده بانک و منابع داخلی بانک (اوراق ممتاز) قابل پرداخت است.

تسهیلات بافت فرسوده از محل منبع تودیعی دولت ۱۸۵ میلیون تومان با نرخ سود صفر درصد، منابع بدون سپرده بانک ۱۸۵ میلیون تومان با نرخ سود ۲۳ درصد و از محل اوراق ممتاز ۱۸۰ میلیون تومان با نرخ ۲۱.۵ درصد پرداخت می‌شود.

با توجه به اینکه در زمان حاضر نرخ هر برگه اوراق حق تقدم حدود ۱۰۰ هزار تومان است متقاضیان وام مذکور باید ۳۶۰ برگه را خریداری کند که هزینه آن حدود ۳۶ میلیون تومان است. علاوه بر اینکه سود وام نوسازی بافت فرسوده از محل اوراق ۲۱.۵ درصد است که احتمالا بر تقاضای این نوع وام تاثیرگذار خواهد بود.

در مجموع سقف تسهیلات اعطایی برای ساخت یک واحد مسکونی در مناطق بافت فرسوده و ناکارآمد شهری ۵۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

تسهیلات متناسب با پیشرفت پروژه و حداکثر در ۴ مرحله پرداخت می‌شود و ملاک تعیین میزان پیشرفت فیزیکی پروژه صرفا گزارش ارزیابی توسط بانک و براساس ضوابط و مقررات جاری است.

مجموع دوران مشارکت مدنی و فروش اقساطی تسهیلات طرح قرارداد عاملیت (اعتبار ۱۴۰۱) حداکثر به مدت ۷ سال (۲ سال دوران ساخت و ۵ دوران تقسیط) تعیین شده است.

درخصوص قرارداد‌های منعقد از محل اعتبار سال‌های گذشته ملاک عمل برای واریز مراحل سهم الشرکه، ضوابط اعلامی در مقطع انعقاد قرارداد خواهد بود.

 اوایل مهرماه امسال جنتی مدیرکل راه و شهرسازی استان با یادآوری اینکه وام نوسازی بافت فرسوده در شهر تهران ۵۵۰  و در محدوده حرم شاه عبدالعظیم حسنی ۶۰۰ میلیون تومان است، گفته بود: سود ۱۸۵ میلیون از وام مذکور صفر و سود ۳۶۵ میلیون تومان آن ۲۳ درصد است.

منبع: تسنیم

برچسب ها: وام مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر