کد خبر: ۲۹۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۴

خبر مهم بنزینی؛ کارت ملی جایگزین کارت سوخت شد

ادغام کارت سوخت با کارت بانکی از مدتی پیش آغاز شد و قرار است کارت سوخت بزودی حذف شود.
خبر مهم بنزینی؛ کارت ملی جایگزین کارت سوخت شد

مخاطب 24- جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: مدتی به طور آزمایشی طرح تخصیص سهمیه بنزین  به جای کارت سوخت با کارت ملی اجرایی شد اما آسیب‌های زیادی بررسی شد، اگر شرایط فراهم بود مجدد این طرح اعلام خواهد شد.

جلیل سالاری در ادامه گفت که تخصیص بنزین به کدملی به جای خودرو در مرحله مطالعاتی است 

پیش ازاین مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفته بود: در حال اجرای فرآیند آزمایشی هستیم که بتوانیم از کارت بانکی هم بجای کارت سوخت استفاده کنیم؛ این کار نیاز به دریافت اطلاعات مربوط به خودرو و الحاق آن به سامانه هوشمند سوخت دارد که کار‌های نرم‌افزاری آن انجام شده است.

مدیر عامل پالایش و پخش فراورده‌های نفتی  امروز درباره تخصیص بنزین به کدملی به جای خودرو گفت: مطالعات این برنامه انجام می شود، پیشنهاداتی در این رابطه مطرح بود و در گذشته پایلوت آن در کیش انجام شده است.

او ادامه داد: بنا این است که بحث کارت هوشمند به سمت کارت مغناطیسی برود، در این حوزه مسایل و آسیب‌ها بررسی می‌شود و اگر شرایط فراهم بود اعلام خواهد شد.

او گفت اکنون میانگین مصرف بنزین به رقم ۱۱۵ تا ۱۱۶ میلیون لیتر رسیده و این در حالی است که در اوج مصرف ۱۲۲ میلیون لیتر در روز هم مصرف داشتیم.

جلیل سالاری در پاسخ  درباره ناترازی بنزین اظهار داشت: با توجه به عبور از فصل تابستان، اوج‌مسافرت‌ها و اربعین مصرف کاهش یافته است.

او افزود: اکنون میانگین مصرف به رقم ۱۱۵ تا ۱۱۶ میلیون لیتر رسیده و این در حالی است که در اوج مصرف ۱۲۲ میلیون لیتر در روز هم مصرف داشتیم.

مدیر عامل شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی تاکید کرد: در گذشته افزایش کارت‌های مجاری عرضه را داشتیم تا سفرهای مردم دچار مشکل نشود اکنون باتوجه به آمار سامانه روند کاهشی شده و امیدواریم باتوجه به فصل سرما مصرف نیز کاهش بیشتری داشته باشد.

او تاکید کرد: اکنون همچنان حوزه حمل و نقل عمومی ضعیف است و مسافرت‌ها به صورت تک سرنشین است و این موضوع ترافیک درون شهری را افزایش می دهد هرچند مسافرتهای بروندشهری کاهش یافته باشد.

سالاری گفت: در حال حاضر در مجموع روند مصرف کاهشی است و موازنه بین تولید و مصرف برقرار است.

او درباره توزیع بنزین سوپر گفت: عمده بنزین سوپر در پالایشگاه سازند تولید می شود و باتوجه به تعمیرات واحد کراکر قطعا عرضه باید انجام شود.

معاون وزیر نفت درباره وضعیت تامین سوخت نیروگاه‌ها بیان داشت: فعلا وضعیت نیروگاه‌ها مناسب است، چون از ابتدا پیش بینی های لازم انجام شده و ۴.۸ میلیارد لیتر ظرفیت ذخیره سازی دیده شده است.

او ادامه داد: برای برخی نیروگاهها برنامه ریزی شده و نامه زدیم که ظرفیت ذخیره سازی را افزایش دهند تا زمانی که پیک مصرف سوخت مایع است به اندازه ۵ تا ۶ روز ظرفیت ذخیره سازی داشته باشند،چراکه در این شرایط برای ما مشکل است که بتوانیم سریعا سوخت تامین کنیم.

سالاری خاطرنشان کرد: برنامه ما این است زمانی که مصرف گاز حداکثری است سوخت مایع ذخیره سازی شود، اما برخی نیروگاهها ظرفیت لازم را ایجاد نکرده اند، ما اعلام کردیم که باید این ظرفیت دیده شود.

او افزود: در منطقه شرق کشور ظرفیت ذخیره پایین است باید اقداماتی صورت گیرد که دچار مشکل نشویم و فشار به بخش حمل و نقل وارد نشود.

سالاری تصریح کرد: باتوجه به مسایل پارسال پیش بینی‌های لازم انجام شده که نفت سفید و گاز مایع ذخیره سازی شود و اگر نیاز به عرضه سوخت مایع بود به میزان لازم توزیع شود.

 

منبع:نبض بازار

 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر