کد خبر: ۲۹۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۴
وقت بازگشت به بازار ارز دیجیتال فرا رسیده؟

دلبری دوباره بیت‌کوین برای سرمایه‌گذاران ایرانی‌ + جدول

خریداران هر گرم طلا در یک‌ماه اخیر نهایتا بازدهی هشت درصدی را تجربه کرده‌اند؛ در بازار ارز دیجیتال با خرید سولانا می‌توانستید ظرف همین مدت نزدیک ۶۸ درصد سود کنید!
دلبری دوباره بیت‌کوین برای سرمایه‌گذاران ایرانی‌ + جدول

مخاطب 24- قیمت دلار ناپرهیزی کرد و در هفته گذشته با رشدی معادل هزار و ۴۰۰ تومان، بازدهی مثبت سه درصد را از خود به‌جا گذاشت. طلای ۱۸ عیار و سکه امامی هم هفته پیش همین میزان سودآور بودند، اما حتی در هفته‌ای که بازار طلا و ارز تحت تاثیر اخبار هیجانی جنگ غزه، به نفع سرمایه‌گذاران حرکت می‌کرد، سود بازار ارز دیجیتال به مراتب شیرین‌تر بود.

 

بازدهی انواع سکه، ارز و طلا

قیمت هرگرم طلا هفته قبل از دو میلیون و ۳۹۷ هزار و ۳۰۰ تومان به دو میلیون و ۴۷۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسید تا با ثبت رشد ۷۹ هزار و ۲۰۰ تومانی معادل ۳.۱ درصد بازدهی مثبت داشته باشد. طلا ۱۸ عیار برای سرمایه‌گذاران خود در یک‌ماه اخیر هشت درصد سود به همراه آورده و از این نظر بهترین عملکرد را داشته.

سکه امامی در هفت روز ۳.۳ درصد و در یک‌ماه بازهی ۷.۷ درصدی را از خود به یادگار گذاشته است. قیمت سکه امامی در آخرین روز معاملاتی هفته قبل به ۲۹ میلیون و ۶۳۷ هزار تومان رسید که نسبت به معاملات ابتدای هفته حدود ۹۹۰ هزار تومان بهبود پیدا کرده است. سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم هم از ۲۵ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان تا ۲۶ میلیون و ۲۸۷ هزار تومان پیش‌روی کرد و بازدهی هفت‌روزه ۲.۷ درصدی را ثبت کرد. بازدهی یک‌ماهه این سکه هم ۷.۳ درصد برآورد می‌شود.

ربع سکه با ۶.۵ درصد بازدهی یک‌ماهه در رتبه بعدی قرار می‌گیرد. این سکه در معاملات هفته قبل ۲۰۰ هزار تومان گران شد و از ۱۰ میلیون و ۳۹۰ هزار تومان به ۱۰ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان رسید تا سرمایه‌گذاران بازدهی هفتگی ۱.۸ درصدی را شاهد باشند.

قیمت سکه نیم بهار آزادی در طول هفته گذشته ۲۰۰ هزار تومان بالا رفته و بازدهی ۱.۳ درصدی را رقم زده اما همین سکه در بازه یک‌ماهه نزدیک پنج درصد سودآوری داشته است.

دلار با رشد هزار و ۴۰۰ تومانی هفته قبل ۲.۷ درصد بازدهی داشته ولی در بازه یک‌ماهه، سرمایه‌گذاران را به سود چهار درصدی رسانده است. قیمت درهم در یک هفته گذشته سه درصد رشد کرده و در بازه یک‌ماهه با افزایش ۲.۸ درصدی روبرو است. آنهایی که در سبد سرمایه‌گذاری خود یورو جا داده بودند، در بازه هفت‌روزه و یک‌ماهه به ترتیب بازدهی مثبت دو درصد و منفی ۲.۷ درصدی را به چشم دیدند.

بازدهی هفت‌روزه و یک‌ماهه در بازار طلا و ارز

نوع سرمایه‌گذاری

بازدهی هفت‌روزه

بازدهی یک‌ماهه

طلا ۱۸ عیار

مثبت ۳.۱ درصد

مثبت هشت درصد

سکه امامی       

مثبت ۳.۳ درصد

مثبت ۷.۷ درصد

سکه طرح قدیم

مثبت ۲.۷ درصد

مثبت ۷.۳ درصد

نیم سکه

مثبت ۱.۳ درصد

مثبت ۴.۹ درصد

ربع سکه

مثبت ۱.۸ درصد

مثبت ۶.۵ درصد

سکه گرمی

مثبت ۱.۷ درصد

مثبت ۲.۵ درصد

دلار

مثبت ۲.۷ درصد

مثبت چهار درصد

یورو

مثبت دو درصد

منفی ۲.۷ درصد

درهم

مثبت ۳.۱ درصد

مثبت ۲.۸ درصد

بازدهی بیت‌کوین، سولانا و کاردانو

دلبری دوباره بیت‌کوین برای سرمایه‌گذاران ایرانی‌اگر یک‌ماه پیش با پنج میلیون سولانا خریده بودید، الان سرمایه شما هشت میلیون و ۳۸۵ هزار تومان ارزش داشت

قیمت بیت‌کوین تا ۲۵ مهرماه کم‌نوسان بوده و تقریبا فضای کسالت‌بار بر بازار ارز دیجیتال حاکم بوده است، اما در هفته آخر مهرماه ورق برگشته و با شروع آبان صعودی شدن تند و تیز نمودار قیمت بیت‌کوین را شاهد بودیم.

قیمت بیت‌کوین در ساعات پایانی روز جمعه پنج آبان تا محدوده ۳۳ هزار و ۸۰۰ دلار پیش رفت که با احتساب دلار ۵۱ هزار و ۵۳۴ تومانی، تقریبا معادل یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان می‌شود. خوبی سرمایه‌گذاری روی ارز دیجیتال این است که می‌توانید به اندازه پولی که در اختیار دارید، دست به خرید بزنید و اندازه بقیه سود ببرید.

بازدهی بیت‌کوین به این ترتیب در هفت‌روز به ۱۴.۳ درصد می‌رسد. آنهایی که یک‌ماه پیش قدم به بازار گذاشته‌اند و بیت‌کوین خریده‌اند نیز بازدهی ۲۸.۴ درصدی را تجربه می‌کنند. عملکرد خیره‌کننده‌ای در مقایسه با بازار‌های طلا، سکه و ارز است؛ نه؟

سولانا چه در بازه هفت روزه و چه در بازه یک‌ماهه، به مراتب سودآوری بیشتری داشته است. قیمت سولانا در هفت روز گذشته حدود ۱۹ درصد و ظرف یک‌ماه اخیر حدود ۶۷ درصد رشد کرده. اهمیت سولانا وقتی بیشتر می‌شود که بدانیم سرمایه‌گذاران می‌توانستند در ششم ماه مهر این ارز دیجیتال را ۱۹ دلار بخرند و پس از یک ماه صبر و بردباری، الان بابت عبور قیمت همان ارز از محدوده ۳۲ دلار در پوست خودشان نگنجند. بگذارید موضوع را با یک مثال ساده بررسی کنیم. اگر یک‌ماه پیش با پنج میلیون پول عوض سکه گرمی، سولانا خریده بودید، الان سرمایه شما هشت میلیون و ۳۸۵ هزار تومان ارزش داشت.

کاردانو در هفت روز گذشته پنج برابر طلای ۱۸ عیار برای سرمایه‌گذاران منفعت به همراه داشته و در بازه یک‌ماهه ارزشش ۱۸ درصد افزایش پیدا کرده است. شیبا ۱۲ درصد و اتریوم ۱۰.۵ درصد بازدهی هفت‌روزه را تجربه کرده‌اند و در بازه یک‌ماهه به ترتیب ۷.۴ درصد و ۱۱.۱۵ درصد سودآوری داشته‌اند.

بازدهی هفت‌روزه و یک‌ماهه در بازار ارز دیجیتال

نوع ارز دیجیتال

بازدهی هفت‌روزه

بازدهی یک‌ماهه

بیت‌کوین

مثبت ۱۴.۳ درصد

مثبت ۲۸.۴ درصد

اتریوم

مثبت ۱۰.۵ درصد

مثبت ۱۱.۵ درصد

بایننس‌کوین

مثبت ۵.۵ درصد

مثبت شش درصد

سولانا

مثبت ۱۸.۸ درصد

مثبت ۶۷.۷ درصد

کاردانو

مثبت ۱۵.۱ درصد

مثبت ۱۸.۱۱ درصد

ترون

مثبت ۲.۷ درصد

مثبت ۹.۸ درصد

شیبا

مثبت ۱۲.۲ درصد

مثبت ۷.۴ درصد

لایت کوین

مثبت ۴.۸ درصد

مثبت ۴.۵ درصد

 

منبع: فرارو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر