کد خبر: ۲۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۹

۲ هزار مسکن برای اعضای صندوق هنر در فاز اول شهرک هنر

محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه آئین آغاز پروژه شهرک هنر گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ما حل مسائل اساسی اهالی فرهنگ، هنر و اصحاب رسانه است. به همین دلیل در گام اول این پژوه ثبت‌نام انجام شد.
۲ هزار مسکن برای اعضای صندوق هنر در فاز اول شهرک هنر

مخاطب 24- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره پروژه شهرک هنر گفت: از همکارانم در وزارت راه، سازمان عمران، مسئولان شهرستان شهر جدید پرند و امام جمعه این شهر و همه کسانی که همت و یاری کردند تا دوستان من در وزارت فرهنگ و صندوق اعتباری هنر بتوانند در گام اول این کار را شروع کنند، تشکر می‌کنم.

محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه آئین آغاز پروژه شهرک هنر در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اولویت‌های اصلی‌ ما در وزارت فرهنگ حل مسائل اساسی اهالی فرهنگ، هنر و اصحاب رسانه است. از این جهت باید این مشکلات را برای خبرنگاران، اهالی فرهنگ و هنر وادب به حداقل برسانیم؛ به همین دلیل در گام اول این پژوه ثبت‌نام انجام شد.

اسماعیلی ادامه داد: در طرح مهم مسکن، کار عمرانی با قوت آغاز شده است و ان‌شاءالله دوستان من آقایان جعفری، صیادی، اسلامی‌پور و احمدی به طور مرتب پیگیر شرایط خواهند بود که در اسرع وقت این طرح به سرانجام برسد و ما افتتاح این مکان را داشته باشیم‌ و کلیدها را به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه تحویل بدهیم.
او افزود: طرح‌های بعدی هم برنامه‌ریزی شده و بنای ما این است تا همه کسانی که فاقد منزل هستند ان‌شاءالله شرایط در این دو سال برایشان فراهم و به زودی صاحب منزل شوند و برای جاماندگان مشکل ثبت‌نام نداریم.

اسماعیلی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در گام نخست چند واحد مسکونی برای هنرمندان و خبرنگاران ساخته می‌شود و به بهره‌برداری و واگذاری خواهد رسید؟ گفت: در واقع ما در صندوق هنرمندان میزبان اهالی فرهنگ، هنر، روزنامه‌نگاران، نویسندگان و اهالی قرآنی هستیم که تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر عضو صندوق هنر هستند. در فراخوانی که داده شد تقریبا ۷ هزار و ۸۰۰  نفر در کشور ثبت‌نام داشته‌اند که  در گام نخست برای ۲ هزار نفر پیش‌بینی‌هایی انجام شده تا ان‌شاءالله تاسیس اتفاق بیفتد. 

او در پایان گفت: دوستان ما کار را شروع کرده‌اند که این نشان می‌دهد کارها با دقت و سرعت درحال انجام است. همچنین این طرح یک ویژگی مهم دیگر هم دارد که کاملا بر اساس معماری ایرانی اسلامی درحال اتفاق است. من از امام جمعه که ساعت‌ها و روزها در پرند کار کردند تا یک هویت دینی، مذهبی، فرهنگی و هنری مطابق با زیست بوم ایرانی اسلامی اتفاق بیفتد تشکر می‌کنم. ان‌شالله در ورودی این شهر مسکن‌ها ساخته خواهند شد و با همت دوستان یک کار الگویی اتفاق بیفتد تا بقیه نقاط هم از همین الگو تبعیت کنند. برنامه ما این است که شهر جدید پرند را به پایگاه مهم فرهنگی هنری استان تهران تبدیل کنیم.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر