کد خبر: ۲۹۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۲

کارت‌های اعتباری جای وام بانکی را گرفت

در طرح‌های تسهیلاتی جدید بانک‌ها کارت‌های اعتباری جای وام‌های نقدی را گرفته و بانک‌ها با اعطا کارت اعتباری وجه تسهیلات را به متقاضی پرداخت می‌کنند.
کارت‌های اعتباری جای وام بانکی را گرفت

در طرح‌های تسهیلاتی جدید بانک‌ها کارت‌های اعتباری جای وام‌های نقدی را گرفته و بانک‌ها با اعطا کارت اعتباری وجه تسهیلات را به متقاضی پرداخت می‌کنند. اما کدام بانک‌ها در قالب کارت اعتباری به مشتریان خود وام می‌دهند؟

کارت‌های اعتباری جای وام بانکی را گرفت
مخاطب ۲۴- بانک‌ها در حال حاضر با شرایط عجیبی به متقاضیان خود وام می‌دهند. در بیشتر بانک‌ها برای دریافت وام‌های با مبالغ پایین مشتری باید تا حداکثر دو ضامن کسر از حقوق را به بانک معرفی کند. علاوه بر آن سپرده‌گذاری بلندمدت در بانک جزو شروط اصلی است که بانک بر مبنای آن به متقاضی وام پرداخت می‌کند.

در طرح‌های تسهیلاتی جدید بانک‌ها کارت‌های اعتباری جای وام‌های نقدی را گرفته و بانک‌ها با اعطا کارت اعتباری وجه تسهیلات را به متقاضی پرداخت می‌کنند. در بیشتر این طرح‌ها متقاضی باید بر اساس ضوابط بانک از فروشگاه‌های تعیین شده خرید کنند و در غیر اینصورت کارت اعتباری قابلیت استفاده ندارد. اما حالا کدام بانک‌ها وام کارت اعتباری می‌دهند؟

 بانک اقتصادنوین 

در طرح صبا بانک اقتصادنوین تا سقف ۵۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ماهه به متقاضیان تسهیلات کارت اعتباری اعطا می‌شود. طبق مصوبه بانک مرکزی هم نرخ سود این تسهیلات هم ۱۸ درصد محاسبه می‌شود. در واقع برای دریافت وام ۵۰ میلیونی با بازپرداخت ۲۴ ماهه اقساط ماهانه این وام دو میلیون و ۴۹۶ هزار تومان می‌شود.

 



بانک پاسارگاد 

این بانک در طرح کارت اعتباری ارزان قیمت به متقاضیان خود وام می‌دهد. بر این اساس کلیه مشتریان حقیقی دارای سپرده‌های قرض‌الحسنه جاری با دسته‌چک و بدون دسته‌چک و نیز سپرده‌های سرمایه‌ گذاری کوتاه‌مدت عادی نزد بانک، در صورت رعایت شرایط بانک مشمول دریافت این وام می‌شوند.

نحوه محاسبه امتیاز جهت برخورداری از این طرح بدین صورت است که به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان حداقل موجودی روزانه سپرده‌های مشمول طرح مشتریان از زمان ثبت درخواست تا دریافت تسهیلات یک امتیاز دریافت می‌کنند و این امتیاز‌ها حداقل تا سه ماه و حداکثر تا یک سال محاسبه می‌شود.

حداقل مبلغ تخصیص یافته به متقاضیان حداقل ۱۰ و حداکثر ۳۰ میلیون تومان است. همچنین نرخ سود این تسهیلات هم با توجه به شرایط درخواستی متقاضی بین ۱۲،۱۵ و ۱۸ درصد محاسبه می‌شود.

بانک صادرات 

وام ۲۰۰ میلیونی بانک صادرات در قالب کارت اعتباری است. این کارت تا سقف معینی به مشتری وام می‌دهد و مشتری می‌تواند کالا و خدمات مورد نیاز خود را از  طریق فروشگاه‌هایی که دستگاه کارت‌خوان دارند خریداری کنند. شرایط خاصی برای دریافت وام ۲۰۰ میلیونی بانک صادرات وجود ندارد. ففط اگر شرایط بازپرداخت از سمت مشتری وجود داشته باشد به متقاضی این وام تعلق می‌گیرد.

منبع: تجارت نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر