کد خبر: ۲۹۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱

بستری ۲۲ بیمار مبتلا به آنفلوانزا در بیمارستان نهاوند

رئیس مرکز بهداشت نهاوند گفت: ۲۲ بیمار آنفولانزایی هم‌اکنون در مراکز درمانی نهاوند بستری و تحت درمان قرار گرفته و ۲ بیمار مشکوک به کرونا هم متأسفانه فوت شدند.
بستری ۲۲ بیمار مبتلا به آنفلوانزا در بیمارستان نهاوند

مخاطب24:علی‌احسان خویشوند ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به دنبال شیوع بیماری تنفسی که از شهریورماه در نهاوند آغاز شد ۵۹ نفر بستری مشکوک به کرونا و آنفولوآنزا در سطح شهرستان شناسایی و تحت درمان قرار گرفتند. 

وی افزود: طی این مدت‌ ۶۱ مورد تست کرونا گرفته‌شد که ۹ مورد آن مثبت بود و متاسفانه ۲ مورد فوت مشکوک به کرونا داشتیم که نمونه تست آن‌ها منفی اعلام شده بود.

رئیس مرکز بهداشت نهاوند عنوان کرد: اگرچه این بیماری به شکل خفیف در سطح شهرستان وجود دارد اما لازم است شهروندان به نکات بهداشتی توجه نمایند تا از گسترش آن جلوگیری به عمل آید. 

وی اظهار داشت: در مورد بیماری آنفلوآنزا هم ۵۶ نمونه تست گرفته شد که ۳۲ مورد آن مثبت بود و در حال حاضر ما شاهد شیوع این بیماری در شهرستان هستیم.

 خویشوند گفت: ۲۲ بیمار آنفلوآنزایی هم‌اکنون در مراکز درمانی نهاوند بستری هستند ضمن اینکه انتظار می‌رود در نیمه دوم آبان با پیک بیماری مواجه شویم مگر اینکه با پیشگیری و رعایت نکات بهداشتی بتوانیم از ورود به پیک جلوگیری شود.

وی بیان کرد: باید همه نکات بهداشتی و بهداشت فردی از جمله شستن مداوم دست‌ها و استفاده از ماسک در مراکز تجمعی باید موردتوجه شهروندان باشد و مدیران مدارس باید بر نحوه استفاده از ماسک توسط دانش‌آموزان نظارت کنند.

رئیس مرکز بهداشت نهاوند اظهار داشت: مدیران مدارس در صورتی‌که دانش آموزان علائمی داشته باشند از حضور آن‌ها در مدارس جلوگیری کرده و اجباری به حضور آن‌ها نداشته باشند.

وی گفت: واکسیناسیون آنفلوآنزا در سیستم شبکه بهداشت و درمان نهاوند برای افراد پرخطر، زنان باردار و بیماران صعب‌العلاج در حال انجام است و واکسن به‌اندازه کافی در دسترس است.

خویشوند ادامه داد: تا امروز حدود ۳۵۰ مورد تزریق برای این افراد داشته‌ایم و توصیه می‌کنیم افراد سالمند و کسانی که نقص سیستم ایمنی دارند حتماً واکسیناسیون آنفولانزا را انجام دهند.

وی به هم‌زمانی آنفولانزای انسانی و شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان اشاره کرد و بیان داشت: که اگر نوترکیبی از این دو بیماری تشکیل شود ممکن است دچار یک اپیدمی مانند کرونا شویم.

خویشوند اظهار داشت: با توجه به این شرایط نکات مهمی در خصوص آنفولانزای فوق حاد پرندگان وجود دارد که باید نظارت شود تا شاهد چنین تداخلی نشویم که خوشبختانه طبق اعلام شبکه دامپزشکی تاکنون موردی از آنفولانزای فوق حاد پرندگان در شهرستان مشاهده نشده است.

برچسب ها: آنفولانزا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات
پس از شنیده شدن صدای چهار انفجار از منطقه نظامی پارچین، فرمانده سپاه ثامن‌الحجج پاکدشت اعلام کرد این صداها مربوط به عملیات امحای کنترل‌شده مهمات غیرقابل استفاده بوده و ارتباطی با حادثه یا رویداد دیگری نداشته است.