کد خبر: ۲۹۱۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵

برگزاری مانور پدافند غیرعامل در بیمه آسیا

نخستین مانور پدافند غیرعامل با موضوع مقابله با حوادث طبیعی با مشارکت کارکنان بیمه آسیا برگزار شد.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در بیمه آسیا

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛نخستین مانور پدافند غیر عامل بیمه آسیا با موضوع مقابله با حوادث طبیعی، در ساختمان شماره دو این شرکت و به منظور ایجاد آمادگی و افزایش توان کارکنان در مواقع بروز شرایط اضطراری با موفقیت برگزار شد.
بنابر این گزارش، در این مانور با به صدا درآمدن آژیر خطر، کلیه کارکنان مستقر در ساختمان شماره دو بیمه آسیا محل کار خود را ترک کردند و از طریق پله‌های اصلی و پله‌های اضطراری خود را به منطقه امن در فضای بیرونی (محوطه پارکینگ خسارت) رساندند.
این گزارش می‌افزاید: در ادامه برگزاری این مانور، مسعود بادین نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا با حضور در جمع کارکنان، از همکاری آنان در برگزاری این مانور تشکر و قدردانی کرد و با تاکید بر اهمیت پدافند غیر عامل برای مقابله با خطرات طبیعی و انسانی و لزوم فرهنگ سازی در این زمینه اظهار داشت: برگزاری مانور‌های پدافند غیرعامل ضمن آماده سازی افراد سازمان برای اجرای هرچه بهتر برنامه‌های مقابله با خطرات و ریسک، می‌تواند سبب شناسایی نقاط ضعف و رفع آن‌ها و به حداقل رساندن خسارت‌ها شود.
گفتنی است، برگزاری مانور پدافند غیرعامل بیمه آسیا با همکاری کمیته پدافند غیرعامل و مدیریت حراست و بازرسی در ساختمان شماره دو برگزار شد.

برچسب ها: بیمه آسیا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.