کد خبر: ۲۹۰۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در دهمین کنفرانس بین المللی استیل پرایس:

۲۰ درصد از تولید ذوب آهن به فولاد‌های آلیاژی اختصاص می‌یابد

دهمین کنفرانس بین المللی استیل پرایس با موضوع فولاد‌های پیشرفته و با حضور بیش از ۴۰۰ فعال، صاحب نظر، تاجر و مدیران عامل و کارشناسان صنعت فولاد کشور امروز سه شنبه بیست و پنجم مهرماه در محل هتل المپیک تهران در حال برگزاری است.
۲۰ درصد از تولید ذوب آهن به فولاد‌های آلیاژی اختصاص می‌یابد

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان به عنوان یکی از سخنرانان اصلی این کنفرانس طی سخنانی گفت: در بیش از نیم قرن گذشته حدود ۱۰۰ میلیون تن محصول در ذوب آهن اصفهان تولید شده که عمده مصرف آن در صنعت ساختمان بوده است.
وی افزود: در دوره جدید و بر اساس برنامه تحولی که برای این مجتمع عظیم صنعتی تعریف نمودیم تا پایان سال ۳ میلیون تن محصول در ذوب آهن اصفهان تولید می‌شودکه از این میزان ۲۰ درصد به فولاد‌های آلیاژی اختصاص دارد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه ذوب آهن پیشران صنعت فولاد کشور است، تصریح کرد: بر اساس تدابیر اندیشه شده در گذشته در این شرکت ما به فناوری تولید ریل دست یافتیم و این دانش و تکنولوژی را بومی سازی کردیم.
تولید ۱۴۵ هزار تنی ریل در ذوب آهن اصفهان
وی اضافه کرد: تاکنون بیش از ۱۴۵ هزار تن ریل تولیدی ذوب آهن، تحویل شرکت‌های راه آهن جمهوری اسلامی، زیرساخت و مترو شده است؛ موضوعی که اگر در دوره تحریم‌ها اتفاق نمی‌افتاد صنعت ریلی به طور قطع با مشکل مواجه می‌شد.
مهدی کوهی اضافه کرد: متروی مشهد، تبریز، اصفهان و تهران به استفاده از محصولات ریلی ذوب آهن روی آورده‌اند و مشتری این شرکت هستند و با متروی سایر شهر‌ها نیز در حال انعقاد قرارداد هستیم.
تنوع تولید تیرآهن بال پهن در ذوب آهن رو به پیشرفت است
وی در ادامه به تولید تیرآهن بال پهن در شرکت پرداخت و ادامه داد: امروزه صنعت ساختمان سازی در جهان با تیکه بر دانش روز و محصولات صنعتی در حال پیشرفت است.
مهدی کوهی خاطرنشان کرد: امروز تیرآهن بال پهن تا سایز ۲۴ در ذوب آهن تولید می‌شود و تا پایان سال سایز‌های ۲۶، ۲۸ و ۳۰ را هم تولید خواهیم کرد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان اظهار داشت: بال پهن‌ها نیاز به سیستم جوش و برش ندارند بلکه با پیچ و مهره مونتاژ می‌شوند؛ بر این اساس سرعت در ساخت و ساز‌ها افزایش می‌یابد.
وی افزود: ایمن سازی و مقاومت در برابر زلزله دیگر مزیت بال پهن‌ها است، به طوری که ساختمان‌های ساخته شده با این محصول در برابر زلزله مقاومت بسیار بالایی خواهند داشت.
کوهی خاطرنشان کرد: امروز در آیینی که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار می‌شود، محصول جدید این شرکت به بازار عرضه خواهد شد.
وی گفت: امروز تولید آرک‌های فولادی که برای توسعه معدنکاری و ارتقاء ایمنی و سلامت کاربرد دارد، رونمایی خواهد شد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان خاطرنشان کرد: کشور عراق در همسایگی ما به تولید تیرآهن پرداخته و از ابتدای اردیبهشت عوارض ۲۰ درصدی بر محصولات صادراتی ما بسته است و بر این اساس باید حتماً به سمت تولید محصولات با ارزش افزوده بالا، آلیاژی و دانش بنیان برویم.
وی یادآور شد: امروز کیفیت و ایمنی دو مقوله جدایی ناپذیر در تولید به شمار می‌روند و ذوب آهن اصفهان به عنوان اولین تولید کننده فولاد مفتخر است که هیچگاه به دلیل افزایش تولید، از ریل کیفیت خارج نشده است.
عبور از فولاد‌های ساده به سمت تولید فولاد‌های آلیاژی
مرتضی شیرین پرور مدیر تحقیق وتوسعه ذوب آهن اصفهان در پنل تخصصی دهمین کنفرانس بین المللی استیل پرایس با موضوع فولاد و مواد اولیه با نگاهی بر فولاد‌های پیشرفته با ارزش‌افزوده بالا بیان نمود: تولید فولاد ساده با توجه به کم آبی در ایران و مسایل زیست محیطی مزیت خود را از دست داده است و بایستی از تولید فولاد ساده به سمت تولید فولاد با ارزش افزوده بالا حرکت کنیم.
وی افزود: با توجه به اینکه ۸۰ درصد از فولاد دنیا به روش کوره بلند تولید می‌شود نیازاست این شیوه تولیدی مورد بررسی و تحقیق قرار بگیرد.
شیرین پرور تصریح کرد: ذوب آهن اصفهان به دلیل ایجاد زیرساخت‌های تولید ریل و به ویژه تولید فولاد آن، عملکرد بسیار موفقی در این زمینه داشته است و ۱۰۰ درصد ریل تولیدی کارخانه با کنترل کیفی دقیق انجام می‌گیرد.
مدیر تحقیق و توسعه ذوب آهن اصفهان خاطرنشان کرد: در بحث تولید فولاد‌های آلیاژی نیاز است از طریق فعالیت‌های پژوهشی زیرساخت‌های لازم را متناسب با تکنولوژی روز دنیا ایجاد نماییم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از «علی طیب‌نیا» به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت اقتصاد در فهرست پیشنهادی به رئیس جمهور پزشکیان خبر داد.
چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟ چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟
حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا با انتشار پستی در ایکس درباره ورود هیأت ایران به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نکته‌ای را مطرح کرد.
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟ درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی خطاب به سخنگوی وزارت خارجه نوشت: ‏دست خدا و حمایت جمعیِ مردم ایران بدرقه راهتان.
صفحه خبر بالای تصاویر