کد خبر: ۲۹۲۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷

دروازه‌بان استقلالی گزینه اصلی جانشینی رادو در پرسپولیس

از باشگاه پرسپولیس خبر می رسد که محمدرضا اخباری، رشید مظاهری و سعید جلالی راد گزینه های جانشینی رادوشویچ از نظر یحیی گل محمدی هستند که سنگربان شهر خودرو به سرخ ها نزدیکتر به نظر می رسد.
دروازه‌بان استقلالی گزینه اصلی جانشینی رادو در پرسپولیس

از باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد که محمدرضا اخباری، رشید مظاهری و سعید جلالی راد گزینه‌های جانشینی رادوشویچ از نظر یحیی گل محمدی هستند که سنگربان شهر خودرو به سرخ‌ها نزدیکتر به نظر می‌رسد.

دروازه‌بان استقلالی گزینه اصلی جانشینی رادو در پرسپولیس
مخاطب ۲۴- باشگاه پرسپولیس قصد دارد در نقل و انتقالات زمستانی یک دروازه بان جذب کند.

پس از رفتن بوژیدار رادوشویچ و اعلام گل محمدی مبنی بر اینکه نیازی به این بازیکن ندارد، مشخص شد که باشگاه پرسپولیس قصد دارد در نقل و انتقالات زمستانی یک دروازه بان جذب کند.

 



در ابتدای فصل صحبت از حضور محمدرضا اخباری در پرسپولیس شده بود که با توجه به اینکه این دروازه بان با تراکتور قرارداد داشت، حضورش در جمع سرخپوشان منتفی شد و مشخص شد که فعلا شرایط پیوستن به پرسپولیس را ندارد.

رشید مظاهری، یکی دیگر از گزینه‌های یحیی گل محمدی است که با توجه به سابقه کاری که با این سرمربی دارد مد نظر وی قرار گرفته است. از طرفی مظاهری شرایط خوبی را در استقلال سپری نمی‌کند.

گزینه بعدی برای جانشینی راداشوویچ، جلالی راد، دروازه بان پدیده است که توسط یحیی گل محمدی چهره شد.

در هرحال باید دید در نهایت چه کسی به سرخپوشان خواهد پیوست. لازم به ذکر است امکان پیوستن دروازه بان دیگری نیز وجود دارد.

منبع: پارس فوتبال

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر