کد خبر: ۲۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۹

۲ هزار مسکن برای اعضای صندوق هنر در فاز اول شهرک هنر

محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه آئین آغاز پروژه شهرک هنر گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ما حل مسائل اساسی اهالی فرهنگ، هنر و اصحاب رسانه است. به همین دلیل در گام اول این پژوه ثبت‌نام انجام شد.
۲ هزار مسکن برای اعضای صندوق هنر در فاز اول شهرک هنر

مخاطب 24- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره پروژه شهرک هنر گفت: از همکارانم در وزارت راه، سازمان عمران، مسئولان شهرستان شهر جدید پرند و امام جمعه این شهر و همه کسانی که همت و یاری کردند تا دوستان من در وزارت فرهنگ و صندوق اعتباری هنر بتوانند در گام اول این کار را شروع کنند، تشکر می‌کنم.

محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه آئین آغاز پروژه شهرک هنر در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اولویت‌های اصلی‌ ما در وزارت فرهنگ حل مسائل اساسی اهالی فرهنگ، هنر و اصحاب رسانه است. از این جهت باید این مشکلات را برای خبرنگاران، اهالی فرهنگ و هنر وادب به حداقل برسانیم؛ به همین دلیل در گام اول این پژوه ثبت‌نام انجام شد.

اسماعیلی ادامه داد: در طرح مهم مسکن، کار عمرانی با قوت آغاز شده است و ان‌شاءالله دوستان من آقایان جعفری، صیادی، اسلامی‌پور و احمدی به طور مرتب پیگیر شرایط خواهند بود که در اسرع وقت این طرح به سرانجام برسد و ما افتتاح این مکان را داشته باشیم‌ و کلیدها را به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه تحویل بدهیم.
او افزود: طرح‌های بعدی هم برنامه‌ریزی شده و بنای ما این است تا همه کسانی که فاقد منزل هستند ان‌شاءالله شرایط در این دو سال برایشان فراهم و به زودی صاحب منزل شوند و برای جاماندگان مشکل ثبت‌نام نداریم.

اسماعیلی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در گام نخست چند واحد مسکونی برای هنرمندان و خبرنگاران ساخته می‌شود و به بهره‌برداری و واگذاری خواهد رسید؟ گفت: در واقع ما در صندوق هنرمندان میزبان اهالی فرهنگ، هنر، روزنامه‌نگاران، نویسندگان و اهالی قرآنی هستیم که تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر عضو صندوق هنر هستند. در فراخوانی که داده شد تقریبا ۷ هزار و ۸۰۰  نفر در کشور ثبت‌نام داشته‌اند که  در گام نخست برای ۲ هزار نفر پیش‌بینی‌هایی انجام شده تا ان‌شاءالله تاسیس اتفاق بیفتد. 

او در پایان گفت: دوستان ما کار را شروع کرده‌اند که این نشان می‌دهد کارها با دقت و سرعت درحال انجام است. همچنین این طرح یک ویژگی مهم دیگر هم دارد که کاملا بر اساس معماری ایرانی اسلامی درحال اتفاق است. من از امام جمعه که ساعت‌ها و روزها در پرند کار کردند تا یک هویت دینی، مذهبی، فرهنگی و هنری مطابق با زیست بوم ایرانی اسلامی اتفاق بیفتد تشکر می‌کنم. ان‌شالله در ورودی این شهر مسکن‌ها ساخته خواهند شد و با همت دوستان یک کار الگویی اتفاق بیفتد تا بقیه نقاط هم از همین الگو تبعیت کنند. برنامه ما این است که شهر جدید پرند را به پایگاه مهم فرهنگی هنری استان تهران تبدیل کنیم.

 

منبع: ایسنا

captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
همایون شجریان به صحنه برگشت! همایون شجریان به صحنه برگشت!
خبر بازگشت همایون شجریان به صحنه کنسرت در فضای مجازی درحال انتشار است و بررسی‌های ما نیز نشان می‌دهد عوامل اجرایی این هنرمند درحال برنامه‌ریزی‌های اولیه برای بازگشت او به صحنه هستند.
دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان دلایل استعفا ندا شمس از پرونده جنجالی پژمان
حاشیه‌های پرونده پژمان جمشیدی وارد فاز تازه‌ای شد؛ وکیل شاکی با واکنشی صریح، برخی اظهارنظر‌های رسانه‌ای را فاقد مبنای قانونی دانست.
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.