کد خبر: ۲۹۱۱۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶

ابزار‌های نوین، راهکار بانک توسعه تعاون برای تامین مالی در استان البرز

مدیر عامل بانک توسعه تعاون در نشست بررسی عملکرد شعب استان البرز اعلام داشت استفاده از ابزار‌های نوین، برای تامین مالی واحد‌های تولیدی و تعاونی استان البرز ضرورت دارد.
ابزار‌های نوین، راهکار بانک توسعه تعاون برای تامین مالی در استان البرز

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون طی سفر به استان البرز اظهار داشت: مدیران ارشد بانک در حوزه سیاستگزاری، برنامه ریزی، هدایت و پشتیبانی وظایفی بر عهده دارند و بسیار مهم است که ابزار و انگیزه کافی برای عملیات در اختیار همکاران صف قرار گیرد، این امکان وجود دارد تا با هم افزایی میان سطوح ستادی و اجرایی، بهترین عملکرد حاصل گردد.
وی افزود: یکی از مهمترین اهداف سفر به استان‌ها این است که از نزدیک مشکلات و مسائل استان مورد بررسی قرار گیرد و منظور اصلی این است که به واحد‌های اجرایی بانک کمک شود تا عملکرد بهینه‌ای داشته باشند.
شیخ حسینی تصریح کرد: هرم موفقیت در سازمان‌های خدمات محور و مشتری محور برعکس است و افرادی که در سطوح صف با مشتریان مواجه هستند می‌توانند سازمان را ارتقا بخشند، از این رو ضرورت دارد نیرو‌های صف انگیزه، ابزار و اختیار لازم را داشته باشند، چنانچه بهترین سیاست‌ها و رویه‌ها نیز تدوین شود، اما در حوزه اجرا به درستی استفاده نشود نتیجه مطلوب حاصل نمی‌گردد.
این مقام بانکی یادآور شد: موفقیت شانسی حاصل نمی‌شود، بلکه نیاز مبرم به برنامه ریزی، پیگیری و کار تیمی دارد تا موفقیت‌ها رقم بخورد. استان البرز نیز از این قواعد مستثنا نیست و همکاران لازم است دقت نظر کافی داشته باشند. مدیر استان با تفکر و سبک مدیریتی مناسب می‌تواند فضای مناسب ارائه خدمات را فراهم کند و سایر همکاران نیز می‌توانند الگوبرداری نمایند. مدیر استان می‌تواند نقش مربی، سیاستگزار و هدایتگر را ایفا نماید. نقش رییس شعبه و مدیر این است که از امکانات و سرمایه‌ها که مهمترین آن سرمایه ارزشمند انسانی است به خوبی استفاده نماید، مدیران باید هماهنگی، انگیزه، ارتباطات مناسب و فضای فرهنگی مناسب را در محیط کار ایجاد نمایند. فرهنگ از بالا به پایین سازمان تسری می‌یابد و نقش مدیران در حوزه فرهنگ سازی حائز اهمیت است.
شیخ حسینی ادامه داد: استان البرز به عنوان قطب صنعتی کشور مطرح است واین استان باید توجه کافی برای بهبود شاخص‌های عملکردی خود را داشته باشد، استان به لحاظ مصارف مشکل ندارد و همواره بنگاه‌های مستعد تولیدی برای دریافت تسهیلات مهیا هستند، آنچه استان باید اهمیت بدهد تجهیز منابع و نیز کنترل مصارف برای جلوگیری از شکاف نقدینگی است. استان باید استفاده از ابزار‌های نوین تامین مالی و بهره گیری از ظرفیت بازار سرمایه را مد‏ نظر داشته باشد تا فشار کمتری به منابع سپرده‌ای وارد شود.
این مقام بانکی خاطر نشان کرد: هنر و مهارت بانکداری عبارت از آن است که بانکدار بتواند جریان منابع و مصارف را به نحو مناسب و کارآمد هدایت نماید و کارکنان بانک باید قدرت تجزیه و تحلیل داشته باشد. در مقطع فعلی دولت به دنبال ایجاد اشتغال است و دولت حساب ویژه‌ای روی بانک‌ها باز کرده است. البته دقت کافی باید باشد نقدینگی در عین حال که می‌تواند سازنده و حامی جریان تولید باشد، چنانچه در مصرف صحیح نباشد زیان تورم زایی دارد.
وی اشاره داشت: فرق بازار پول با بازار سرمایه این است که در بازار پول سررسید‌ها کوتاه مدت است، در حالی که بسیاری از تسهیلات موجب می‌شود بانک‌ها در مسیر پرداخت تسهیلات چندین ساله قرار گیرند که با کارکرد بازار پول فاصله‌هایی دارد.
مقام اجرایی پولی کشور بیان داشت: نیاز است به شاخص‌های بهره وری توجه کافی بشود، ضرورت دارد بهره وری بانک در مقایسه با شبکه بانکی در سطح مناسبی باشد، در حال حاضر بانک توسعه تعاون دو درصد امکانات و شعب و نیروی انسانی را در شبکه بانکی در اختیار دارد در حالی که در شاخص‌های سرانه‌ای به ویژه منابع و مصارف یک درصد شبکه بانکی هستیم، طی دوره‌های اخیر رشد مصارف و منابع بانک از میانگین شبکه بانکی بالاتر بوده است و این انتظار می‌رود با تداوم عملکرد مناسب در دوره کنونی و دوره‌های پیش رو سهم بانک توسعه تعاون از مصارف و منابع شبکه بانکی به ۲ درصد و فراتر افزایش یابد.
شیخ حسینی اظهار کرد: گسترش بانکداری دیجیتال کمک مناسبی به تحقق این هدف می‌کند و چشم انداز بانک نیز به گونه‌ای ترسیم شده است تا بانک توسعه تعاون به عنوان بانک برتر در حوزه ارائه خدمات دیجیتال به تعاونی‌ها تبدیل شود. به عنوان یک اصل اقتصادی و طبیعی توجه داشته باشیم منابع محدود هستند و نیاز‌ها نامحدود هستند، از این رو تخصیص بهینه حائز اهمیت است. گرچه طی دهه ۹۰ رشد سرمایه گذاری منفی بوده و استهلاک فراتر از تشکیل سرمایه جدید بوده است، اما در دولت جدید برنامه‌های زیادی برای ایجاد اشتغال و رشد و توسعه صنعتی به اجرا درآمده است. باید دقت داشته باشیم در مسیر اصیل خدمتگزاری باشیم و توجه به مسائل غیر اصلی ما را از هدف غایی و نهایی منحرف نکند.
وی توصیه نمود: چنانچه در مجموعه خیرخواه هم باشیم و نیروی مثبت و تفکر مثبت میان افراد وجود داشته باشد، بسیاری از مشکلات حل می‌شود و فضای مثبت همکاری و همدلی فراهم می‌شود و گویی کائنات دست به دست هم می‌دهند تا شرایط بهتری برای فعالیت مهیا شود.
در ادامه علی غیاثی مدیر امور شعب استان البرز ضمن ارائه گزارش عملکردی شعب راه کار‌ها و پیشنهاداتی در خصوص تسهیل و ارتقاء سطح فعالیت کارکنان شعب و افزایش رضایت مشتریان شعب با وجود ظرفیت‌های بالای استان و همچنین دغدغه‌ها و مشکلات جاری در استان را ارائه نمود.
کریم میرزاخانی معاون مدیر عامل در امور استان‌ها و بازاریابی در این مراسم گفت: موفقیت وقتی حاصل می‌شود که افراد باهم عمل می‌کنند و شکست در مواقعی پیش می‌آید که افراد به تنهایی و بدون کار تیمی فعالیت می‌کنند.
وی افزود: برای رسیدن به موفقیت لازم است سه عامل یا مولفه در کنار هم قرار گیرد، عامل اول داشتن هدف، عامل دوم داشتن برنامه برای رسیدن به هدف و عامل سوم باور داشتن به هدف است.
میرزاخانی توضیح داد: عامل سوم یا باور خود وابسته به پنج مولفه است، اولین آن آگاهی و در واقع آگاهی فرد نسبت به نیاز به تغییر است، دوم تمایل به تغییر و شرکت درفرایند تغییرات است که چرخه مدیریت تغییر را به حرکت درمی‌آورد، باید بخواهیم چه درسطح فردی وچه درسطح سازمانی وعلاقمند به تغییر باشیم، سومین مولفه دانش نسبت به چگونگی تغییر و یافتن راهکاری برای تغییر مورد نظر است، توانایی به اجرا گذاشتن تغییر چهارمین مولفه است و پنجمین نیز تقویت است، به عبارتی پایداری درمسیر تغییر نیازمند تقویت‌های مثبت است.
وی بیان داشت: حال در بانک توسعه تعاون اهداف متاثر از اسناد بالادستی اعم از سند تحول دولت مردمی، سند توسعه بخش تعاون، سند انتظار، برنامه هفتم، قانون بودجه ۱۴۰۲ و سند الزامات حاکمیت شرکتی است و «توسعه زیست بوم تعاون کشور» مهمترین هدف است.
میرزاخانی ادامه داد: برای رسیدن به هدف نیازمند برنامه هستیم که کارآمدی وتعالی عملیاتی ونوآوری درارائه خدمات و محصولات به عنوان برنامه مطرح وجود دارند. در سه مولفه «توسعه زیست بوم تعاون کشور، کارآمدی وتعالی عملیاتی ونوآوری درارائه خدمات و محصولات» عقلانیت مالی اقتصادی مورد توجه قرار می‌گیرد و در واقع بوسیله منابع مالی در اختیار و بارعایت سه مولفه اهداف ترسیم شده دست یافتنی هستند.
معاون بانک اظهار کرد: مدیر استان وروسای شعب باید طوری بیاندیشند که انگار منابع مالی در اختیار مانند سرباز هایشان هستند که به جنگ می‌روند و با پیروزی بر می‌گردند، به عبارتی منابع مالی «خوب» باید به خوب بزرگتر در زیست بوم خودشان تبدیل گردد، به عبارتی تجهیز و تخصیص درست وهدفمند مورد انتظار است.
میرزاخانی گفت: منظور از عقلانیت ارتباطی و کلامی نیز ابعاد اجتماعی و فرهنگی قابل طرح است و ارتباط انسان با خود و انسان با دیگران موضوعیت دارد. استراتژی ما استفاده همزمان از دوعقلانیت مالی اقتصادی وکلامی ارتباطی به منظور اخذ تاییدیه اجتماعی است.
وی یادآور گردید: مدیران اگر می‌خواهند درجایگاه واقعی خودشان باقی بمانند باید دارای سه ویژگی «توانمند، سخت وخویشتن‌دار» باشند، فرد ضعیف قادر به خیر رساندن نیست، چون لازمه قدرت خیر رساندن است، برای ارزش آفرینی وخدمت به مردم ازطریق سه ویژگی فوق می‌بایست ازظرفیت عقلانیت کلامی ارتباطی استفاده کرد؛ که شروع آن گفتمان وابزار آن زبان است.
میرزاخانی توصیه نمود: همکاران گرامی وقتی ما اهدافمان را می‌نویسیم اتفاق بسیار باورنکردنی بین مغز ودستانمان رخ می‌دهد. وقتی قلم وکاغذ برمی داریم واهدافمان را می‌نویسیم، به گونه‌ای همزمان قانون آرزو، جاذبه، هماهنگی وتطابق فعال می‌گردد. موفقیتی را که امروز ازآن لذت می‌برید نتیجه زحماتی است که درگذشته کشیده اید. ازاین‌رو قدردان وقدر شناس باشید
در ادامه صیاد رحمانپور مدیر امور استان‌ها و شعب گفت: در پایان نیمه ابتدایی سال جاری پنجاه و پنج درصد منابع استان ارزان قیمت بوده است، منابع استان ۱۳۵۰۰ میلیارد ریال بوده است که نیازمند تقویت است. اشتهای ریسک منابع استان بالاست و نیاز است و حساب‌های خرد تقویت شوند.
وی افزود: در مواجهه با مشتریان متقاضی ضمانت نامه‌ای این دقت صورت پذیرد که تداوم ارتباط با این مشتریان و نگاهی جامع برای صدور سایر ضمانت نامه‌های مورد نیاز آنان می‌تواند به ماندگاری بیشتر منابع حاصل از ضمانت نامه‌ها کمک کند.
رحمانپور ادامه داد: استان البرز در صدور اعتبار اسنادی به میزان ۱۵۰۰ میلیارد ریال برنامه داشته که ۲۴۲ درصد برنامه را محقق نموده و در واقع به میزان ۳۶۲۰ میلیارد ریال اعتبار اسنادی صادر گردیده است. طی ماه‌های باقیمانده تا بهمن ۱۴۰۲ چنانچه استان موفق به جذب ۴۵۰۰ میلیارد ریال منابع جدید شود، می‌تواند در مسیر بهتر عملکردی و تراز مثبت عملیاتی قرار گیرد.
وی اظهار کرد: در سبد تسهیلاتی استان البرز مرابحه با ۶۱ درصد بالاترین سهم را دارد که سهم ریسک نکول بالایی نیز ممکن است داشته باشد که دقت در رعایت بهداشت پرونده‌های اعتباری استان می‌تواند به کاهش ریسک ناشی از معوقات کمک نماید.
رحمانپور گفت: ظرفیت شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون برای وصول مطالبات و شرکت کارگزاری بیمه برای صدور بیمه نامه‌ها مهم است.
گفتنی است در این نشست محمد ذوالفقاری سرپرست معاونت مدیرعامل در امور حقوقی و نظارت، شهرام بخشا معاون مدیرعامل در امور برنامه ریزی و فناوری اطلاعات، محمد سلمانی معاون مدیرعامل در امور مالی و پشتیبانی و احمد محمدی مدیر امور اعتباری نیز حضور داشتند که روسای شعب استان البرز ضمن بیان مسائل جاری در شعب از راهکار‌های ارائه شده توسط هیات عامل بهره‌مند گردیدند.
شایان ذکر است مدیر عامل بانک توسعه تعاون به همراه هیات همراه از شعبه شهید رجایی، هشتگرد بازدید به عمل آورد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر