کد خبر: ۲۸۸۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
به دستور دکتر خاندوزی ایجاد می‌شود؛

ایجاد ساز و کار "یادداشت وزارتی" برای انتقال موارد ضروری از استان‌ها به وزیر اقتصاد

وزیر اقتصاد در جمع مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان‌ها اظهار داشت: مدیران ما در استان‌ها با موارد خاصی در نظام اداری روبرو می‌شوند که نیاز است یک ساز و کار " یادداشت وزارتی" ایجاد شود تا در اسرع وقت پیگیری‌های لازم صورت گیرد.
ایجاد ساز و کار  یادداشت وزارتی  برای انتقال موارد ضروری از استان‌ها به وزیر اقتصاد

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران:سیداحسان خاندوزی در آخرین روز دومین گردهمایی فصلی مدیران کل استانی وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه گاهی مدیران ما در استان‌ها با موارد خاصی در نظام اداری روبرو می‌شوند گفت: ما برای حل این موارد به یک ساز و کار " یادداشت وزارتی" نیاز داریم تا من در اسرع وقت در جریان قرار بگیرم و بتوانم از طریق مسئولین مرتبط مشکل را مرتفع کنم.

وزیر اقتصاد از معاون توسعه مدیریت و منابع خود خواست تا این یادداشت‌ها را به طور مستقیم و خارج از بروکراسی اداری، ظرف کمتر از ۲۴ ساعت به وی ارسال کند تا اقدام لازم و مقتضی صورت گیرد و همچنین به مدیران کل استانی تاکید کرد نسبت به ارسال این نکات دقت و بررسی لازم را داشته باشند تا مسائل مطروحه بر اساس ادله متقن داشته باشد.

وی در خصوص تغییرات ساختار اداری وزارت اقتصاد در استان‌ها گفت: در حال حاضر هیچگونه ادغامی مد نظر ما نیست و فقط یک نوع ارشدیت برای مدیر کل اقتصادی برای هماهنگی‌ها بیشتر بین دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد در استان‌ها در نظر گرفته شده و تغییر اصلی در تجمیع واحد‌های عمومی ادارات از قبیل روابط عمومی ها، واحد‌های حقوقی و... است.

وی با اشاره به اینکه وزارت اقتصاد با تمایل خود به عنوان اولین دستگاه به دنبال این تغییرات است بیان داشت: اگر در انجام این موضوع با تدبیر عمل کنیم؛ می‌تواند نمونه خوبی از اصلاحات اداری کم هزینه و مفید در کشور باشد. وزیر اقتصاد تاکید کرد: در این تغییرات نباید پاسخگویی و اختیارات مستقیم مدیران کل دستگاه‌های تابعه در استان‌ها خدشه دار شود و باید تلاش شود تا ضمن حفظ هویت مستقل این مدیران کل، تعامل و ارتباط خوبی که در حال حاضر است بیش از پیش برقرار باشد. زیرا در صورتی که نتوانیم این اصلاحات را به درستی جلو ببریم هزینه مادی و معنوی و خسران برای ما به همراه خواهد داشت.

خاندوزی در ادامه مساله مولد سازی را به عنوان مبحث اصلی گردهمایی‌های فصلی مدیران کل استانی وزارت اقتصاد برشمرد و اظهار داشت: همیشه تاکید کرده ام؛ در این مساله باید عینا ساز و کاری که در آیین‌نامه اجرایی مصوبه مولدسازی دارایی‌های دولت لحاظ شود و نباید هیچ ساز و کار دوگانه‌ای و مغایری را در پیش بگیریم.

وی با بیان اینکه بیشتر نظرات مدیران کل استانی در این جلسه موارد مفید و خوبی است از مدیران کل استانی خواست تا ظرف مدت ۱۰ روز آینده نکات مربوط به اصلاحات مرتبط با آیین‌نامه اجرایی مصوبه مولدسازی دارایی‌های دولت ارسال کنند. وی با اشاره به مطرح بودن آیین نامه سرمایه گذاری در کمیسیون اقتصادی دولت تاکید کرد: در اسرع وقت پیگیری‌های لازم انجام شود تا این آیین نامه به صحن هیات دولت ارسال شود و هر دستگاهی که نظراتی در این خصوص دارد در این صحن دیدگاه‌های خود را بیان کند.

وزیر اقتصاد در ادامه به اهمیت اشتغال وتولید در استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: هر استان ۲ پروژه غیر دولتی اولویت دار خود که نیاز به دریافت تسهیلات بانکی داشته و ضرورت دارد تا پایان سال به اتمام و بهره برداری برسد را ظرف مدت ۲۴ ساعت آینده به وزارتخانه اعلام کند تا برای این پروژه‌های کلیدی مجوز خاص اخذ کنیم. پیگیری مساله صدور مجوز سرمایه گذاری خارجی در استان، پیگیری آیین نامه سرمایه گذاری، ایجاد شعبه ویژه دادگستری در امور مالی و اقتصادی با همکاری ادارت کل اقتصادی استانها، مسایل مرتبط با تسهیلات تبصره ۱۸، چالش‌های مربوط به صدور مجوز‌ها بهبود فضای کسب و کار، کمبود نیروی انسانی، اختیار بخشودگی مالیاتی در استانها، تسهیلات به کارکنان از موارد مطرح شده از سوی مدیران کل اقتصادی استان‌ها بود که وزیر اقتصاد برای هر کدام دستور لازم را صادر کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان
بهزاد داداش زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس  در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی مخاطب ۲۴، درباره تساوی‌های متوالی سرخپوشان در لیگ برتر و وضعیت کنونی تیم فوتبال پرسپولیس به عمده سوالات هواداران پاسخ داد
پایان عشق ۱۹ ساله نیکول کیدمن؛ شرط عجیب برای ترک اعتیاد همسر پایان عشق ۱۹ ساله نیکول کیدمن؛ شرط عجیب برای ترک اعتیاد همسر
نیکول کیدمن در اقدامی غیرمعمول، برای ترک کامل اعتیاد همسرش به الکل و مواد مخدر، سالانه ۶۰۰ هزار دلار جایزه تعیین کرده بود؛ اما این رابطه پس از ۱۹ سال زندگی مشترک و علی‌رغم قرارداد عجیبشان، به جدایی انجامید.
سوگند خونین نمایندگان برای استیضاح وزیر کار سوگند خونین نمایندگان برای استیضاح وزیر کار
۲۵ نماینده مجلس با استامپ قرمز پای برگه استیضاح وزیر کار را امضا کردند و سوگند خوردند از تصمیم خود عقب‌نشینی نکنند؛ در غیر این صورت، اسامی‌شان فاش می‌شود.
ایران خودرو نرخ جدید محصولاتش را اعلام کرد؛ جدول کامل امروز+ جدول ایران خودرو نرخ جدید محصولاتش را اعلام کرد؛ جدول کامل امروز+ جدول
ایران خودرو امروز دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴، آخرین قیمت بازار و نمایندگی خودرو‌های خود را اعلام کرد. جزئیات کامل جدول قیمت‌ها در دسترس است.
ویروس درمانی سرطان وارد فاز انسانی شد؛ کبد و ریه در اولویت ویروس درمانی سرطان وارد فاز انسانی شد؛ کبد و ریه در اولویت
رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی اعلام کرد: ویروس درمانی سرطان پس از موفقیت در آزمایش‌های پیش‌بالینی، اکنون در فاز یک انسانی روی داوطلبان آغاز شده است.
هند واردات نفت ایران را جایگزین نفت روسیه کرد هند واردات نفت ایران را جایگزین نفت روسیه کرد
هند در سال ۲۰۲۵ و تحت فشار تحریم‌ها، خرید نفت ایران را از سر گرفت تا کاهش واردات نفت از روسیه را جبران کند و جایگزینی برای نفت روسیه داشته باشد.
هشدار درباره ورود و اصالت سکه و شمش طلای خارجی هشدار درباره ورود و اصالت سکه و شمش طلای خارجی
عضو هیات رئیسه کمیسیون طلا و جواهر اتاق اصناف ایران هشدار داد ورود سکه و شمش طلای خارجی ممنوع است و نمونه‌های بازار ممکن است تقلبی باشند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر