کد خبر: ۲۸۹۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰

مدیرعامل بیمه دانا و هیئت همراه، از گروه صنایع غذایی میهن بازدید کردند

مدیرعامل بیمه دانا و هیئت همراه ایشان، در بازدید خود از گروه صنایع غذایی میهن، بر تقویت مناسبات و گسترش همکاری‌های بیمه‌ای متقابل و بیش از پیش، تأکید کردند.
مدیرعامل بیمه دانا و هیئت همراه، از گروه صنایع غذایی میهن بازدید کردند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل ازروابط عمومی بیمه دانا:دکتر رضا جعفری روز دوشنبه ۲۴ مهر‌ماه جاری با همراهی اعضای هیئت‌مدیره، قائم‌مقام، معاونان مدیرعامل، برخی از مدیران ستادی و اجرایی شرکت از بخش‌های مختلف گروه صنایع غذایی میهن «همچون‌کارخانه قدیم و جدید، شهرک لبنی و نوشیدنی» که از قدیمی‌ترین بیمه گذاران این شرکت است، بازدید و در جریان چگونگی تولید محصولات این شرکت قرار گرفتند.
مدیرعامل بیمه دانا در این بازدید، ضمن ابراز خشنودی از حضور در جمع یکی از بزرگ‌ترین بیمه‌گذاران این شرکت و تأکید بر گسترش روابط و همکاری‌های بیمه‌ای، ارائه بهترین و باکیفیت‌ترین نوعِ خدمات بیمه‌ای به کارکنان شرکت لبنیاتی میهن را افتخاری بزرگ برای بیمه دانا دانست و عنوان کرد: امیدوارم با گسترش و تقویت روابط بیمه‌ای متقابل، بتوانیم تمامی ظرفیت‌های خود را در جهت تقویت ابزار‌ها و عناصر مدیریت ریسک در صنایع تحت پوشش بیمه، تأمین آرامش خاطر و امنیت روانی کارکنان این شرکت در امور بیمه‌ای به کار بگیریم.
دکتر رضا جعفری همچنین، گروه صنایع غذایی میهن را از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین شرکت‌های تولیدی کشور خواند و افزود: امیدوارم همواره شاهد افزایش تعامل و مناسبات دوجانبه بین بیمه دانا و گروه صنایع غذایی میهن باشیم. در این بازدید همچنین ایوب پایداری مدیرعامل صنایع غذایی میهن و چند تن از مدیران ارشد آن، با ابراز خرسندی از حضور مدیران بیمه دانا در این شرکت، ابراز امیدواری کردند: روابط و همکاری‌های دوجانبه با بهینه‌شدن قرارداد‌های موجود، بیش از پیش گسترش یابد.
گفتنی است: گروه صنایع غذایی میهن با بیش از ۵۰ هزار نفر کارمند، افزون بر ۲۰ سال است که تحت پوشش انواع خدمات بیمه‌ای شرکت بیمه دانا قرار دارند.

برچسب ها: بیمه دانا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر