کد خبر: ۲۸۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۴

در نوزدهمین جلسه کمیته مولد سازی انجام شد؛ تصویب ۲۴ فقره املاک دولتی به عنوان دارایی مازاد دستگاه‌ها

در نوزدهمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌های دولت با حضور وزیر اقتصاد ۲۴ فقره از املاک دولتی به عنوان دارایی مازاد دستگاه‌های اجرایی به تصویب رسید.
در نوزدهمین جلسه کمیته مولد سازی انجام شد؛ تصویب ۲۴ فقره املاک دولتی به عنوان دارایی مازاد دستگاه‌ها

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:نوزدهمین جلسه کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌های دولت که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مالک رحمتی معاون وزیر و رئیس سازمان خصوصی سازی، نماینده رئیس قوه قضاییه نماینده رئیس مجلس شورای اسلامی و دیگر اعضای این کمیته در وزارت اقتصاد برگزار شد.

در این جلسه تعداد ۴۳ فقره از املاک دولت که تحت بهره برداری وزارتخانه‌های نفت، آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی قرار دارد، توسط اعضای کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌های دولت و با حضور نماینده‌های این دستگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد، ۲۴ فقره ملک به عنوان املاک مازاد دولت به تصویب رسید و در مسیر فرایند مولد سازی قرار گرفت.

از این ۴۳ ملک مازاد مورد بررسی کمیته مولد سازی، تعداد ۹ فقره مربوط به وزارت بهداشت در استان‌های فارس، قم و مرکزی بود که ۸ فقره آن تصویب شد و اعضای کمیته با هر ۶ فقره ملک مازاد وزارت نفت که استان مرکزی قرار داشت نیز به عنوان ملک مازاد موافقت کردند.

همچنین اعضای این کمیته تخصصی با تعداد ۴ فقره از ۲۱ فقره ملک مازاد معرفی شده وزارت آموزش و پرورش که در استان‌های اردبیل، لرستان، خراسان رضوی و کرمانشاه قرار دارد به عنوان املاک مازاد دولت موافقت و ۶ ملک از ۷ فقره ملک مازاد وزارت جهاد کشاورزی نیز که از استان فارس در لیست املاک مازاد اعلام شده بود را به عنوان املاک مازاد دولت، مصوب کردند.

در ادامه این جلسه، اعضای کمیته تخصصی مولد سازی دارایی‌های دولت پیش نویس دستور العمل ارزش افزایی املاک و اراضی مازاد دولت را مورد بررسی قرار داده و پس از بحث و تبادل نظر به تصویب همه اعضاء رسید.

همچنین اعضای کمیته با قیمت پایه و شرایط واگذاری تعداد ۴ فقره آپارتمان با بهره برداری سازمان امور مالیاتی کشور که در استان مازندران قرار دارد موافقت کردند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر