کد خبر: ۲۹۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱

اومیکرون به ترکیه رسید

وزیر بهداشت ترکیه از ثبت ۶ مورد از نخستین موارد ابتلا به اومیکرون در این کشور خبر داد که یک نفر از آنان در استانبول و موارد دیگر در ازمیر شناسایی شده است.
اومیکرون به ترکیه رسید

وزیر بهداشت ترکیه از ثبت ۶ مورد از نخستین موارد ابتلا به اومیکرون در این کشور خبر داد که یک نفر از آنان در استانبول و موارد دیگر در ازمیر شناسایی شده است.

اومیکرون به ترکیه رسید
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از ایرنا از شبکه تلویزیونی تی ار تی ترکیه، «فخرالدین کوجا» یکشنبه شب در جریان مذاکرات بودجه در پارلمان افزود: این موارد نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارند؛ علایم بیماری در مبتلایان خیلی خفیف بوده و هیچ مشکلی ندارند.

او جزئیات بیشتری در مورد نحوه کشف سویه جدید ویروس کرونا در ترکیه ارائه نکرد.

دانشمندان آفریقای جنوبی در ۲۴ نوامبر از کشف سویه جدید کرونا به نام اومیکرون خبر دادند که دارای چندین جهش است.

 



سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه گذشته با ابراز نگرانی از سویه جدید کرونا اعلام کرد موارد ابتلا به این سویه تاکنون در ۵۷ کشور شناسایی شده و از زمان شیوع آن کشور‌های بیشتری موارد ابتلا به اومیکرون را گزارش کرده‌اند.

شیب صعودی روند ابتلا به کرونا، افزایش ناگهانی مرگ و میر ناشی از این بیماری و پیش بینی تبدیل شدن اومیکرون به سویه غالب تا آخر ماه ژانویه (دی/بهمن) در اروپا، برخی از کشور‌ها را به واکسیناسیون اجباری و قرنطینه‌های شدید و برخی دیگر را به تسریع کارزار دُز سوم واکسن کرونا واداشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر