کد خبر: ۲۹۰۲۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۷
کاندیداهای مرد از زنان جلو زدند؛

۱۰ شغل نخست داوطلبان کاندیداتوری مجلس

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ۱۳۲۱ نفر در چهارمین روز نام‌نویسی برای راهیابی به مجلس ثبت‌نام کردند.
۱۰ شغل نخست داوطلبان کاندیداتوری مجلس

مخاطب 24- محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور طی سخنانی درباره آمار ثبت‌نام‌کنندگان انتخابات مجلس دوازدهم گفت: تا ظهر امروز ۵۲۳۰ نفر ثبت‌نام خود را برای انتخابات مجلس دوازدهم نهایی کردند و ۱۳۲۱ نفر در چهارمین روز نام‌نویسی برای راهیابی به مجلس ثبت‌نام کردند.

او درباره ترکیب آماری ثبت‌نام‌کنندگان نیز بیان کرد: ۹۰ درصد داوطلبان را آقایان و ۱۰ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. ترکیب سنی داوطلبان نیز این‌طور است که افراد ۳۰ تا ۴۰ سال ۳۰ درصد، داوطلبان ۴۰ تا ۵۰ سال ۳۶ درصد، متقاضیان ۵۰ تا ۶۰ سال ۲۵ درصد و ثبت‌نام‌کنندگان ۶۰ تا ۷۵ سال نیز ۷ درصد را تشکیل می‌دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات هم‌چنین اظهار داشت: ۳ درصد از ثبت‌نام‌کنندگان سابقه نمایندگی مجالس نهم، دهم و یازدهم را دارا هستند و ۲۲ درصد از داوطلبانی که نام‌نویسی کرده‌اند سابقه ایثارگری دارند.

اسلامی درباره مشاغل افراد ثبت‌نام‌کننده در انتخابات نیز خاطرنشان کرد: کارمند، بازنشسته، فرهنگی، آزاد، استاد دانشگاه، وکیل، قاضی، نماینده مجلس، پزشک، نظامی و روحانی ۱۰ شغل نخست داوطلبان است.

او درباره تفکیک استان‌ها نیز گفت: البرز، تهران، قم، یزد، خراسان رضوی، چهارمحال و بختیاری، اردبیل، ایلام، لرستان و اصفهان در صدر ثبت‌نام‌ها هستند.

این ثبت‌نام از ۲۷ مهر آغاز شده و تا چهارشنبه ۳ آبان ادامه داد. متقاضیانی که از مرحله پیش‌ثبت‌نام کد پیگیری دریافت کرده‌اند می‌توانند از ساعت ۸ الی ۱۸ وارد سامانه وزارت کشور شده و نام‌نویسی‌شان را نهایی کنند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار می‌شود.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر