کد خبر: ۲۸۸۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶

سیم کارت توریستی در دستور کارمان نیست؛ حاشیه می‌شود!+ فیلم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که مدتی پیش با طرح ایده‌ای عجیب، حاشیه‌هایی را رقم زد حالا از ایده‌ خود عقب نشینی کرده تا جایی که حتی تمایلی به صحبت پیرامونش هم ندارد.
سیم کارت توریستی در دستور کارمان نیست؛ حاشیه می‌شود!+ فیلم

مخاطب 24-  اسفندماه 1401 بود که عیسی زارع‌پور از طراحی سیم‌کارت گردشگران خارجی در ایران خبر داد تا از این طریق نیاز گردشگران برای دسترسی به برخی پلتفرم‌های فیلترشده مانند واتس‌اپ و اینستاگرام مرتفع شود. کمی بعد به واسطه تاکید بر ضرورت اجرای این طرح مدیران وزارت خانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم به جنب و جوش افتادند تا اقدامی در این زمینه انجام دهند.

ماجرایی ادامه‌دار که مثلا در یکی از فرازهای اخیر مربوط به آن، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در ابتدای مهرماه امسال تاکید کرد که طرح سیم کارت بدون فیلترینگ برای گردشگرهای خارجی در کارگروه رفع مصادیق مجرمانه در زیرمجموعه دادستانی کل کشور تصویب شده است. خبری که ده روز بعد توسط وزیر ارتباطات به کلی تکذیب گردید و زارع پور منکر طراحی چنین سیم‌کارتی‌هایی شد. تکذیبی سوال برانگیز که وقتی خبرنگار «تابناک» در حاشیه نشست هیات دولت از وزیر درباره آن پرسید، پاسخ گرفت: «پرداختن به این موضوع حاشیه‌ساز است و حرف جدیدی ندارم.»

یک بام و دوهوای سیم کارت گردشگری

انکار طراحی سیم‌کارت‌ توریستی از سوی وزیر ارتباطات در حالی مطرح می‌شود که یکی از موضوعات پر بحث ماه‌های اخیر در فضای مجازی و رسانه‌ها، ارائه سیم‌کارت‌های‌ بدون محدودیت به امثال فوتبالیست‌های تیم النصر عربستان بود که برای مسابقه با پرسپولیس در قالب جام باشگاه‌های آسیا به ایران آمده بودند.

حاشیه‌هایی که به شدت مورد توجه عموم مردم قرار گرفته بود به ویژه آنکه پیش از سفر ستاره‌های فوتبال به کشورمان، مدیرعامل پرسپولیس در رسانه ملی از تدارک این خدمت ویژه برای ایشان خبر داده و گفته بود که حامی مالی این تیم، یعنی ایرانسل، سیم‌کارت‌های بدون فیلتر به تیم النصر خواهد داد؛ خدمتی ویژه که برخی رسانه‌ها تاکید کردند برای «اقامت راحت» عربستانی‌ها تدارک دیده شده است.

حتی به تاکید برخی منتقدان، حاوی نوعی تبعیض و انبوهی سوال بود، به ویژه آنکه به رغم انتقادات، به نظر می‌رسید در دستور کار قرار گرفته و باید به زودی شاهد ارائه رسمی آن به گردشگران خارجی در کشورمان باشیم، اما حالا وزیر به گونه ای از اظهارنظر پیرامون آن گریز می کند که گویی هرگز ایده آن هم مطرح نشده است.

موضوعی ابهام آفرین که بایستی دید واکنش وزات میراث فرهنگی و گردشگری به آن چیست، چراکه این وزارت خانه هم از جمله مدافعان تهیه و ارائه این سیم کارت های بدون محدودیت بوده است. وزارت خانه ای که نمی دانیم آیا پیش برد این ایده و مثلا طرح و تصویب آن در کارگروه رفع مصادیق مجرمانه، کار ایشان بوده و مستقل از وزارت ارتباطات پی گرفته شده است یا خیر؟

 

منبع: تابناک

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران پیرپسر گفتمان امروز سینمای ایران
فیلم پیرپسر ساخته‌ی اکتای براهنی روایتی تراژیک و روان‌کاوانه با تصویر نقاشانه از زندگی مردی‌ست که به همراه دو پسرش،در خانه ای قدیمی زندگی می‌کنند.
معیارهای حذف یارانه نقدی معیارهای حذف یارانه نقدی
در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و الزامات قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح حذف یارانه نقدی دهک‌های بالای درآمدی شامل دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ را با جدیت دنبال می‌کند.
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر