کد خبر: ۲۸۸۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵

مصاحبه زنی که می‌گوید مادر دختر سردار آزمون است

در حالیکه زمزمه جدایی سردار آزمون از زنیت و پایان قرارداد او با تیم‌های روسی شنیده می‌شود، فشارها بر این گلزن قهار ایرانی افزایش یافته و ادعاها علیه او شدت گرفته است.
مصاحبه زنی که می‌گوید مادر دختر سردار آزمون است

در حالیکه زمزمه جدایی سردار آزمون از زنیت و پایان قرارداد او با تیم‌های روسی شنیده می‌شود، فشار‌ها بر این گلزن قهار ایرانی افزایش یافته و ادعا‌ها علیه او شدت گرفته است.

مصاحبه زنی که می‌گوید مادر دختر سردار آزمون است
مخاطب ۲۴- به نوشته سایت اسپورت اکسپرس روسیه، در روزی که سردار آزمون به همراه زنیت در لیگ قهرمانان مقابل چلسی قرار گرفت و یک گل هم زد، اولین جلسه دادگاه در مورد مساله ادعای سرپرستی کودک یک دختر روسی و پرداخت نفقه او در سنت پترزبورگ برگزار شد.

این زن که آلیا نام دارد و از رسانه روسیه‌ای خواسته نام فامیلش فاش نشود، برای اولین بار بعد از رسانه‌ای شدن ماجرای مهاجم ملی پوش کشورمان با رسانه‌های کشور روسیه صحبت کرده است و در مورد اتفاقاتی که بین خودش و سردار آزمون افتاده، صحبت کرده است.

گفتگوی او را در ادامه می‌خوانید:

از سردار آزمون شکایت کردم تا  مساله حضانت و پرداخت نفقه مشخص شود، زیرا بعد از به دنیا آمدن دخترمان در ماه می، او از قبول حضانت فرزندمان خودداری کرد. با هم صحبت کردیم تا با پرداخت مبلغی این موضوع را به شکل دوستانه رفع کنیم. در اکتبر و نوامبر امسال، با او دیدار کردیم. به همراه دخترمان به سنت پترزبورگ رفتم. قرار بود آزمایش دی ان‌ای انجام دهیم، اما این اتفاق نیافتاد. او در لحظه آخر گفت  زمانش را ندارد. همان زمان که با من بود هم همیشه سرش شلوغ بود. سردار بچه مان را دید. دخترم دقیقا شبیه آزمون است. سردار به من قول داد از نظر مالی به من کمک کند، اما این موضوع از نظر قانونی هیچ جا ثبت نشده است. نگرانم آزمون به کشوری دیگر برود و این بچه بدون حمایت باقی بماند.

 



آلیا در ادامه گفت:

 در مورد نفقه، از او خواستم تا مدرکی در مورد میزان دستمزدش نشان دهد، اما با وجودی که قول داد این کار را انجام دهد، در نهایت انجام نداد. به همین خاطر علاوه بر قضیه حضانت یک شکایت نیز در مورد نفقه پر کردم. با توجه به این که او هیچ چیزی در مورد درآمدش به من نمی‌گوید، باید دادگاه تصمیم بگیرد این بچه چه حق و حقوقی دارد. از زمان به دنیا آمدن دخترم، امیدوار بودم بتوانیم در صلح و آرامش به توافق برسیم. من به شخصه همه تلاشم را کردم. مطمئنم او پدر دخترم است. آماده ام تا تمام تست‌های لازم را با دخترم در هر زمانی انجام دهم. اگر باز هم نتوانیم با آرامش به توافق برسیم، در نهایت مجبور می‌شوم از حقوق دخترم در دادگاه دفاع کنم. سعی کردم چیزی از این موضوع را در رسانه‌ها نخوانم و سعی کردم با این شرایط کنار بیایم. دلیلی نمی‌بینم فکر کنم در حال باجگیری هستم، چون تنها چیزی که در حال حاضر می‌خواهم این است که یک آزمایش دی ان‌ای انجام شود. نتیجه تست نشان می‌دهد این بچه به چه کسی تعلق دارد. با توجه به نتایج تست و بعد از آن می‌توانیم در مورد پرداخت نفقه بحث کنیم. چه باجگیری در حال انجام است؟ طبیعتا او ماهیانه مبلغی برای من می‌فرستد و این کار را دقیقا به این خاطر انجام می‌دهد که حقیقت را می‌داند؛ این بچه او است.
این دختر در ادامه افزود:  

 در تمام زمان بارداری ام با سردار صحبت کردم. از آگوست ۲۰۲۰ در مورد همه چیز صحبت کرده ایم. بعد از رفتن او به سنت پترزبورگ هم با هم در ارتباط بودیم. هنوز هم در ارتباطیم، اما در کل این زمان هیچوقت نتوانستیم به توافق برسیم. امیدوارم بتوانیم به زودی این کار را انجام دهیم.

آندری دمیتریف، وکیل دختری که ادعا می‌کند با سردار در ارتباط بوده است نیز در مورد نتایج اولیه دادگاه گفت:

 تا به حال و در جریان جلسات چندین درخواست را مطرح کرده ایم که یکی از آن‌ها آزمایش ژنتیک مولکولی برای مشخص شدن حضانت بوده است. دادگاه این درخواست را قبول کرده است، اما قضیه فعلا مسکوت است تا به سردار آزمون نیز ابلاغ شود. تا به امروز آزمون هنوز رفتاری نکرده است که متوجه شویم حکم دادگاه به او ابلاغ شده است و به همین خاطر هم جلسه بعد به فوریه ۲۰۲۲ موکول شده است. البته درخواست برگزاری جلسه در زمانی نزدیک‌تر را داشتم، اما با توجه به حجم زیاد پرونده‌ها این اتفاق امکان پذیر نبود. امروز هیچ کس از سمت آزمون در جلسه حضور نداشت.
منبع:طرفداری

برچسب ها: سردار آزمون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر