کد خبر: ۲۹۰۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۷
کاندیداهای مرد از زنان جلو زدند؛

۱۰ شغل نخست داوطلبان کاندیداتوری مجلس

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ۱۳۲۱ نفر در چهارمین روز نام‌نویسی برای راهیابی به مجلس ثبت‌نام کردند.
۱۰ شغل نخست داوطلبان کاندیداتوری مجلس

مخاطب 24- محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور طی سخنانی درباره آمار ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات مجلس دوازدهم گفت: تا ظهر امروز ۵۲۳۰ نفر ثبت‌نام خود را برای انتخابات مجلس دوازدهم نهایی کردند و ۱۳۲۱ نفر در چهارمین روز نام‌نویسی برای راهیابی به مجلس ثبت‌نام کردند.

او درباره ترکیب آماری ثبت‌نام‌کنندگان نیز بیان کرد: ۹۰ درصد داوطلبان را آقایان و ۱۰ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. ترکیب سنی داوطلبان نیز این‌طور است که افراد ۳۰ تا ۴۰ سال ۳۰ درصد، داوطلبان ۴۰ تا ۵۰ سال ۳۶ درصد، متقاضیان ۵۰ تا ۶۰ سال ۲۵ درصد و ثبت‌نام‌کنندگان ۶۰ تا ۷۵ سال نیز ۷ درصد را تشکیل می‌دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات هم‌چنین اظهار داشت: ۳ درصد از ثبت‌نام‌کنندگان سابقه نمایندگی مجالس نهم، دهم و یازدهم را دارا هستند و ۲۲ درصد از داوطلبانی که نام‌نویسی کرده‌اند سابقه ایثارگری دارند.

اسلامی درباره مشاغل افراد ثبت‌نام‌کننده در انتخابات نیز خاطرنشان کرد: کارمند، بازنشسته، فرهنگی، آزاد، استاد دانشگاه، وکیل، قاضی، نماینده مجلس، پزشک، نظامی و روحانی ۱۰ شغل نخست داوطلبان است.

او درباره تفکیک استان‌ها نیز گفت: البرز، تهران، قم، یزد، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، ایلام، لرستان و اصفهان در صدر ثبت‌نام‌ها هستند.

این ثبت‌نام از ۲۷ مهر آغاز شده و تا چهارشنبه ۳ آبان ادامه داد. متقاضیانی که از مرحله پیش‌ثبت‌نام کد پیگیری دریافت کرده‌اند می‌توانند از ساعت ۸ الی ۱۸ وارد سامانه وزارت کشور شده و نام‌نویسی‌شان را نهایی کنند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر