کد خبر: ۲۸۹۹۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
ورود سامانه بارشی جدید از اواسط هفته ؛

رگبار باران و رعد و برق در این مناطق کشور

سازمان هواشناسی آخرین پیش‌بینی‌ها را از وضعیت جوی کشور طی ۵ روز آینده اعلام کرد.
رگبار باران و رعد و برق در این مناطق کشور

مخاطب 24- سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد امروز (یکشنبه) در مناطقی‌ از سیستان و بلوچستان و شرق‌ استان‌های کرمان و هرمزگان افزایش‌ ابر، گاهی‌ رگبار و رعد و برق‌ و وزش‌ باد رخ‌ می‌دهد. همچنین‌ در دامنه‌های البرز واقع‌ در مازندران ابرناکی‌، وزش‌ باد و رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

دوشنبه‌ در هرمزگان، جنوب‌ کرمان و سیستان و بلوچستان وزش‌ باد و بارش‌ پراکنده رخ‌ می‌دهد.

سه‌شنبه‌ به تدریج‌ ـ با ورود سامانه‌ بارشی‌ به‌ غرب‌ کشور ـ در شمال خوزستان و استان‌های ایلام، لرستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، قم‌، البرز و تهران رگبار باران، گاهی‌ رعد و برق‌ و وزش‌ باد پیش‌بینی‌ می‌شود.

چهارشنبه‌ گستره فعالیت‌ سامانه‌ در دامنه‌های زاگرس‌ واقع‌ در جنوب‌ غرب‌ و استان‌های لرستان، مرکزی و قم‌ و مناطقی‌ از مرکز و شرق‌ کشور خواهد بود. همچنین‌ ـ با نفوذ جریانات‌ شمالی‌ به‌ سواحل‌ دریای خزر ـ در مناطقی‌ از شمال غرب‌، سواحل‌ شمالی‌، خراسان شمالی‌ و دامنه‌های جنوبی‌ البرز واقع‌ در قزوین‌، البرز و تهران ابرناکی‌ و بارش‌ پراکنده همراه با وزش‌ باد و کاهش‌ موقتی‌ دما رخ‌ می‌دهد.

پنجشنبه‌ بارندگی‌ در نیمه‌ غربی‌ کاسته‌ می‌شود و این‌ سامانه‌ در نواحی‌ شرق‌ و جنوب‌ شرق‌ کشور سبب‌ بارش‌، گاهی‌ وزش‌ باد و رعد و برق‌ می‌شود.

یکشنبه‌ و دوشنبه‌ خلیج‌ فارس‌ و چهارشنبه‌ دریای خزر مواج‌ پیش‌بینی‌ می‌شود.

 

منبع: همشهری

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند
مقام‌های محلی طالبان در هرات اعلام کرده که در جریان ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۸ هزار مهاجر از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد ولایت هرات شدند.
مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند! مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند!
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق در روز‌های اخیر، هشدار‌ها درباره ناترازی تولید و مصرف دوباره جدی شده است. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.
خودشیفتگی از نوع ترامپیسم! خودشیفتگی از نوع ترامپیسم!
رئیس‌جمهور ایالات متحده که نامزدی‌اش برای جایزه صلح نوبل به‌تازگی لغو شده، گلایه کرد که چرا به دلیل اقداماتش در ۲ هفته گذشته این جایزه را دریافت نکرده است!
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
برگزیده
مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند! مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند!
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق در روز‌های اخیر، هشدار‌ها درباره ناترازی تولید و مصرف دوباره جدی شده است. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.
علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان! علت حمله به اماکن پلیس از زبان رادان!
فرمانده کل انتظامی گفت: به نظر می‌رسید افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود؛ علت این عصبانیت هم همکاری گسترده مردم در معرفی و گزارش مظنونان به جاسوسی و وطن‌فروشی بود.
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر