کد خبر: ۲۹۱۵۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
لزوم تحولات دیجیتال در صنعت بیمه

برگزاری پنل‌های تخصصی در دهمین همایش مدیریت ریسک و بیمه

دو پنل تخصصی با موضوعات تحولات دیجیتال صنعت بیمه؛ بهبود شاخص‌های اقتصادی و توسعه فضای کسب و کار صنعت بیمه؛ طراحی محصولات نوآورانه مبتنی بر تحول دیجیتال در دهمین همایش ریسک و بیمه توسط بیمه کوثر برگزار شد.
برگزاری پنل‌های تخصصی در دهمین همایش مدیریت ریسک و بیمه

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط‌عمومی بیمه کوثر:پنل شماره یک این همایش با موضوع تحولات دیجیتال صنعت بیمه؛ بهبود شاخص‌های اقتصادی به ریاست خانم دکتر آتوسا گودرزی برگزار گردید و دکتر رضا افقی با موضوع دوران گذار و نقش آفرینی صنعت بیمه در توسعه، دکتر فرزان خامسیان با موضوع تحولات دیجیتال صنعت بیمه و افزایش نقش بیمه در اقتصاد و دکتر اسماء حمزه با موضوع نقش تحول دیجیتال در صنعت بیمه و بهبود شاخص‌ها سخنرانان این پنل بودند.

دوران گذار، حکمرانی اجتماعی صنعت بیمه، حکمرانی اجتماعی در شرکت‌های بیمه، معنی، ویژگی ها، اثرات و نیروی محرکه تحول دیجیتال، انواع دیجیتالی سازی، بلوغ دیجیتالی سازی، تاثیر تحول دیجیتال در صنعت بیمه و ادبیات مرتبط با اعمال حکمرانی اجتماعی از جمله مباحثی بودند که در پنل شماره یک بیان گردیده و به استفاده از ابزار‌های نوین با تاکید بیشتر بر پیشگیری از وقوع خسارت و استفاده بهینه از ابزار‌های نوین در ایفای حکمرانی اجتماعی تاکید ویژه داشتند.

دومین پنل تخصصی دهمین همایش مدیریت ریسک و بیمه با موضوع توسعه فضای کسب و کار صنعت بیمه؛ طراحی محصولات نوآورانه مبتنی بر تحول دیجیتال به ریاست دکتر ابوالفضل آقادادی مدیرعامل بیمه کوثر برگزار گردید و دکتر علیرضا دقیقی اصلی با موضوع نقش هوش مصنوعی و انقلاب صنعتی پنجم بر آینده صنعت بیمه، دکتر لیلی نیاکان با موضوع نوآوری در عرضه محصولات جدید بیمه ای، جناب آقای حمیدرضا پروازی با موضوع اکوسیستم سازی در مسیر تحول دیجیتال صنعت بیمه و جناب آقای اسماعیل داورپناه با موضوع ظرفیت‌های قانونی تامین مالی توسعه فناوری در صنعت بیمه سخنرانان پنل شماره دو بودند.

نقش اقتصاد دیجیتال در رشد اقتصادی جهان، انقلاب صنعتی پنجم، اثر انقلاب صنعتی پنجم بر صنعت بیمه، تاثیر تحول دیجیتال در زنجیره ارزش صنعت بیمه، گام‌های تحول دیجیتال در صنعت بیمه، ضرورت نوآوری در صنعت بیمه و ضرورت هدایت و نظارت شرکت‌های بیمه در عرضه محصول از جمله مباحثی بودند که در این پنل ارائه گردیدند.

دکتر هاشم آقازاده ریاست محترم دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران از سخنرانان علمی همایش بودند که مطالبی را در خصوص اکوسیستم بیمه، بازیگران زیست بوم بیمه، نقشه راه توسعه زیست بوم نوآوری بیمه و تحلیل کسب و کار بیمه و راه حل‌های تحلیل داده برای صنعت بیمه بیان داشتند و دکتر محمد آریامنش معاون محترم پژوهشی پژوهشکده بیمه هم موضوعاتی را پیرامون گستره مخاطرات طبیعی در کشور، تاثیر مخاطرات طبیعی در ورشکستگی مالی شرکت‌های بیمه‌ای و چالش‌ها و راه حل‌های توانمندسازی شرکت‌های بیمه‌ای در مخاطرات طبیعی عنوان داشتند.

همچنین محمدسجاد میرزاخانی دبیر اجرایی همایش و مدیریت آموزش و پژوهش بیمه کوثر برگزاری این همایش را در مسیر دستیابی شرکت به چشم انداز‌های خود در حوزه علمی بیمه کوثر عنوان کرد و اشاره داشت عقد تفاهم نامه‌ها با مراکز پژوهشی و نشست‌های علمی شاهدی بر این مهم است.

برچسب ها: بیمه کوثر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر