کد خبر: ۲۹۱۰۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶

جایگاه امروز بانک توسعه تعاون در استان آذربایجان غربی نتیجه تلاش و همدلی همه همکاران است

در جلسه‌ای که با حضور معاون مدیر عامل در امور استان‌ها و بازاریابی بانک توسعه تعاون در اداره شعب بانک توسعه تعاون برگزار شد، مهدی درستی اظهار کرد: عملکرد بانک توسعه در استان آذربایجان غربی نشان می‌دهد که در این استان کار‌های فراوانی صورت گرفته است و آمار و ارقام نشان می‌دهد که توانستیم در سال گذشته و شش ماهه سال جاری جزء استان‌های برتر در تحقق برنامه اعلامی بانک باشیم.
جایگاه امروز بانک توسعه تعاون در استان آذربایجان غربی نتیجه تلاش و همدلی همه همکاران است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان آذربایجان غربی درباره عملیاتی شدن برنامه ارائه شده از سوی ستاد در سال جاری افزود: بانک توسعه تعاون در آذربایجان غربی با همدلی و تلاش همه همکاران توانست برنامه پایان سال را در شش ماهه اول سال جاری محقق کند و با توجه به تجربه سال‌های گذشته که استان در شش ماهه دوم بیشترین رشد را داشته است اظهار امیدواری کرد در ماه‌های باقیمانده از سال با توجه به تحقق برنامه بتوانیم جزو استان‌هایی باشیم که بیشترین رشد را در برنامه‌ها داشته است.

درستی با بیان اینکه در بیشتر شاخص‌ها در بین استان‌های کشور پیشرو هستیم اضافه کرد: با توجه به اینکه در سیستم بانکی کشور استان آذربایجان غربی در رده‌های سیزدهم و پایین‌تر قرار می‌گیرد، ولی استان آذربایجان غربی توانسته است در بین استان‌های کشور جایگاه نهم را در بانک توسعه تعاون داشته باشد که این نشان دهنده تلاش و زحمتی است که در این استان شکل گرفته است واین پیشرفت را مدیون کار شبانه روزی همکاران در سطح استان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه عملکرد بانک در استان نشان می‌دهد با تعامل با دستگاه‌های اجرایی جایگاه بانک در استان به جایگاه شایسته‌ای ارتقاء یافته است و توانسته ایم در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، تعاون، گردشگری ... و تسهیلات تکلیفی تمامی بودجه‌های اعلامی را جذب نماییم و در بخش‌هایی نیز با توجه به شناور بودن بودجه کشوری حتی بیشتر از ۲۰۰ درصد نیز جذب داشته باشیم.

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان در ادامه با اشاره به اینکه تسهیلاتی که در سال‌های اخیر در راستای تولید و اشتغال از سوی بانک توسعه تعاون در این استان پرداخت شده اظهار امیدواری کرد با بهره برداری از این طرح‌ها شاهد رشد بیشتر استان در همه شاخص‌ها باشیم.

گفتنی است، در سفر سه روزه معاون مدیر عامل بانک توسعه تعاون و مدیر شعب بانک توسعه تعاون و هیات همراه با سفر به تمامی شهرستان‌های استان از تمامی شعب استان بازدید و عملکرد شعب و راهکار‌های افزایش بهره وری و خدمت رسانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر