کد خبر: ۲۹۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶

کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در شرق تهران

متهم گفت: مقتول در کشور افغانستان همسرم را هدف آزار و اذیت قرار داده و پس از آن به صورت غیر مجاز به ایران متورای شد که در تعقیب وی به ایران آمدم و مخفیگاه وی را در تهران شناسایی کردم و در زمان مناسب مرتکب جنایت شدم.
کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در شرق تهران

مخاطب 24- رییس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری قاتل نگهبان ساختمان در شرق تهران، خبر داد. سردار کارآگاه علی ولیپور گودرزی رییس پلیس آگاهی پایتخت اظهار کرد: کشف جسد خون‌آلود مرد جوانی در یکی از ساختمان‌های نوساز در شرق تهران از سوی همسایه‌ها به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد.

او افزود: با اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی برای تحقیقات میدانی راهی خانه موردنظر شدند و جسد مرد جوان اهل کشور افغانستان را مشاهده کردند که هدف ضربات چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد، از زمان مرگ مقتول حدوداً ۲۰ ساعتی گذشته است.

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، مقتول نگهبان ساختمان نوساز بوده و در محل سکونت خود احتمالاً از سوی دوست خود با انگیزه نامشخصی هدف ضربات چاقو قرار گرفته است و قاتل پس از ارتکاب جنایت پا به فرار گذاشته است.

سردار گودرزی ادامه داد: در نخستین گام مأموران تیم تشخیص هویت اقدام به انگشت‌نگاری از روی جسد کردند و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی نیز مأموریت یافتند با بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف ساختمان و اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه عامل این جنایت را شناسایی کنند.

او افزود: کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در گام بعدی با اقدامات اطلاعاتی گسترده ابتدا مخفیگاه متهم را ردیابی کردند و سپس با دستور قضایی موفق به دستگیری وی در یک عملیات غافلگیرانه شدند؛ مرد جوان نیز در جریان تحقیقات ابتدایی به جرم قتل اعتراف و گفت، مقتول در کشور افغانستان همسرم را هدف آزار و اذیت قرار داده و پس از آن به صورت غیر مجاز به ایران متورای شد که در تعقیب وی به ایران آمدم و مخفیگاه وی را در تهران شناسایی کردم و در زمان مناسب مرتکب جنایت شدم.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ (مبارزه با قتل) قرار گرفت.

 

منبع: مهر

برچسب ها: پلیس آگاهی قاتل
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.