کد خبر: ۲۹۱۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵

برگزاری مانور پدافند غیرعامل در بیمه آسیا

نخستین مانور پدافند غیرعامل با موضوع مقابله با حوادث طبیعی با مشارکت کارکنان بیمه آسیا برگزار شد.
برگزاری مانور پدافند غیرعامل در بیمه آسیا

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛نخستین مانور پدافند غیر عامل بیمه آسیا با موضوع مقابله با حوادث طبیعی، در ساختمان شماره دو این شرکت و به منظور ایجاد آمادگی و افزایش توان کارکنان در مواقع بروز شرایط اضطراری با موفقیت برگزار شد.
بنابر این گزارش، در این مانور با به صدا درآمدن آژیر خطر، کلیه کارکنان مستقر در ساختمان شماره دو بیمه آسیا محل کار خود را ترک کردند و از طریق پله‌های اصلی و پله‌های اضطراری خود را به منطقه امن در فضای بیرونی (محوطه پارکینگ خسارت) رساندند.
این گزارش می‌افزاید: در ادامه برگزاری این مانور، مسعود بادین نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا با حضور در جمع کارکنان، از همکاری آنان در برگزاری این مانور تشکر و قدردانی کرد و با تاکید بر اهمیت پدافند غیر عامل برای مقابله با خطرات طبیعی و انسانی و لزوم فرهنگ سازی در این زمینه اظهار داشت: برگزاری مانور‌های پدافند غیرعامل ضمن آماده سازی افراد سازمان برای اجرای هرچه بهتر برنامه‌های مقابله با خطرات و ریسک، می‌تواند سبب شناسایی نقاط ضعف و رفع آن‌ها و به حداقل رساندن خسارت‌ها شود.
گفتنی است، برگزاری مانور پدافند غیرعامل بیمه آسیا با همکاری کمیته پدافند غیرعامل و مدیریت حراست و بازرسی در ساختمان شماره دو برگزار شد.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر