کد خبر: ۲۹۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۰
پیش‌بینی بازارسهام امروز ۲ آبان؛

ریسک‌های سیستماتیک زیر ذره‌بین معامله‌گران

برخی از ناظران معتقدند ریسک‌های سیستماتیک بازار برای معامله گران اهمیت بیشتری دارد و برخی نیز معتقدند بازار به گزارش‌های منفی وزن بیشتری می‌دهد، گویی که نیمه خالی لیوان بیشتر دیده می‌شود.
ریسک‌های سیستماتیک زیر ذره‌بین معامله‌گران

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که روز دوشنبه شاخص‌های بازار سهام ریزش کردند. برای پیش ‌ینی بورس امروز –سه‌شنبه 2 آبان- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل 10 هزار و 321 واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن 4 هزار و 247 واحد ریزش کرد. همچنین شاخص کل فرابورس  164 واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش هزار و 391 واحدی داشت.

بیشترین افزایش قیمت

روز دوشنبه در بورس شرکت دوده صنعتی پارس (شدوص)، شرکت حفاری شمال (حفاری) و شرکت واسپاری ملت (ولملت) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر (زملارد)، شرکت کی بی سی (کی.بی.سی) و شرکت نیان الکترونیک (نیان) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای سفانو (شرکت سیمان فارس نو)، خرینگ (شرکت رینگ سازی مشهد) و خکمک (شرکت کمک فنر ایند امین) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت زرین معدن آسیا (فزرین)، شرکت مبین وان کیش (اوان) و شرکت کشاورزی مکانیزه اصفهان کشت (زکشت) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات دوشنبه، 39 نماد صف خرید داشتند و 84 نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد 34 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 196 میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش 100 درصدی به 349 میلیارد تومان رسید.

پیش‌بینی بورس سه‌شنبه

معاملات دیروز بورس تهران با روند نزولی شاخص کل آغاز شد و تا پایان به افت ادامه داد. شاخص هم وزن نیز با آنکه در 5 دقیقه ابتدایی اندکی رشد کرد، در ادامه ریزش کرد و نرخ افت آن بیشتر از شاخص کل بود.

نمادهای شبندر، شپنا، کگل و خودرو بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند و در مقابل وبملت، فولاد و بوعلی از سبزپوش‌های دیروز بودند.

اما دیروز تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای پنجمین روز متوالی منفی شد و 352 میلیارد تومان از بازار خارج شد. نمادهای ونوین، شبندر، سپید، بازرگام، ثفارس، شپنا، بکابل، خاور، شیران و خساپا بیشترین خروج سرمایه را داشتند.

همچنین دیروز ارزش معاملات خرد سهام اندکی رشد کرد. ارزش معاملات خرد با افزایش 7 درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم 3 هزار و 660 میلیارد تومان رسید.

ریزش بازار و افزایش خروج سرمایه در شرایطی رخ داد که اغلب گزارش‌های مالی 6 ماه شرکت‌ها مثبت بود و ناظران در انتظار رشد بازار بودند. در این میان، برخی از ناظران معتقدند ریسک‌های سیستماتیک بازار برای معامله گران اهمیت بیشتری دارد و برخی نیز معتقدند بازار به گزارش‌های منفی وزن بیشتری می‌دهد، گویی که نیمه خالی لیوان بیشتر دیده می‌شود.

از سوی دیگر دیروز شایعه‌ای دست به دست شد مبنی بر اینکه قیمت گذاری خودرو در انحصار شورای رقابت باقی می‌ماند. خبری که در روند منفی بازار مؤثر بود.

اما همانطور که در گزارش پیش بینی دیروز نیز گفته شد گزارش‌های شرکت‌ها در دقیقه 90 منتشر شدند و با توجه به حجم بالای این گزارش‌های اثر واقعی عملکرد شرکت‌ها به تدریج در بازار دیده می‌شود.

 

منبع: اقتصاد نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟ چه کشور‌هایی به اسراییل سلاح می‌فروشند؟
شورای روابط خارجی آمریکا می‌گوید رژیم صهیونیستی از زمان تأسیس خود در حدود ۷۷ سال گذشته، بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های خارجی ایالات متحده بوده و درمجموع به قیمت امروز حدود ۳۱۰ میلیارد دلار (با احتساب تورم) کمک‌های اقتصادی و نظامی دریافت کرده است.
پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران پروژه‌ای برای بی‌ثبات‌سازی روانی ایران
دو کمپین مشکوک هم‌زمان در فضای مجازی مشغول فعالیت است، اینها کاری را کردند که حتی رسانه‌های مواجب‌بگیر موساد هم از آن عاجز بودند: «تخریب غرور ملی از درون گفتمان خودی».
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها! تاثیرات آتش بس بر روان انسان ها!
«آتش‌بس نه یک وضعیت نظامی و سیاسی که به‌نوعی بلاتکلیفی روانشناختی و وجودی است.» این جمله را محمود مقدسی، روانشناس بالینی می‌گوید. شبیه‌ترین تعریف به چیزی که این روزها خانواده آویشن تجربه می‌کنند.
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟ مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟
به گفته وزیر خارجه عمان مذاکرات هسته‌ای ایران درصورت فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود.
برگزیده
اثرات جنگ بر اجاره مسکن! اثرات جنگ بر اجاره مسکن!
شاخص کشوری هزینه اجاره خانه در بهار ۱۴۰۴، ۳۷درصد نسبت به بهار پارسال افزایش یافت؛ رشد نقطه‌ای اجاره‌بها در بهار ۱۴۰۳، ۴۲ درصد بود طی روز‌های گذشته از تابستان بازار اجاره تهران شاهد «تمدید تا یک ماه» اجاره نامه‌های در حال سررسید بوده است احتمال افزایش وزن رهن نسبت به اجاره ماهانه در قرارداد‌های آتی
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟ بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟
بورس همچنان زنده و پرحجم معامله می‌شود، اما سایه بلاتکلیفی، نبود حمایت‌های عملیاتی و بی‌اعتمادی عمومی، صف‌های فروش را پابرجا نگه داشته است. حالا همه نگاه‌ها به نهاد ناظر و سیاست‌گذار است؛ بازار بیش از وعده، به اقدام نیاز دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر