کد خبر: ۲۹۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۳:۳۴
آیا کشتی نوح پیدا شد؟

پیدا شدن یک تپه به شکل کشتی در ترکیه با قدمت ۵ هزار سال

باستان‌شناسان معتقدند که یک قدم به کشف کشتی نوح نزدیک‌تر شده‌اند.
پیدا شدن یک تپه به شکل کشتی در ترکیه با قدمت ۵ هزار سال

مخاطب 24- گروهی در حال حفاری یک سازند زمین‌شناسی در ترکیه هستند که نمونه‌هایی از سنگ و خاک را به عنوان ویرانه‌های یک کشتی در خود جای داده است.

این پروژه، در سال ۲۰۲۱ آغاز شده و اکنون در حال پیشرفت است. تجزیه و تحلیل‌های اولیه نشان می‌دهند که نمونه‌های به دست آمده حاوی مواد رسی هستند.

 

بنابر نظر محققان، فعالیت‌های انسانی روی این تپه قایق‌شکل بین ۵,۵۰۰ تا ۳,۰۰۰ سال قبل از میلاد وجود داشته است.

طبق کتاب مقدس مسیحیان، کشتی نوح در «کوه‌های آرارات» در ترکیه مستقر شده است.

این سازند زمین‌شناسی واقع در منطقه دغوبایزید، از زمان کشف آن در سال ۱۹۵۶ به عنوان مکان احتمالی کشتی نوح شناخته شده است.

گفته شده که این کشتی، ۱۵۶ متر طول، ۲۶ متر عرض و ۱۵ متر ارتفاع دارد.

تیمی از کارشناسان به رهبری دانشگاه فنی استانبول، دانشگاه اندرو و دانشگاه ابراهیم چچن، حدود یک سال در این مکان کار کرده و نمونه‌هایی را جمع‌آوری می‌کنند که معتقدند کلید تأیید داستان کتاب مقدس است.

اولین بخش از کار آن‌ها در سال ۲۰۲۲ آغاز شد. در ابتدای کار، آن‌ها ۳۰ نمونه از قطعات سنگ و خاک را جمع‌آوری و در آزمایشگاه ITU بررسی کردند.

پروفسور فاروک کایا، معاون رئیس دانشگاه AİÇÜ گفته است: «طبق اولین یافته‌های به دست آمده از مطالعات، فعالیت‌های انسانی در این منطقه از دوره کالکولیتیک بین سال‌های ۵,۵۰۰ تا ۳,۰۰۰ قبل از میلاد وجود داشته است. نمی‌توان که تنها با مشابهت تاریخی با قطعیت ادعا کرد که کشتی نوح اینجاست. ما باید برای مدتی طولانی کار کرده و نتایج نهایی را کشف کنیم.»

با این حال، دکتر اندرو اسنلینگ از دانشگاه سیدنی، قبلاً گفته بود که کشتی نوح نمی‌تواند در کوه آرارات باشد؛ زیرا این کوه، تا قبل از فروکش کردن سیل تشکیل نشده بود.

اگرچه داستان نوح به عنوان یک رویداد تاریخی در نظر گرفته می‌شود، اکثر محققان و باستان‌شناسان به تفسیر تحت‌اللفظی این داستان اعتقادی ندارند.

در این واقعه، خداوند به نوح دستور می‌دهد تا یک کشتی بزرگ بسازد که بتواند خود، خانواده‌اش و تعدادی از حیوانات را نجات دهد. در واقع، شرارت و فساد انسان‌ها باعث شد که عذاب الهی نازل شود.

خداوند، نوح را تنها مرد عادلی می‌داند که ارزش نجات را دارد و به او دستور می‌دهد که کشتی بزرگی بسازد.

هنگامی که نوح وظیفه خود را به پایان رسانده و خداوند «دو تا از هر نوع حیوان» را به کشتی فرستاد، سیل مهیبی فرا می‌رسد.

 

منبع: روزیاتو

آخرین اخبار
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر