کد خبر: ۲۹۵۹۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
حسینی معصوم مدیر شعب استان مرکزی:

کار گروهی و خرد جمعی منجر به ارتقای شاخص‌ها خواهد شد

مدیر شعب استان مرکزی در جلسه کمیته راهبرد استان بابیان شیوه‌های متعدد جذب منابع ارزان قیمت یکی از بهترین راه تجهیز منابع و سودآوری شعب را جذب منابع خرد و تخصیص دستگاه پوز دانست و بر وصول مطالبات تاکید و بر اهتمام بیشتر شعب تابعه در کنترل مطالبات تاکید کرد.
کار گروهی و خرد جمعی منجر به ارتقای شاخص‌ها خواهد شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛همزمان با برگزرای کمیته راهبرد، مدیر شعب استان در سخنانی با اشاره به لزوم همفکری و تعاون در تمامی مسائل و مباحث بانکی گفت: بی شک در تمامی زمینه‌های مرتبط با حوزه بانکداری به همکاری و هم اندیشی نیاز است و این مهم بایستی با تشکیل مداوم جلسات و برنامه ریزی مستمر، محقق شود.

حسینی معصوم برگزاری هدفمند و موثر کمیته وصول در سطح شعبه و مدیریت شعب را عامل مهم در پیشگیری از ایجاد مطالبات دانست و افزود: اعتقاد ما بر این است که وصول مطالبات سبب تجهیز منابع می‌شود لذا برآنیم تا در جلسات کمیته وصول با همفکری اعضای جلسه و با بهره مندی از بخشنامه‌ها و دستورالعمل ها، مطالبات را مدیریت و تصمیمات لازم جهت وصول آن را اتخاذ کنیم.

مدیر شعب استان با اشاره با ظرفیت خوب ایجاد شده پایانه‌های فروش در استان افزایش سهم بازار از بین سایر بانک‌ها را خواستار شد.

در پایان از شعبه ممتاز اراک به دلیلکسب رتبه اول استان و سوم کشورشعبه شهید چمران ساوه به جهت کسب رتبه دوم استان و شعبه خمین به دلیل کسب رتبه سوم استان و اول در شعب درجه ۴ در شش ماهه نخست سال تقدیر به عمل آمد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر