کد خبر: ۲۹۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۴

خبر مهم بنزینی؛ کارت ملی جایگزین کارت سوخت شد

ادغام کارت سوخت با کارت بانکی از مدتی پیش آغاز شد و قرار است کارت سوخت بزودی حذف شود.
خبر مهم بنزینی؛ کارت ملی جایگزین کارت سوخت شد

مخاطب 24- جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: مدتی به طور آزمایشی طرح تخصیص سهمیه بنزین  به جای کارت سوخت با کارت ملی اجرایی شد اما آسیب‌های زیادی بررسی شد، اگر شرایط فراهم بود مجدد این طرح اعلام خواهد شد.

جلیل سالاری در ادامه گفت که تخصیص بنزین به کدملی به جای خودرو در مرحله مطالعاتی است 

پیش ازاین مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفته بود: در حال اجرای فرآیند آزمایشی هستیم که بتوانیم از کارت بانکی هم بجای کارت سوخت استفاده کنیم؛ این کار نیاز به دریافت اطلاعات مربوط به خودرو و الحاق آن به سامانه هوشمند سوخت دارد که کار‌های نرم‌افزاری آن انجام شده است.

مدیر عامل پالایش و پخش فراورده‌های نفتی  امروز درباره تخصیص بنزین به کدملی به جای خودرو گفت: مطالعات این برنامه انجام می شود، پیشنهاداتی در این رابطه مطرح بود و در گذشته پایلوت آن در کیش انجام شده است.

او ادامه داد: بنا این است که بحث کارت هوشمند به سمت کارت مغناطیسی برود، در این حوزه مسایل و آسیب‌ها بررسی می‌شود و اگر شرایط فراهم بود اعلام خواهد شد.

او گفت اکنون میانگین مصرف بنزین به رقم ۱۱۵ تا ۱۱۶ میلیون لیتر رسیده و این در حالی است که در اوج مصرف ۱۲۲ میلیون لیتر در روز هم مصرف داشتیم.

جلیل سالاری در پاسخ  درباره ناترازی بنزین اظهار داشت: با توجه به عبور از فصل تابستان، اوج‌مسافرت‌ها و اربعین مصرف کاهش یافته است.

او افزود: اکنون میانگین مصرف به رقم ۱۱۵ تا ۱۱۶ میلیون لیتر رسیده و این در حالی است که در اوج مصرف ۱۲۲ میلیون لیتر در روز هم مصرف داشتیم.

مدیر عامل شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی تاکید کرد: در گذشته افزایش کارت‌های مجاری عرضه را داشتیم تا سفرهای مردم دچار مشکل نشود اکنون باتوجه به آمار سامانه روند کاهشی شده و امیدواریم باتوجه به فصل سرما مصرف نیز کاهش بیشتری داشته باشد.

او تاکید کرد: اکنون همچنان حوزه حمل و نقل عمومی ضعیف است و مسافرت‌ها به صورت تک سرنشین است و این موضوع ترافیک درون شهری را افزایش می دهد هرچند مسافرتهای بروندشهری کاهش یافته باشد.

سالاری گفت: در حال حاضر در مجموع روند مصرف کاهشی است و موازنه بین تولید و مصرف برقرار است.

او درباره توزیع بنزین سوپر گفت: عمده بنزین سوپر در پالایشگاه سازند تولید می شود و باتوجه به تعمیرات واحد کراکر قطعا عرضه باید انجام شود.

معاون وزیر نفت درباره وضعیت تامین سوخت نیروگاه‌ها بیان داشت: فعلا وضعیت نیروگاه‌ها مناسب است، چون از ابتدا پیش بینی های لازم انجام شده و ۴.۸ میلیارد لیتر ظرفیت ذخیره سازی دیده شده است.

او ادامه داد: برای برخی نیروگاهها برنامه ریزی شده و نامه زدیم که ظرفیت ذخیره سازی را افزایش دهند تا زمانی که پیک مصرف سوخت مایع است به اندازه ۵ تا ۶ روز ظرفیت ذخیره سازی داشته باشند،چراکه در این شرایط برای ما مشکل است که بتوانیم سریعا سوخت تامین کنیم.

سالاری خاطرنشان کرد: برنامه ما این است زمانی که مصرف گاز حداکثری است سوخت مایع ذخیره سازی شود، اما برخی نیروگاهها ظرفیت لازم را ایجاد نکرده اند، ما اعلام کردیم که باید این ظرفیت دیده شود.

او افزود: در منطقه شرق کشور ظرفیت ذخیره پایین است باید اقداماتی صورت گیرد که دچار مشکل نشویم و فشار به بخش حمل و نقل وارد نشود.

سالاری تصریح کرد: باتوجه به مسایل پارسال پیش بینی‌های لازم انجام شده که نفت سفید و گاز مایع ذخیره سازی شود و اگر نیاز به عرضه سوخت مایع بود به میزان لازم توزیع شود.

 

منبع:نبض بازار

 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر