کد خبر: ۲۸۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید در ۳ استان؛

بارش باران در ۱۲ استان کشور

بنا بر اعلام رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا امروز برخی نقاط ۱۲ استان کشور بارندگی خواهند داشت.
بارش باران در ۱۲ استان کشور

مخاطب 24- صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: پنجشنبه در آذربایجان‌های غربی و شرقی، اردبیل، برخی نقاط استان‌های خوزستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب اصفهان، ارتفاعات استان‌های کردستان، زنجان، قزوین و از بعد از ظهر در گیلان و مازندران بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش بینی می‌شود.

او با بیان اینکه این وضعیت جمعه در استان‌های ساحلی خزر، خراسان‌های شمالی و رضوی رخ خواهد داد، افزود: شدت بارش‌ها جمعه در مازندران است. همچنین در روز جمعه کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور رخ خواهد داد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، شنبه در ارتفاعات مازندران و شرق خراسان رضوی و روزهای یکشنبه و دوشنبه در مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده خواهیم داشت.

ضیاییان تصریح کرد: در پنج روز آینده در ساعات بعد از ظهر و شب در شمال و شرق هرمزگان، جنوب کرمان و برخی نقاط سیستان و بلوچستان رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گاهی گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

او همچنین این را هم گفت که دریای خزر در روز جمعه مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا جمعه (۲۸ مهر) نیمه ابری تا ابری و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۳ درجه سانتیگراد و روز شنبه ( ۲۹ مهر) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و در بعضی ساعات غبار رقیق با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز ۲۷ مهر اهواز و بوشهر با دمای ۳۳ درجه سانتیگراد و طی فردا ۲۸ مهر اهواز با دمای ۳۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین استان‌های کشور و طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ مهر) شهرکرد با دمای ۳ و صفر درجه سانتیگراد خنک‌ترین مرکز استان کشور هستند.

منبع: همشهری آنلاین
برچسب ها: شرایط جوی کشور
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.