کد خبر: ۲۹۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۲
مهدی کوهی در کنگره بین المللی مهندسی عمران:

محصولات ذوب آهن اصفهان ضامن ایمنی، کاهش هزینه و سرعت در ساخت وساز

مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در سیزدهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران که امروز در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز به کار کرد گفت: این مجتمع عظیم صنعتی در حال گذار از محصولات سنتی به صنعتی است و در این راستا با تولید ریل پیشران توسعه حمل و نقل ریلی شده و با تولید تیرآهن‌های با پهن در خدمت توسعه صنعت ساختمان کشور است.
محصولات ذوب آهن اصفهان ضامن ایمنی، کاهش هزینه و سرعت در ساخت وساز

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:وی افزود: در حال حاضر ذوب آهن اصفهان، انواع تیرآهن بال پهن از سایز ۱۲ الی ۲۴ را تولید کرده و از سایز ۲۶ تا ۳۰ نیز امیدوارم تا پایان سال به بازار عرضه شود.
کوهی در این کنگره که بزرگترین رویـداد علمی سالانـه مهندسی عمران در سطح کشور است، افزود: تیر آهن‌های بال پهن از مزیت‌هایی نظیر تحمل پذیری فوق العاده بالا در مقابل زلزله، تسریع در ساخت، قیمت تمام شده ساختمان، کمک به حفظ محیط زیست، امکان جا به جایی اسکلت فلزی، وزن سبک‌تر ساختمان و ایجاد مقاومت بسیار بالا در بین طبقات برخوردار است که به گواه صاحب نظران صنعت ساختمان در دنیا، شاه بیت اصلی ساخت و ساز به شمار می‌روند.
وی اظهار داشت: استفاده از انواع تیرآهن‌های بال پهن از جمله در طرح نهضت ملی مسکن می‌تواند انقلاب عظیمی را در ساختمان سازی ایمن و سریع در کشور رقم بزند.
مدیرعامل ذوب آهن گفت: در تولید میلگرد نیز به سمت تولید محصولات خاص رفته ایم و در این راستا قراردادی برای تولید ۱۰۰ هزار تن پروفیل ۷۰ cr ۲ بسته ایم.
کوهی افزود: خدمت بزرگ دیگر ذوب آهن به صنایع معدنی تولید انواع آرک تونلی است که جایگزین آرک‌های چوبی شده و نه تنها در ایجاد جبهه‌های کاری جدید در معادن نقش دارد، ایمنی برای معدنکاران را افزایش می‌دهد.
ذوب آهن اصفهان با برپایی غرفه‌ای در نمایشگاه جانبی این کنگره نیز حضور دارد و محصولات جدید خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.
سیزدهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران از ۲۵ تا ۲۷ مهر ماه سال ۱۴۰۲ در دانشگاه علم و صنعت در حال برگزاری است. این کنگره که بزرگترین رویـداد علمی سالانـه مهندسی عمران در سطح کشور می‌بـاشد، در ادامه مجموعه کنگره هـای مـلّی و بین‌المللی است که تحت نظارت هیأت امناءِ متشکل از نمایندگان شانزده دانشگاه و پژوهشگاه برتر کشور به صورت سالیانه برگزار می‌شود.
این گنگره بستری است برای ارایه آخرین دستاورد‌های علمی و فناورانه متخصصان دانشگاهی و فعالان صنعت ساخت (شامل مشاوران، پیمانکاران و دیگر ارایه‌دهندگان خدمات مهندسی).

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر