کد خبر: ۲۸۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۲
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در سیزدهمین جلسه شورای معاونین این سازمان

توسعه خدمات رایگان درمان، اولویت سازمان تأمین‌اجتماعی و دولت است

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در سیزدهمین جلسه شورای معاونین این سازمان، با اشاره به برخی دستاورد‌های سازمان ازجمله انتخاب سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان دستگاه برتر در «پنجره دولت هوشمند»، تقدیر از حوزه حقوقی سازمان به سبب فراهم کردن زمینه دسترسی مردم به قوانین و مقررات این حوزه و نیز تقدیر سازمان بازرسی کل کشور از سازمان تأمین‌اجتماعی به دلیل شفافیت در ارائه خدمات، توسعه خدمات را راهبرد اصلی سازمان در دوره مدیریتی جدید معرفی کرد و گفت: «توسعه خدمات رایگان درمان» اولویت ما و اولویت دولت است. البته ما قائل به اولویت خرید راهبردی خدمات سلامت نیز هستیم و باید توسعه این نوع خدمت را هم پیگیری کنیم، اما در جا‌هایی که بر اساس سطح‌بندی موجود، باید دسترسی عادلانه به خدمات درمانی رایگان مستقیم ایجاد کنیم، تا جایی که منابع اجازه بدهند به این کار ادامه می‌دهیم.
توسعه خدمات رایگان درمان، اولویت سازمان تأمین‌اجتماعی و دولت است

 به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران:سیزدهمین جلسه شورای معاونین سازمان با دستور کار بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی حوزه درمان و با حضور معاونان و مدیران ستادی و نیز حضور ویدئوکنفرانسی مدیران تأمین‌اجتماعی استان‌ها برگزار شد.

در این جلسه میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، با اشاره به پیروزی عظیم جبهه مقاومت در سرزمین‌های اشغالی و ضعف و زبونی روزافزون رژیم صهیونیستی که در پی این شکست تاریخی با همراهی قدرت‌های استکباری به تخریب زیرساخت‌ها و قتل‌عام مردم بی‌دفاع غزه پرداخته است، از بروز رخداد‌های مسرت‌بخش در این سازمان ابراز خوشحالی کرد و افزود: طی چند ماه گذشته برخی اتفاقات خوب در سازمان رخ داد از جمله این‌که سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان دستگاه برتر در «پنجره دولت هوشمند» شناخته شد. این رخداد نشان می‌دهد که این سازمان در دنبال کردن رویکرد هوشمندسازی موفق بوده است. همکاران ما هم در حوزه توسعه نسخه الکترونیک و هم در حوزه بیمه و مباحث فنی، زحمات زیادی کشیدند و با همگرایی دستاوردی به این بزرگی رقم زدند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: این دستاورد‌ها نشانه‌هایی از تغییرات دیدگاه و نوع نگاه در نحوه مدیریت نوین سازمان که باید پله‌ای شود تا تحولات و دگرگونی‌های اساسی را در این عرصه شاهد باشیم. ما وظیفه داریم تا این خبر‌ها و دستاورد‌ها را تبیین کنیم تا مخاطبان با ما در این رویکرد‌ها همراهی کنند.

وی ادامه داد: اتفاق خوب دیگر طی چند روز گذشته، تقدیر معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری از حوزه حقوقی سازمان بود. با توجه یه این‌که اکثر نارضایتی‌هایی که از سازمان به وجود می‌آید به‌نوعی مرتبط با حوزه قوانین و مقررات است؛ سازمان تأمین‌اجتماعی دسترسی‌های متنوعی برای اطلاع مردم از قوانین و مقررات ایجاد کرده و به تنقیح قوانین همت گماشته که منجر به کاهش دعاوی حقوقی شده است. این خیلی مهم است. باید این دستاورد‌ها را تبیین کرد. آرامش و آسایشی که از قِبَل این اتفاقات برای مخاطبان ایجاد می‌شود باید به جامعه منتقل شود تا بدانند نحوه مواجهه سازمان با مسائل حقوقی، با یک سال پیش یا دو ماه پیش فرق کرده است. باید برای شرکای اجتماعی، بیمه‌شدگان، بازنشسته‌ها و کارفرما‌ها فرهنگ‌سازی کرد و نتیجه‌اش آرامشی شود که از سازمانی خدمت‌محور در جامعه انتظار می‌رود.

موسوی افزود: اتفاق خوب دیگر این بود که در بین تمام دستگاه‌های اجرایی کشور، سازمان بازرسی کل کشور از سازمان تأمین‌اجتماعی به دلیل شفافیت در ارائه خدمات تقدیر و تشکر می‌کند. در روز اول شروع دوره مدیریت جدید در سازمان تأمین‌اجتماعی به صراحت اعلام کردیم که در مبارزه با فساد با هیچ کس تعارف نداریم و حقوق و منافع مردم و حفظ و صیانت از منابع، خط قرمز ماست. ولی صرف گفتن کفایت نمی‌کند و اولین عنصر مبارزه با فساد، شفایت سازمانی است تا همه ببینند و بدانند و در این امر به ما کمک کنند. نهاد‌های نظارتی باید به بنگاه‌های اقتصادی و حوزه درمان و بیمه دسترسی داشته باشند. این اتفاق خوبی است که نهاد‌های نظارتی این سازمان را در بین تمام دستگاه‌های اجرایی به‌عنوان یکی از دستگاه‌های برتر در شفافیت و دسترسی به اطلاعات معرفی کنند.

وی تأکید کرد: البته این دستاورد‌ها نقطه توقف ما در سازمان تأمین‌اجتماعی نیست و باید تا حدی پیش برویم که هیچ ابهامی در کار نباشد. هر موضوعی که باعث رنجش مردم می‌شود، در رابطه با حقوق مردم و در مسائل مختلف، باید در عملکرد خودمان این مسائل را حذف کنیم تا آنچه مردم از ما انتظار دارند، تحقق یابد. اموال و دارایی‌های در اختیار ما حق الناس است و همه حق دارند تا عمق اعمال ما را ببینند و بررسی کنند و از سلامت و صحت اقدامات و روال‌های کاری مطلع شوند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر