کد خبر: ۲۸۸۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶

سیم کارت توریستی در دستور کارمان نیست؛ حاشیه می‌شود!+ فیلم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که مدتی پیش با طرح ایده‌ای عجیب، حاشیه‌هایی را رقم زد حالا از ایده‌ خود عقب نشینی کرده تا جایی که حتی تمایلی به صحبت پیرامونش هم ندارد.
سیم کارت توریستی در دستور کارمان نیست؛ حاشیه می‌شود!+ فیلم

مخاطب 24-  اسفندماه 1401 بود که عیسی زارع‌پور از طراحی سیم‌کارت گردشگران خارجی در ایران خبر داد تا از این طریق نیاز گردشگران برای دسترسی به برخی پلتفرم‌های فیلترشده مانند واتس‌اپ و اینستاگرام مرتفع شود. کمی بعد به واسطه تاکید بر ضرورت اجرای این طرح مدیران وزارت خانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم به جنب و جوش افتادند تا اقدامی در این زمینه انجام دهند.

ماجرایی ادامه‌دار که مثلا در یکی از فرازهای اخیر مربوط به آن، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی در ابتدای مهرماه امسال تاکید کرد که طرح سیم کارت بدون فیلترینگ برای گردشگرهای خارجی در کارگروه رفع مصادیق مجرمانه در زیرمجموعه دادستانی کل کشور تصویب شده است. خبری که ده روز بعد توسط وزیر ارتباطات به کلی تکذیب گردید و زارع پور منکر طراحی چنین سیم‌کارتی‌هایی شد. تکذیبی سوال برانگیز که وقتی خبرنگار «تابناک» در حاشیه نشست هیات دولت از وزیر درباره آن پرسید، پاسخ گرفت: «پرداختن به این موضوع حاشیه‌ساز است و حرف جدیدی ندارم.»

یک بام و دوهوای سیم کارت گردشگری

انکار طراحی سیم‌کارت‌ توریستی از سوی وزیر ارتباطات در حالی مطرح می‌شود که یکی از موضوعات پر بحث ماه‌های اخیر در فضای مجازی و رسانه‌ها، ارائه سیم‌کارت‌های‌ بدون محدودیت به امثال فوتبالیست‌های تیم النصر عربستان بود که برای مسابقه با پرسپولیس در قالب جام باشگاه‌های آسیا به ایران آمده بودند.

حاشیه‌هایی که به شدت مورد توجه عموم مردم قرار گرفته بود به ویژه آنکه پیش از سفر ستاره‌های فوتبال به کشورمان، مدیرعامل پرسپولیس در رسانه ملی از تدارک این خدمت ویژه برای ایشان خبر داده و گفته بود که حامی مالی این تیم، یعنی ایرانسل، سیم‌کارت‌های بدون فیلتر به تیم النصر خواهد داد؛ خدمتی ویژه که برخی رسانه‌ها تاکید کردند برای «اقامت راحت» عربستانی‌ها تدارک دیده شده است.

حتی به تاکید برخی منتقدان، حاوی نوعی تبعیض و انبوهی سوال بود، به ویژه آنکه به رغم انتقادات، به نظر می‌رسید در دستور کار قرار گرفته و باید به زودی شاهد ارائه رسمی آن به گردشگران خارجی در کشورمان باشیم، اما حالا وزیر به گونه ای از اظهارنظر پیرامون آن گریز می کند که گویی هرگز ایده آن هم مطرح نشده است.

موضوعی ابهام آفرین که بایستی دید واکنش وزات میراث فرهنگی و گردشگری به آن چیست، چراکه این وزارت خانه هم از جمله مدافعان تهیه و ارائه این سیم کارت های بدون محدودیت بوده است. وزارت خانه ای که نمی دانیم آیا پیش برد این ایده و مثلا طرح و تصویب آن در کارگروه رفع مصادیق مجرمانه، کار ایشان بوده و مستقل از وزارت ارتباطات پی گرفته شده است یا خیر؟

 

منبع: تابناک

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار ثبت تصاویر جدید از پلنگ ایرانی در رودبار
دوربین‌های تله‌ای تصویر حیوان در حال انقراض را در این منطقه ثبت کردند؛ صدای زیبای این موجود ارزشمند را بشنوید
کاخ گلستان تعطیل شد! کاخ گلستان تعطیل شد!
به گزارش مخاطب ۲۴، بنابر اعلام مجموعه کاخ گلستان، تعطیلی این میراث جهانی در تهران تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.